שלמה היקר , הכוונה לא הייתה חלילה אליך ,וסלח לי עם נעלבת , אוהב אותך כאח ,אבל יש לנו לצערי את משה 625 \74,אדם גס רוח ,שמבין רק את שפתו , ואני במקרה מצטיין בה ,תקין או לא תקין ,לא ממש מעניין אותי , לא סובל אותו , חושב שהוא קרוב יותר לניאדרטל מאשר לאדם המודרני ,מביא נלי עצבים שנים ,אולי כדאי ששני המוישלה הללו 74,ובנוסף 625 לא יתקרבו אלי ,כי תרומתם פה אפסית ,שנים שאני מנסה ליצור איזה דיון והתרחשות אודיופילית כאן , עדיין לא שכחתי את דבריו בענייןה ביקור אצלו "קומנדו בוזגלו שכתב לנו " לכו תמצצו," אז אל תהפכו מתאום כולכם יפי נפש ,אני בתחום יותר מדי שנים אפילו בכדי ללמד את הטיפוס הניבזי הזה איך לעשות רסונטור , לא יגיב לתגובותי הכל יהיה בסדר ,ימשיך נראה מה לעשות !!!!!!!!!
אני במקום נמר הייתי מסלק את האדם שלא תורם למעט גז חרדון לפורום או לחליפין אותי ,
סך הכל נסיתי לקדם רמקול יוצר דופן שלא םוגשים כל יום והנה הופיעו 74\625 עם אגנדה צרת עיין ןראיה , מה הם בכלל יודעים ? מה הם תורמים? ,אני לא עם חינוך אנגלי וברוך השם יכול לפגוש אותם בכל מצב רוח ,
ושוב סליחהה ZS באם נפגעת , הרי אתה מכיר יותר טוב מכולם את המזג הרגוע שלי
ותגובותי המסוגננות ,הלואי והיתהלי התכוננה להעליב אנשים בסגנון אלגנטי כמו AKI ,אבל מה לעשות שהוא רחוק ממני גם בסגנון או בלוגיקה שאוחז בקרניה,(הרוב מדלגים בעיקר כשיש עשרות ציטוטים עם תשובות לא רלונטיות )
אני כנראה צריך לקחת מהר ואבן לפני שאני ממשיך לצאת כאן חולירא כרגיל ,
וכהרגלו של "האנס הבכיין " מתנצל שהגענו לפסים כאלו אלימים שאני באמת לא אוהב למעט כשאין ברירה !