שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
כידוע לרובכם אני מצויד בציוד מודרני בשפע , אך לאחרונה לא הצלחתי להתאפק ויצאתי למסע קשה ליצור רמקול "אלטק לנסינג " בן 40 שנה שלא נגן מעולם , הדבר הצריך כמובן חידוש הקרוס לגמרי באותם ערכים שהיו , מחבר לציוד שלי , נשמע טוב אבל אני במרדף אחרי הסיסטמה כמו ששמע פרנק סינטרה ובן וובסטר בזמנו חיברתי אליו מגבר שפופרות של AIR TIGHT , נכון לא הדינמיקה שיש לי אולי ברגיל אבל יש כל כך הרבה קסם באויר שמוציא את החשק להיות אודיופיל , שום דבר מהכבלים הרגילים לא מתאים להפתעתי , ויש לי המון למזלי , עברתי לכבלי נחושת של JENA LABS , ועוד מלחמה קשה בכוונים עם הקרוס הכפול באלטק , גם חווט נחושת מיוחד החלפתי בתוך הרמקול , והנה אני יושב ושומע בלי הפסקה ונשפך , פשוט אין צליל כזה בשום מקום , עזבו אותי פרוט ,במה ,רזולוציה ,לא שאין ,אבל צריך לשמוע המיד ב16 אינץ בכדי לתהות האם כל הפרמטרים שאני מכיר היטב בכלל מעניינים , מערכת בזו מובילה אותך לשמוע מוזיקה בלי הפסקה בלי להפעיל המוח כל הזמן לפנציות של הבס או רחמנא לצלן לאיזה משולש בקצה הבמה ,שופך עליך מוסיקה בטונות . ואני בעננים !
לא פשוט עם האישה להכניס עוד רמקול בצורת מקרר מעץ , אבל איך שהוא התגברתי, ועכשיו יש לי כמה אלטרנטיבות , או מערכת לדעתי אולטימטיבית מודרנית שקשה למצוא , מאוד "אודיופילית " או לחליפין מערכת "זקנה " שונה לגמרי למרות שגם זה יקר למדי , בקיצור הגוון נחמד לי מאוד !
לא פשוט עם האישה להכניס עוד רמקול בצורת מקרר מעץ , אבל איך שהוא התגברתי, ועכשיו יש לי כמה אלטרנטיבות , או מערכת לדעתי אולטימטיבית מודרנית שקשה למצוא , מאוד "אודיופילית " או לחליפין מערכת "זקנה " שונה לגמרי למרות שגם זה יקר למדי , בקיצור הגוון נחמד לי מאוד !
נערך לאחרונה ב: