קנון EOS 60D - מצלמה חדשה בגוף חדש, ביקורת

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין אצלנו נאמנות למותגים, הולכים על מה שהכי טוב :)
הפוקוס האוטומטי סביר ב- D7000 אבל מה שמרגיז זה הרעש של מנגנון הפוקוס (נקישות) שנשמע בוידאו.
מעצבן שרק ב- GH1 / GH2 של פנסוניק זה שקט לגמרי.

golant

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1
נקודות
18
ל60D אין פוקוס בוידאו לצערי. תכונה כזו אגב מצריכה גם עדשה עם מנוע USM שקט, אחרת זה מאוד ירעיש במהלך הצילום.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
איתי, אני קונן אבל עדיין ה D7000 מצלמה מוצלחת :)
גם עדשות USM לא לגמרי שקטות כאשר המיקרופון שם ויש לקחת בחשבון את רעש המיצב :)

golant

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1
נקודות
18
אלי, אין בכלל מה לדבר על המיק' הפנימי, לדעתי חובה מיקרופון חיצוני. אני ממליץ על הRode video mic או Rode Stereo Video mic. לי יש את הראשון, מעולה, ותוסיף לזה את השליטה על ה-GAIN ב60D- וזה שדרוג רציני לאיכות הסאונד בוידאו.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם הוא פותר לגמרי את בעיית הרעש? מה מחירו?
הבעיה היא שלא תמיד בא לך לסחוב אותו עם המצלמה... (נניח למקרה בו תכננת לצלם רק סטילס ונקרתה הזדמנות לצלם משהו מעניין בוידאו).

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דרך אגב במגוון שמתחיל להיות צפוף של קנון ה 500D 60D 7D האם באמת יש לקנון 60D זכות קיום?

בבקשה סיקרת השוואה עם הרבה הומר מאתר DigitalRev - אז מה אתם מעדיפים קפה, תה או אולי ביחד :) ?

[YOUTUBE]ET0idevzGRE[/YOUTUBE]

golant

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1
נקודות
18
אני מאוד אוהב את צורת ההגשה שלו. בכל הסיקורים שלו יש קריצות הומוריסטיות.
ההשוואה האחרונה, בין ה7D לD7000:

[YOUTUBE]QZPNwIMMFik[/YOUTUBE]

א

אורח

אורח
חבל

כתבה שללית עוד לפני שקרתי את המאמר כבר הייתה שללית ולא מפרגנת רק תירוצים למה המצלמה לה מוצלחת חבל חוסר מיקצוענות המצלה הזות הכי חדשה אצל קנון ויש בה הרבה שיפורים גם מישקל וגודל נורמליים אכות וידאו משופר אכות תמונה גם משופר יותר מוצלח ה 7D יותר ישנה התוכנה נותנת פחות מדע פחות אפשרויות שליטה אין שליטה על הסאונד למרות שיש שתי מעבדים התוכנה יותר כבדה השליטה יותר מסורבלת לא משופרת כמו ב60D התמונה ב7D פחות טובה יותר רך גם הצבעים יותר דהויים ביגלל יתר עיבוד של המעבד הכפול שורה תחתונה ה7D יותר גדולה יותר כבדה ללא ארגונמיה משופרת כמו ב 60D ויש לה כרטיס יותר ישן CF וגם יותר יקרה במחיר שלה תקנו 60D+עדשה יותר טובה חבל לשלם יותר ולקבל פחות לא מה שיקר טוב יותר תחשבו על זה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
שלום אורח, היה קשה לי לקרוא את התגובה שלך ללא נקודות וסימני פיסוק - חבל, היות ונראה שאתה מעביר מסר חשוב.

big-foot

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
(great)
אהבתי את הסקירה
הבחור הסיני/יפני אכן נחמד אך יצא לו "תפה" ( תה וקפה יחד )
מדוע ? זה לא רציני לסקור מצלמת קנון חדשה כשעליה רצועת ניקון !
ראבק, או קפה או תה...

א

אורח

אורח
רכשתי את ה60D ומחפש מדריך
אשמח אם מישהו ישלח לי למייל את המדריך זה מאוד יעזור תודה מראש צוריאל
המייל zzoriel@walla.com

א

אורח

אורח
ל carmi
תודה אל הפירגון ובקשר לניקוד רוב האתרים מגבלים אותך בכמות המלים גודל התגובה לכן אני מעדיף לא לנקד בשביל לא למלה את המקום ושהתגובה לא תהייה גדולה מדיי אני מעדיף לרשום יותר אם יש צורך וזה אל חשבון הניקוד אז שהייה אחלה יום

א

אורח

אורח
מדריך ל 60d
היי צוריאל,
במידה ושלחו לך מדריך למצלמה/מישהו יכול לשלוח לי מדריך - אודה לו מאוד!

תודה
איתי
Itayozari@gmail.com

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור