סליחה על הבורות של טכנופוב, מדוע אם כן לבדוק עיוותים במקסימום הספק!? ובמילים אחרות מה האינפורמציה הזו אמורה לתרום לי בנוגע לאיכויות סאונד?
מהשרוול...
ולמען הסרת הספק.
http://www.firstwatt.com/
סליחה על הבורות של טכנופוב, מדוע אם כן לבדוק עיוותים במקסימום הספק!? ובמילים אחרות מה האינפורמציה הזו אמורה לתרום לי בנוגע לאיכויות סאונד?
לא הבטחתי כלוםהבטחת ש"אתה שומר עלי" ......מכין תשובה בכובד ראש.....תן זמן.
מדוע אם כן לבדוק עיוותים במקסימום הספק!?
לא כל כך מבין את ההשוואה הנ"ל לגבי המפרט הטכני שמפורסם עי יצרן כלי רכב, לבין הטיב הסוני שיתקבל בסופו של דבר משילוב מכשיר עם נתוני עיוות x במערכת היי פיי דו ערוצית כל שהיא. כלומר מעבר לנתונים בסיסיים כדוגמאת זרם והספק שהם חשובים בנוגע להתאמה לנצילות הרמקול. האם סהכ הנתונים מעבר לזאת מאפשרים לנו ללמוד על המגבר מבחינה סונית, או על כיוון ואופי מסויימים, או בכלל זאת על שאר האייכויות שלו? בעקרון אותי מעניין מה מתרחש בסאונד אחרי ההתאמה הנדונה, ועל אחת כמה וכמה אחרי אותו ואט "אגדי"(והכוונה לא על רמקול נציל בשמיים) וכמובן בניגוד מוחלט למצב שנוצר כאשר סוחטים הווליום! האם זה משהו שאני יכול ללמוד מנתוני הייצרן!?זה כמו לשאול למה בכלי-רכב מפרסמים הספק מנוע @ סיבובי מנוע.
בעקרון אותי מעניין מה מתרחש בסאונד אחרי ההתאמה הנדונה, ועל אחת כמה וכמה אחרי אותו ואט אגדי, וזאת כמובן בניגוד מוחלט למצב שנוצר כאשר סוחטים הווליום! האם זה משהו שאני יכול ללמוד מנתוני הייצרן!?
בדיוק לאלא כל כך מבין את ההשוואה הנ"ל לגבי המפרט הטכני שמפורסם עי יצרן כלי רכב, לבין הטיב הסוני שיתקבל בסופו של דבר משילוב מכשיר עם נתוני עיוות x במערכת היי פיי דו ערוצית כל שהיא. כלומר מעבר לנתונים בסיסיים כדוגמאת זרם והספק שהם חשובים בנוגע להתאמה לנצילות הרמקול. האם סהכ הנתונים מעבר לזאת מאפשרים לנו ללמוד על המגבר מבחינה סונית, או על כיוון ואופי מסויימים, או בכלל זאת על שאר האייכויות שלו? בעקרון אותי מעניין מה מתרחש בסאונד אחרי ההתאמה הנדונה, ועל אחת כמה וכמה אחרי אותו ואט "אגדי"(והכוונה לא על רמקול נציל בשמיים) וכמובן בניגוד מוחלט למצב שנוצר כאשר סוחטים הווליום! האם זה משהו שאני יכול ללמוד מנתוני הייצרן!?
בעקרון אותי מעניין מה מתרחש בסאונד אחרי ההתאמה הנדונה, ועל אחת כמה וכמה אחרי אותו ואט "אגדי"
הואט הראשון או כפי שכינתי זאת: אותו הואט ה"אגדי" הוא מבחינתו של נלסון פס חשוב משום שהוא יכול להצביע על כך שהוא מגיע ממגבר איכותי ומכאן לדידו מגולמת חשיבותו (וזה לא סוד שפס בנה גם מגברים מעוטי ואטים פיוריסטים ובדגש על האייכות שלהם) על אותו משקל הוא טוען, שבמגבר חזק (500 ואט) וגרוע, הואט הראשון יהיה בהתאם. מכאן שלא מדובר בואט קריטי, אלה באמירה שמה שטוב יהיה טוב מהואט הראשון ומה שגרוע יהיה גרוע מאותו הואט. מכאן גם נגזרת השאלה שלי, האם אני יכול ללמוד משהו מנתוני יצרן פלוני על מגבר שאינו מיועד לרמקולים נצילים (ובכוונה ציינתי את זה) שיכולים בואט אחד למלא את הסלון. תשובתך לשאלתי הייתה; ..."הדרך היחידה והבטוחה עבורך היא ללכת ולהאזין להדגמה".. ואני מסכים איתך שזו הדרך הנכונה.לא מדובר כלל על דבר אגדי...
הוואט הזה קריטי להאזנה איכותית, כי הסיגנאל עובר שם כל הזמן בדרכו לפיקים של גלי השמע החשמליים.
הוא מבחינתו של נלסון פס חשוב משום שהוא יכול להצביע על כך שהוא מגיע ממגבר איכותי ומכאן לדידו מגולמת חשיבותו
תשובתך לשאלתי הייתה; ..."הדרך היחידה והבטוחה עבורך היא ללכת ולהאזין להדגמה".. ואני מסכים איתך שזו הדרך הנכונה.
זה שיש ואט ראשון טוב ,לא אומר שיש מספיק ממנו ,לעיתים עדיף יותר ואטים קצת פחות טובים לקבל תוצאה ,הואט הראשון או כפי שכינתי זאת: אותו הואט ה"אגדי" הוא מבחינתו של נלסון פס חשוב משום שהוא יכול להצביע על כך שהוא מגיע ממגבר איכותי ומכאן לדידו מגולמת חשיבותו (וזה לא סוד שפס בנה גם מגברים מעוטי ואטים פיוריסטים ובדגש על האייכות שלהם) על אותו משקל הוא טוען, שבמגבר חזק (500 ואט) וגרוע, הואט הראשון יהיה בהתאם. מכאן שלא מדובר בואט קריטי, אלה באמירה שמה שטוב יהיה טוב מהואט הראשון ומה שגרוע יהיה גרוע מאותו הואט. מכאן גם נגזרת השאלה שלי, האם אני יכול ללמוד משהו מנתוני יצרן פלוני על מגבר שאינו מיועד לרמקולים נצילים (ובכוונה ציינתי את זה) שיכולים בואט אחד למלא את הסלון. תשובתך לשאלתי הייתה; ..."הדרך היחידה והבטוחה עבורך היא ללכת ולהאזין להדגמה".. ואני מסכים איתך שזו הדרך הנכונה.
שבת שלום!
הרבה ואטים כדי לקבל תוצאה טובה יותר מתאים לאולם חתונות.זה שיש ואט ראשון טוב ,לא אומר שיש מספיק ממנו ,לעיתים עדיף יותר ואטים קצת פחות טובים לקבל תוצאה ,
בנוסף ,זה שהואט הראשון טוב לא אומר שעוד 300 אחריו טובים כמוהו .
אם הרמקול נציל (משהו כמו 88 DB ומעלה)
זה שיש ואט ראשון טוב ,לא אומר שיש מספיק ממנו ,לעיתים עדיף יותר ואטים קצת פחות טובים לקבל תוצאה ,
המסקנה שלי ששניצל צודק בעניין הוואטים ורוזי צודק בעיניין איכות הוואטים.עדיף 30 טובים מאשר 300 לא טובים.אבל 300 טובים טוב יותר מ30 טובים.