קדם מגבר octave

מצב
הנושא נעול.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נבקש רק מכל הצדדים להנמיך להבות (תשאירו אותן למנגל) אחרת השרשור ינעל.
תודה.

ar1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני לא יבואן ולא סוחר,ובטח לא צריך לתת לך דין וחשבון.
אתה סוחר שמתקיף את כל מי שדעתו שונה משלך.פה ובפורומים האחרים.
אני בכלל לא מבין מה יש לך ולסוחרים האחרים לחפש בפורמים הציבוריים האלה.
תפתח פורום באתר שלך,או תענה לשאלות במסרים אישיים.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
חג שמח לכוווולם
אני הוא זה שפתח את השרשור הזה ולא תארתי לעצמי לאן זה יגיע (כל ההתנצחויות המיותרות האלה) סך הכל מה אנו מבקשים קצת להביע את דעתנו ולשמוע דעות של חברים בפורום.
לגבי ניל מלייבסאונד הכרתי אותו רק לפני כחודש ימים ופגשתי אדם הגון וישר שלא פוגשים הרבה במחוזותנו (כן ירבו) קבלתי ממנו את הסטיברט שהיה אצלי יחד עם הקדם מגבר של arron למשך כחודש ולבסוף רכשתי את הנגן(סטיברט בלק פרל)שעליו אין לי מילים.
בקרוב יגיע הקדם "המפורסם" שגרם לכל הבלגן סך הכל רציתי לשמוע אם יש חברים שמכירים את החברה הזו ואת הציוד שהם מיצרים חבל שזה נגרר לכיוונים לא רצוים, מקוה שבזה תסתים ההתנצחות. ושוב חג שמח ונפנוף נעים
יורם

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תנו כבוד

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יורם,
לכשתתחדש ותהנה בתקווה (ואולי תהיה הראשון לחוות אותו בארצנו...) נישמח לדיווח ואפילו טיפלה מפורט יותר מאשר נידבת על הסטיברט :)

חג שמח, מזין וטעים.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
בוקר טוב
אשמח מאוד לדווח על הקדם מגבר octave לכשיגיע, כעט אני משתמש עם קדם של arron שנשמע מעולה אבל אני לא שלם איתו א-אין למכשיר כניסות/יציאות מאוזנות הנגן והמגבר שלי הם פולי בלנס.ב-אין למכשיר יציאת פרה נוספת כדי לחבר מגבר אוזניות.
לגבי הנגן וקשה לי להיות אוביקטיבי לאחר שרכשתי אותו אבל עוד לפני גמר "ההרצה " שלו זה כאילו והחלפתי את ספרית הדיסקים שלי (והשותי אותו עם מספר מכשירים טרנספורט טטה, רוטל , קמבריג" אודיו ) ואין מה להשוות
יש לו במה לא גדולה ענקית, מאוד מפורט ופשוט תענוג להאזין אתו.
מענין אותי מאוד איך הוא יגיב עם קדם שהוא גם שפופרתי ולא כמו הarron שהוא טרנזיסטורי.

חג שמח

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מילת -שאלת

ואגב , כשאמכור את הפריט האחרון חברת Leonardo תמחק מהאתר.

או!

מה לגבי האחריות למוצרי לאונרדו בארץ? {למקרה שיחול איזה תקלה,אבל אתה לא תהיה מקושר לחברה הנ"ל:מבולבל:}

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,784
נקודות
113
הציוד של אוקטב מדהים

מזה 3 שנים שיוצא לי לשמוע אותו בתערוכת מינכן,מדובר בעלית של ציוד המנורות הגרמנית ולא איזה צעצוע סיני שהתחבר במקרה באיזה סט אפ ואולי נשמע קצת יותר טוב,לפני שנה הגובילה של אוקטב בשלוב האיסופון נשמע הרבה יותר טוב מכל דבר אחר ששמעתי אי פעם ואילו השנה השמיעו את האיסופון ערבה עם המגבר של ווסטרן אלקטריק ולא שיחזרו את אשר היה שנה קודם.
לגבי הפרה של ארון טוב שאתה מחליף אותו יצא לי לשמוע אותו בבית -לא מעניין בלשון המעטה.
בקיצור כל השוואה בין קיין לאוקטב אינה לעינין לדעתי ההשואה הנכונה הינה בין קונרד גונסון \אוקטב
שתי חברות עם ציוד בריא וחזק ואפילו סאונד דומה ומנורות זהות במגברים ולדעתי אפשר להלחים הציוד הנל לסטנד כי תמיד ישמעו טוב ,וחוץ מז המרצדס גם שהיא בחניה היא מכונית פצצה אותו דבר אוקטב כבוי בסטנד

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,784
נקודות
113
פרה ארון

לא עם המגבר התואם אלא עם אחיו מהסידרה היותר יקרה נישמע לא טוב אבל המגבר הגדול עם פרה מנורות ישן וטוב נישמע מדהים

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
aaron

אכן אחת התוכניות שלי לעתיד...לשלב פרה אחר/שונה{אולי אוקטב המדובר,והמסקרן אותי...}
לפאוור{שהוא מצוין לטעמי} וניראה לאן זה יוביל...?

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
מענין איך הוא ישמע עם מגבר טרנזיטורי של מארק לוינסון (דגם 23.5)

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
על איזה קדם תואם אתה מדבר האם של מארק לוינסון אז התשובה לא.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תואם למרק לוינסון כמובן.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
לא ניסיתי אבל מסקרן אותי איך ישמע שילב שאני בונה נגן שפופרתי קדם שפופרתי והגברה טרנזיסטורית.
יכול להיות שבסוף אני יחליף גם את המגבר בינתים הוא ממלא את יעודו על הצד הטוב תיותר.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מה חסר לך היום?

לא ניסיתי אבל מסקרן אותי איך ישמע שילב שאני בונה נגן שפופרתי קדם שפופרתי והגברה טרנזיסטורית.
יכול להיות שבסוף אני יחליף גם את המגבר בינתים הוא ממלא את יעודו על הצד הטוב תיותר.

השאלה מה אתה רוצה לשפר? כידוע לך קשה להגיע לשלמות,גם במחירים גבוהים,לכן צריך לדעת מה חשוב יותר עבורך{מיד/גבוהים/פירוט וכו'..}כמובן שיש פשרות גם בהגברה SS וגם שפורפרות, וצריך לקחת את זה בחשבון.

אני נמצא בסיטואציה דומה לשלך, גם אני מחפש את החום/עיגול קצוות/מיד מרשים שיש במנורות {שמעתי כמה מרשימים,לדוגמה,גרונזילה} שחסר לי בסט הטרנזיסטורי,אבל חשוב שזה לא יבוא על חשבון האווריריות בגבוהים, והפירוט.

כמובן שאני מייעד לבדוק את הפרה אוקטב...{מסקנות בהמשך}...

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
עד לאחרונה השתמשתי בפרססור לקולנוע ביתי(שאווקיס של קרל) גם לשמיעת מוסיקה והגעתי למסקנה שזה לא זה ואז הכדור התחיל להתגלגל לכיון סטראו נטו פטפון וcd לכשיגיע הקדם נבדוק נאזין ונקבל החלטות אני מודע שקשה להגיע לשלמות (מה זאת השלמות אי אפשר לדעת) אבל אני מנסה להגיע לטב ביותר במגבלות שלי והדבר העיקרי בכל התחביב הזה לשמוע מוסיקה ולהרגיש שהי מרגשת נקודה

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
צעד נבון

עד לאחרונה השתמשתי בפרססור לקולנוע ביתי(שאווקיס של קרל) גם לשמיעת מוסיקה והגעתי למסקנה שזה לא זה ואז הכדור התחיל להתגלגל לכיון סטראו נטו

את התשובה הטובה ביותר תקבל{אקבל} רק אחרי בחינת המגבר {פרה} של octave האקזוטית - אני מעריך שאתה מדבר על 300 MK2 שנימצא ברמת מחירים סבירה...אחרי זה,המחירים גבוהים יותר משמעותית.

היתרון שאני רואה שיש להפרה של octave {מעבר לאיכויות של בניה/מוזיקליות/אמינות} זה שינוי ב Gain והתאמתו המלאה לכל פאוור אחר - יתרון עצום בהתאמה.דבר נוסף,כניסת פונו סטנדרטית גם MM וגם MC גם בדגם "הכניסה" :) - מבחינתי יתרון בחיסכון לפונו סטייג' עתידי. לך יש את EAR 834P פונו איכותי בפני עצמו, כך שזה לא משמעותי מבחינתך. {אבל לך תדע...}

והכי חשוב זה לעשות עסקאות עם אחד האנשים הישרים וההגונים ביותר שאני מכיר בתחום האודיו
וזה כמובן ניל { LiveSound} שדואג לשמור על קשר רצוף עם לקוחותיו,גם סתם לשאול לשלומך. (Y)

שבת שלווה לכולם. (ורד)

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
OFER T שלום
כל מה שצינתה נכון מאוד אבל נדמה לי שבדגם hp300 mk2 לא בא עם פונוסטייג" מובנה (צריך להזמין ) אני לא בטוח לא מצאתי שום לינק בנוגע לקדם הזה פרט לאתר של החברה והוא רק בגרמנית האם אתה מכיר אזשהו אתר שבו אפשר ללמוד קצת על המכשיר.
תודה יורם

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור