אם מדובר בציוד שגם בחול מתומחר בלי מע''מ כמו בארה''ב אזי הוספת המע''מ רלוונטית.מסכים מאוד!
אמת די הרבה לאחרונה התחברו לנוסחה rrp+ מע״מ
שאלה עד כמה ניתן לקבל עוד הנחות ועד כמה ובעצם מאיזה חלק יבוא הנחה.
עם הנחה מהחברה (דרך ערן) חייבת להיות ממש כמות גדולה וזה לא אקרה - המוצר יקר ורובינו בעלי ציוד אחלה...
זה שהוא מצויין יודעים ושהוא מנצח את הקוראנים, בכלל טוב, אבל מה עם הפולנים ? זה האתגר האמיתיהמכשיר הזה היה אצלי במשך שבוע , האזנתי לו
בלי לחץ של איש מכירות שיושב סמוך אלי ואני צריך להחליט בשידור חי.
המכשיר הינו מצויין וכולל הכל דאק סטרימר roon ready tidal , ממש לא צריך יותר מזה.
הוא מנגן נכון את המקור . היה מצב בתערוכה בוורשה שניגן והרבה חשבו ש הפטיפון
באלאנס של ברינקמן מנגן.
בסאונד הו מנצח את הקוריאנים , ופרמטר זה הכי חשוב לי, מה עוד שיש לו את כל הפיצרים
האחרים.( פורטו לעיל )
אני מידי פעם לוקח מכשירים הבייתה לבחון אותם למרות שאני לא בוחן מורשה.
מכשיר מומלץ מאד לדעתי.
(הפריט היחיד של ערן שנמצא אצלי הוא Melco וגם נקנה בלוחות כיד שנייה .)
על מכשירים כ''כ יקרים (וגם אני לא מדבר על המכשיר הספציפי הזה כי מעולם לא בדקתי מול ערן) יש סיכוי טוב שתצליח גם בלי קבוצה לקבל פחות ממחיר חו''ל בלי מעמ.זו הניקודה - האם קבוצת רוכשים יכולה לקבל מחיר פחות מ rrp וללא מע״מ וכאן אני לא מתייחס למקרה הנ״ל אלה באופן כללי.
מבחינת הגודל פולני מנצח בלי להתעמץזה שהוא מצויין יודעים ושהוא מנצח את הקוראנים, בכלל טוב, אבל מה עם הפולנים ? זה האתגר האמיתי
מה דעתך ?
עם ככה שיהיה בהצלחה רבה לקבוצה!על מכשירים כ''כ יקרים (וגם אני לא מדבר על המכשיר הספציפי הזה כי מעולם לא בדקתי מול ערן) יש סיכוי טוב שתצליח גם בלי קבוצה לקבל פחות ממחיר חו''ל בלי מעמ.
הוא מנגן נכון את המקור . היה מצב בתערוכה בוורשה שניגן והרבה חשבו ש הפטיפון