הטיונרים מספקים חוויה האזנה ייחודית. לא אודיופילית פאראקסלנס, ולא עומדים מול המיטב של האנאלוג ואו הדיגיטל לסוגיו אבל מספקים חוויה סמי אנאלוגית בטעם מעניין ואף ממכר.
אין לי השוואה לעבר כי אני רק 5-6 שנים בערך בתחביב , אבל במרכז תל אביב הקליטה מדהימה ובגבעתיים סבבה..והכל תלוי במזג האוויר ובזוית של האנטנה...
סתם סיפור לשעת לילה, לפני חצי שנה הלכתי לביקור מוסיקלי אצל ידיד, חובב אודיו מוכר בתל אביב, להתרשם לראשונה מהמערכת הייחודית שלו. הגעתי עם עמדת השידור קליטה שלי , והוא ק"ג גבוהה, בלי מעלית בלי חנייה ....נראיתי כמו מחבל עם הטיונר טלפונקן 3137 הקדם מגבר- מפענח סטריאו התואם והאנטנה חכה של דיינלאב st-2 שביצבצו מתוך שקיות רמי לוי , מסתובב ככה בין הבארים של אבן גבירול. בקיצור, שמענו מוסיקה מוזרמת ואז תקליטים, ואמרתי לידידופיל שאירח, בוא נשמע רדיו, אמר לי " עזוב, לא בא לי.." אמרתי לו שזה עבורי לראות קליטה בתל אביב. בקיצור, חיברנו, תליתי אנטנה על המעקה, התבייטתי על קול המוסיקה, ובינתיים 2 דברים קורים, באים זוג חברים וברקע הרדיו עובד והפטיפון מסתובב על ריק זכר להשמעה הקודמת. הקליטה משגעת ושעת גאז בקול המוסיקה, ונהנים, ואז הידידופיל פונה לחברים שלו ואומר להם" איזה יופי נשמע הרדיו הא? " הם מסתכלים עליו ואומרים" אחלה בדיחה, אנחנו שומעים מהפטיפון לא ,הוא הרי מסתובב?" ואז אני בנונשלאנט ניגש ומשחק עם התחנה והם פשוט בהלם. המשכנו עם הרדיו עד שעזבתי, לא רצו לשמוע שום דבר אחר...והרדיו בן 30 יש לו חום גבוהה....