קבוצה גדולה לתערוכת מינכן .

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אלדר,

אתם יכולים לנסוע לטירת נוישוונשטיין (Neuschwanstein), הטירה המפורסמת ביותר שנבנתה בהוראת המלך לודוויג ה-2. היא נבנתה בין השנים 1868-1892 והיא זו שנתנה את ההשראה לוולט דיסני כאשר תכנן את טירתה של היפיפייה הנרדמת. אל הטירה מגיעים תיירים רבים והיא נחשבת לאחד מאתיירי התיירות הנחשבים ביותר בגרמניה כולה. לאחריה, תמצאו בקרבת מקום את טירת Hohenschwangeu, טירה מפוארת המשקיפה על אגם Alpsee.

מקום שני, טירות המלכים (Konigsschlosser), מדובר על שתי טירות מפוארות (מתוך 5 סה"כ) אשר נבנו בהוראת המלך לוודוויג ה-2, שנחשב כבווארי המפורסם ביותר בעולם. הטירות נמצאות דרומית למינכן, ליד הגבול השוויצרי, בקרבת העיר פוסן (Fussen) והעיירות Garmisch – Partenkirchen, במרחק של כשעתיים נסיעה ממינכן.

מקום שלישי, הוא להר צוגשפיצה (זוקשפיץ) הוא עוד יעד טיול פופולרי מחוץ למינכן. ההר נמצא על גבול אוסטריה וגרמניה וממנו נשקף נוף מהמם של הסביבה כולה. פסגת ההר המתנשא לגובה של 2964 מטרים, היא המקום הגבוה ביותר בגרמניה. למרגלות ההר נמצאת העיר גרמיש-פרטנקירשן (Garmisch-Partenkirchen). אל ההר מגיעים תיירים רבים כל השנה וכן אוהבי ספורט כמו סקי וטיפוס הרים שמגיעים בחורף. ניתן לעלות לפסגת ההר באמצעות רכבל או רכבת חשמלית. בראש ההר ישנם חנויות, מסעדה ומוזיאון לתולדות האתר.

תיהנו,

תומר

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
תומר
אתה במקצוע הנכון ?
הסבה למדריך טיולים....

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני בתערוכה מ-1999 לש-ון.

תומר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
צוקשפיצה מעולה, חוצמזה יש אתר מים ונופש מחוץ למינכן ששמעתי שהוא מעולה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מצטרף להמלצה על טירות
יותר מעניין מהנקניקיות, שניצלים ובירות

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
חברותא זה יפה וטוב לערבים(ערב) ולימים החופשיים.
בדרך כלל אני אוהב לשמוע וללמוד לבד,בכדי שלא אושפע מהאחרים.
תהנו שם :כל-הכבוד:

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
http://www.therme-erding.de/de/100686/100888/english.html
אני ממליץ ביום ראשון לעבור בשוק מאחורי מריאנפלאץ לאוכל ובירה לארוחת בוקר, לקנות כמה חזרזירים טובים לארץ , ואז לסוע לתערוכה. בגלל זה אני מעדיף לישון במרכז העיר. בכלל לשכור אוטו לכל השבוע זה חבל. קונים כרטיס ב 30 יורו לכל מינכן והאנדרגראונד נוח, מהיר ומדייק.
לתערוכה אגב יש מלונות שעובר אליהם שאטל כל שעה . מי שמגיע אגב ביום הראשון ורוצה להגיע ישר מהשדה (כזכור לי הטיסה נוחתת ב09:20) יש שאטל ישירות לשם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור