קבוצה גדולה לתערוכת מינכן .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
התארגנה קבוצה גדולה , נסיעה ב14.5.14 יום ד בבוקר ,חזרה ביום ראשון ,מי שרוצה להצטרף נא להתקשר לטומי 054-436-8359 בכדי להזמין טיסה ומלון ושאר סידורים כמו בן זוג לחדר( בת זוג בתשלום נוסף:O) ורכב למי שרוצה להתארגן בקבוצות של חמישה ,
שאר הפרטים מטומי ( תגידו לו ששניצל שלח אותכם).

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ד"ש .השנה אני נשאר פה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא הבנתי. טומי הפך לסוכן נסיעות? או במילים אחרות - יש איזה משלחת או משהו? מה ההתארגנות בדיוק? לטומי יש מחירים מיוחדים? או במילים אחרות - מה ההבדל בין להתקשר לטומי לבין לעשות את זה לבד?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
לא הבנתי. טומי הפך לסוכן נסיעות? או במילים אחרות - יש איזה משלחת או משהו? מה ההתארגנות בדיוק? לטומי יש מחירים מיוחדים? או במילים אחרות - מה ההבדל בין להתקשר לטומי לבין לעשות את זה לבד?
אתה כמובן מוזמן לעשות מה שתרצה !

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מתנוש', החלפת את שניצל בתפקיד העצבני?... אני מניח שהכוונה היא לאנשים שרוצים לטוס ולהיות יחד באותו המלון.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא עצבני בכלל.
איך אתם הייתם מנסחים שאלה עם משמעות דומה, שלא תישמע עצבנית?
אני גם מניח שהכוונה היא לאותו מלון. ואני מניח שאולי זה כי יש מחיר מיוחד להזמנה קבוצתית. ואני מניח שטומי מכיר את הסביבה כי כבר היה שם מאה פעם.
אבל כל זה הנחות.
לכן שאלתי, כדי לא להניח.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
קוראים לו תומי, בחור נחמד.

תומר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
מתנוש', החלפת את שניצל בתפקיד העצבני?... אני מניח שהכוונה היא לאנשים שרוצים לטוס ולהיות יחד באותו המלון.
נכון מאוד,בדרך כלל אנחנו מתכנסים באותו מלון ,נפגשים בבוקר לארוחת בוקר ,מתחלקים לכמה מכוניות ,(חמישיות) ,נוסעים לתערוכה ,בערב מזמינים מראש איזה מסעדה ומועדון ,נוסעים ביחד ועושים שמח ,עד היום כבר כמה שנים טובות ממש הצליח לנו והיה סבבה ,לא יודע בקשר להנחה , ? אולי כמה גרושים ,אבל זאת לא מטרת ההתארגנות ,המטרה היא לעשות כייף ביחד ,מדבריו של מתנוש עלול להשתמע שיש למישהו טובת הנאה ,אז זהו - אין!!!!!

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
נכון מאוד,בדרך כלל אנחנו מתכנסים באותו מלון ,נפגשים בבוקר לארוחת בוקר ,מתחלקים לכמה מכוניות ,(חמישיות) ,נוסעים לתערוכה ,בערב מזמינים מראש איזה מסעדה ומועדון ,נוסעים ביחד ועושים שמח ,עד היום כבר כמה שנים טובות ממש הצליח לנו והיה סבבה ,לא יודע בקשר להנחה , ? אולי כמה גרושים ,אבל זאת לא מטרת ההתארגנות ,המטרה היא לעשות כייף ביחד ,מדבריו של מתנוש עלול להשתמע שיש למישהו טובת הנאה ,אז זהו - אין!!!!!

נו, והיה כל כך מסובך לכתוב את זה כבר בהתחלה? - שיש כאן התארגנות על בסיס חברי ולא על בסיס עסקי, ושכל היוזמה היפה נועדה על מנת שכל החבר'ה יהיו ביחד?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
נו, והיה כל כך מסובך לכתוב את זה כבר בהתחלה? - שיש כאן התארגנות על בסיס חברי ולא על בסיס עסקי, ושכל היוזמה היפה נועדה על מנת שכל החבר'ה יהיו ביחד?
חשבתי שזה ברור !

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
בשנה שעברה נסעתי עם שניצל, טומי וחברים נוספים- החברה היתה טובה כמו התערוכה.
חסכון כלכלי- אין סיכוי- נהנו, השתוללנו, בילינו ובזבזנו.....
לצערי לא יכול לנסוע השנה, אך ממליץ ביותר !!!
ארי

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
גם לי זה היה ברור. :כל-הכבוד:

כל הכבוד על היוזמה.

יאללה מר עסוק, תבוא גם. רק האוזניה נשארת בבית. :להלהלה:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
גם לא הייה כתוב שיש כאן התארגנות על בסיס עסקי ולא על בסיס חברי, ושכל היוזמה היפה נועדה על מנת לחסוך כסף לנוסעים, ואם מטרת ההתארגנות לא הוזכרה -- כנראה בגלל שלכותב הייה משהו מסויים בראש ולא עלתה בדעתו אפשרות אחרת -- אפשר לברר, לא לתקוף.

זה שלחלק מהאנשים קפץ לראש משהו אחר זו אחריות שלהם, אבל לתקוף במקום לקחת אחריות על טעות בהבנה??? :(

לא לעניין :נגד::נגד:

עמיר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
גם לא הייה כתוב שיש כאן התארגנות על בסיס עסקי ולא על בסיס חברי, ושכל היוזמה היפה נועדה על מנת לחסוך כסף לנוסעים, ואם מטרת ההתארגנות לא הוזכרה -- כנראה בגלל שלכותב הייה משהו מסויים בראש ולא עלתה בדעתו אפשרות אחרת -- אפשר לברר, לא לתקוף.

זה שלחלק מהאנשים קפץ לראש משהו אחר זו אחריות שלהם, אבל לתקוף במקום לקחת אחריות על טעות בהבנה??? :(

לא לעניין :נגד::נגד:

עמיר

זה בהמשך לדבריי, כפרה.
שוכני התערוכות רגילים כנראה לטוס בחברותא. עבור אלו מאיתנו שפחות מורגלים בדבר, צריך להיות יותר ברורים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
זה בהמשך לדבריי, כפרה.
שוכני התערוכות רגילים כנראה לטוס בחברותא. עבור אלו מאיתנו שפחות מורגלים בדבר, צריך להיות יותר ברורים.[/QUOTE
לא קרה כלום נשמה ! אף אחד לא נעלב או משהו כזה ,להפך ,יהיה כייף להפגש , האמת היא שהקטע החברתי שמה יותר נחמד בהרבה מהקטע הסטריאופוני ,
ואותי באופן אישי מאוד משמח שגם מתנוש בא ,פעם אחרונה שנפגשנו היה אצלי בבית בהשוואת הנגנים הגדול ,ואין ספק שהוא מעמודי התווך בקהילה הקטנה שלנו ,ואיש מצחיק ,שנון ונחמד ביותר ,הגיבושונציק הזה בחול גם תורם לאוירה משופרת בהמשך ,וההכרות האינטימית מורידה לאין שיעור את האש בקרבות התרנגולים שנערכים כאן מידי פעם ,
העלות הממוצעת של כמה ימים במינכן היא כ 6000 שקל כולל מסעדות רכב בירה מלון וטיסה ,לא אסון גדול לעומת חוויה ממש נחמדה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אז זהו ! יש לנו קבוצה ,טסים ביום רביעי 14 לחודש למינכן ,נוחתים ב 9 ,משם נוסעים ישירות לטיול קטן לזלצבורג או למקום נחמד אחר ,חוזרים בערב למלון ,למחרת חלק הולכים לתערוכה שמיועודת לעוסקים ויבואנים ,והחלק שלא יכול להכנס הולך קצת להסתובב במריאן פלאץ ,בערב כמובן מסעדה (אולי המסתובבת מעל הכפר האולימפי בגובה עצום ,עם מעליות שמאיצות כמו טילים )לאחר הכן עוד יומיים של תערוכה עם כל הציבור הרחב,שמשולב בערב מועדון ג"ז פאבים ומסעדות ,ואולי איזה חצי יום קטן ביקור בתערוכות הניפרדות לאודיו במלונות מינכן ,
יהיה נחמד ,הרבה קלוריות ,הרבה צחוק וחברים ,וים של אודיו,
תודה רבה לטומי שארגן הכל בהתנדבות ,וגם יטרח לנהוג אותנו בגלל ההכרות העמוקה שלו את מינכן ,הצוות הותיק גם מכיר כבר את כל המסעדות הנחמדות שם ונלך לשם ביחד ,(האיטלקית של הקוודרטינו של טומי המכונה ,אל פצינו") הלבנונית בגנים הסקוטים ,המסתובבת במגדל תקשורת ,הפאב הגדול ביותר עם 5000 מקומות ,ועוד כמה מרתפים מדהימים ,
נשמח לדווח לכם משם דרך האיפונים וניידים ,
מוסרים מכאן ד"ש חמה לחברינו החיפאים שיודעים צרכנות טובה וחברות אמיתית מהי ,אין כמו אויר הים של חיפה!

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
נו....רק עכשיו ראיתי את זה :(
כבר סגרתי נסיעה עם חבר שלי ב-15 בטיסה של 6:00 בבוקר ואנחנו נהיה במלון INNSIDE SCHWABING, יש הסעות ממנו לתערוכה.
אם תוכלו להמליץ על מסעדות טובות חוץ מ-MAREDO ו-BLOCKHOUSE וגם פאב טוב ומועדון טוב(ג'אז) לא סטריפ :)
אודה לכם

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
תהנו חברים יקרים !!!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
נו....רק עכשיו ראיתי את זה :(
כבר סגרתי נסיעה עם חבר שלי ב-15 בטיסה של 6:00 בבוקר ואנחנו נהיה במלון INNSIDE SCHWABING, יש הסעות ממנו לתערוכה.
אם תוכלו להמליץ על מסעדות טובות חוץ מ-MAREDO ו-BLOCKHOUSE וגם פאב טוב ומועדון טוב(ג'אז) לא סטריפ :)
אודה לכם
נפגש בתערוכה ,נארגן משהו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור