במבי
אוהב את התחום
- מעורבות
- 220
- נקודות
- 43
בסופו של דבר הטכנולוגיה תגיע למקום שבו יהיה אפשר ליצור הגה כוח חשמלי שגם מעביר תקשורת ותחושה של הגה הידראולי טוב של פעם, אם יהיה ביקוש לזה. באשר לאודיו, ישנו ביקוש (גם אם לא מצד הציבור הרחב) לאודיו מבוסס דיגיטלית שנשמע לא פחות טוב מאודיו מבוסס אנלוגית, או ליתר דיוק, לאודיו מבוסס דיגיטלית שמשחזר את המציאות לא פחות טוב משמשחזר האודיו האנלוגי. יש שיאמרו שאנחנו לא רחוקים משם ויש שיאמרו שעם המוצרים ה"נכונים" בחיבור הנכון (בהשקעה הכספית הנכונה) אנחנו כבר שם.
יצא לי לפני שבוע לשמוע מערכת מדהימה מבוססת דיגיטל שבהקלטות רבות נשמעת מציאותית ברמה מפעימה. פשוט לעצום את העיניים ולהרגיש את הנגנים בחדר. עכשיו, זו מערכת שעלותה מוערכת בכ 200 אלף שח. אני שואל את עצמי איך היא (או מערכת מבוססת דיגיטל אחרת) תשמע בהשקעה שתעלה את ערכה לחצי מליון שח או אפילו מליון וחצי.
יש לי את ההרגשה שבהינתן תקציב לא מוגבל או נאמר תקציב השמור לאחוז קטן באוכלוסיה, ניתן להגיע לשחזור אודיו מבוסס דיגיטל שמשחזר מציאות בצורה לא פחות טובה.
את כל שכתבתי כאן אשאיר בהסתייגות קטנה מאחר ולא שמעתי מספיק מערכות אנלוגיות.
אני עדיין במסע ההאזנות שלי.
יצא לי לפני שבוע לשמוע מערכת מדהימה מבוססת דיגיטל שבהקלטות רבות נשמעת מציאותית ברמה מפעימה. פשוט לעצום את העיניים ולהרגיש את הנגנים בחדר. עכשיו, זו מערכת שעלותה מוערכת בכ 200 אלף שח. אני שואל את עצמי איך היא (או מערכת מבוססת דיגיטל אחרת) תשמע בהשקעה שתעלה את ערכה לחצי מליון שח או אפילו מליון וחצי.
יש לי את ההרגשה שבהינתן תקציב לא מוגבל או נאמר תקציב השמור לאחוז קטן באוכלוסיה, ניתן להגיע לשחזור אודיו מבוסס דיגיטל שמשחזר מציאות בצורה לא פחות טובה.
את כל שכתבתי כאן אשאיר בהסתייגות קטנה מאחר ולא שמעתי מספיק מערכות אנלוגיות.
אני עדיין במסע ההאזנות שלי.