- מעורבות
- 1,067
- נקודות
- 113
לשאלתך התשובה חיובית.
איני רואה בעיה בעניין היות והשימוש בק"ב הוא פעם בשבוע.
בשלב מסויים כנראה אחליף את האחוריים.
לא הבנתי מה הקשר לפעם בשבוע .. לבין תפקוד רמקול במערכת שמע רב ערוצי?
לשאלתך התשובה חיובית.
איני רואה בעיה בעניין היות והשימוש בק"ב הוא פעם בשבוע.
בשלב מסויים כנראה אחליף את האחוריים.
כמו גדולים
כותב עם חיוך .......אתה כותב מנסיןן? או שולף על עיוור.
גיא , כל הכבוד. אני מעריך את הדרך שלך להגיע להנאה מהמוזיקה והדרך שאתה עושה כדי להגיע לשיאים חדשים של ההנאה מהמוסיקה. חיים רק פעם אחת.
מאחל לך הנאה ובריאות והצלחה בטיפוס העקבי להגיע לשיא המיוחל.
כותב עם חיוך .......
לא נראה לי שיש מישהו שקנה או קונה את הרמקולים האלו למטרת קולנוע ביתי. גם אם לא יהיו הכי טובים לכך עדיין מדובר באחד הדגמים היותר טובים שמסתובבים פה.
ופה אני חושב שאיציק התכוון, זה השילוב שלהם עם רמקול מרכזי/סנטר (ה-קיים) שלא קשור לכלום כעת.
פעם היתה לי מערכת רב ערוצית עם קדמיים וסנטר גדול ותואם של פרואק cc2.https://magico.net/product/scc.php
אצלי רמקול סנטר הוא מאותו יצרן של הקדמיים, הרי ברור שהם צריכים להתאים במיוחד במוזיקה רב ערוצית
התשובה פשוטה, האויב של הטוב מאוד הוא המצוין וכל מה שה Grand Callas יודעים לעשות טוב מאוד המג'יקו יודעים לעשות מצוין.
פעם היתה לי מערכת רב ערוצית עם קדמיים וסנטר גדול ותואם של פרואק cc2.
העדפתי לשמוע סרטים בלעדיו כאשר הסאונד היה הומוגני יותר כשהרסיבר הוציא את פס הקול של הסנטר מהקדמיים.
ניסית פעם להשוות עם ובלי?
https://magico.net/product/scc.php
אצלי רמקול סנטר הוא מאותו יצרן של הקדמיים, הרי ברור שהם צריכים להתאים במיוחד במוזיקה רב ערוצית
פעם היתה לי מערכת רב ערוצית עם קדמיים וסנטר גדול ותואם של פרואק cc2.
העדפתי לשמוע סרטים בלעדיו כאשר הסאונד היה הומוגני יותר כשהרסיבר הוציא את פס הקול של הסנטר מהקדמיים.
ניסית פעם להשוות עם ובלי?
למי ששאל האם האזנתי למג'יקו לפני הרכישה - התשובה חיובית אך לא עם המגבר שלי.
לדעתי ולדעת ערן מנתוני המגבר הנוכחי נראה כי לא תהיה בעיה בנושא, נתוני העקבה והנצילות בין הרמקולים די דומים, אם אתאכזב המגבר יוחלף (הנושא נלקח בחשבון בעת הזמנת הרמקולים).
בעניין ק"ב.
למי ששאל האם האזנתי למג'יקו לפני הרכישה - התשובה חיובית אך לא עם המגבר שלי.
לדעתי ולדעת ערן מנתוני המגבר הנוכחי נראה כי לא תהיה בעיה בנושא, נתוני העקבה והנצילות בין הרמקולים די דומים, אם אתאכזב המגבר יוחלף (הנושא נלקח בחשבון בעת הזמנת הרמקולים).
תודה רבה לכל המברכים והמאחלים
לעניות דעתי, לא יהיה מנוס מכך.לי יש ״תחושת בטן״ שההגברה תוחלף בהמשך.
[/QUOTE]ישנם לא מעט מצבי שמע שנשמעים מצוין ללא רמקול סנטר, הענין שלא ניתן לממש זאת עם כל רמקול.