al2813
אוהב את התחום
- מעורבות
- 168
- נקודות
- 43
השיפור הענק שהשגתי בדיגיטלי מחייב אותי לשיפור מקביל באנאלוגי. הסטאפ ויניל שלי הוא די בסיסי והחלטתי לעשות לו שידרוג רציני. מאחר שאיני יכול לשדרג הכל בבת אחת החלטתי, אחרי שיחה עם בעל החנות שאיתה אני עובד, לשדרג קודם כל את הקרטרידג׳ ולהשאר עם הפטיפון הנוכחי שלי (pro ject the classic) עד שיהיה כסף להחליף אותו. הקרטרידג׳ החדש (dynavector karat 17dx) יגיע עוד שבועיים. עד אז אני צריך להחליף פרה. עד עכשיו עבדתי עם פרה שפופרות MM. יש אפשרות להוסיף לו SUT אבל החלטתי לעבור לפרה SS שיתן לי יותר דיוק ורזולוציה שאני מקווה שיתחברו טוב למגבר השפופרות שלי.
עם התקציב ממכירת שני הפרה שכבר יש ברשותי יצאתי לציד ומצאתי gold note ph10 עם ספק הכח היעודי psu10. השגתי אותו מתצוגה בהנחה של 40 אחוז ממחיר המחירון. הבעיה היחידה שהמוכר הוא בעל חנות מיוון ולכן איני יכול לשמוע אותו. ההנחה שלי היא שבמחיר הקנייה אני אוכל למכור אותו בקלות בלי להפסיד יותא מידי כסף אם הוא לא ימצא חן בעיני.
בכל מיקרה אשמח למשוב אם מישהוא במיקרה משתמש כבר בפרה הזה.
עם התקציב ממכירת שני הפרה שכבר יש ברשותי יצאתי לציד ומצאתי gold note ph10 עם ספק הכח היעודי psu10. השגתי אותו מתצוגה בהנחה של 40 אחוז ממחיר המחירון. הבעיה היחידה שהמוכר הוא בעל חנות מיוון ולכן איני יכול לשמוע אותו. ההנחה שלי היא שבמחיר הקנייה אני אוכל למכור אותו בקלות בלי להפסיד יותא מידי כסף אם הוא לא ימצא חן בעיני.
בכל מיקרה אשמח למשוב אם מישהוא במיקרה משתמש כבר בפרה הזה.