פרה ממיר עם ווליום דיגיטאלי ! מה דעתכם

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
פיני , במקרה של הדבוסי אתה צודק , אין שם מימוש מוצלח של הווליום . החברה גם לא מתאמצת בכיוון הזה. נסה פעם חברות אחרות ואז תבין.
אתה טועה
נושא הווליום ב-dCS Debussy מוקפד ברמות.
עבדתי איתו במשך שבוע ללא Pre.
התוצאה הייתה טובה,אבל עם Pre מושלמת.
לא חושב שתפקיד של איזה DAC שתבחר הוא לשמש כ-Pre.
תפקידו הוא המרה בלבד,הווליום הוא אופציה נוספת.
אחרי שבדקתי בעבר חמש חברות,היום אני כלל לא חושב לנסות אחרות.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
478
נקודות
83
יש לי הגל hd20 לא יכול להחליף פרה אקטיבי,
קוטע את קצוות אין ריגוש, מתאים להחלפה זמנית.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
238
נקודות
63
התופעה של פגיעה בפרטים בווליום נמוך ידועה מהעבר .
החלק הדיגיטאלי בממירים ונגנים מתקדם בצעדי ענק . השאלה העם הווליום שנמצא בחלק הזה עבר את אותה אבולוציה .
לי יש פרה שהוא נקרא דירקט דיגיטאל (טכנולוגיה שהומצעה טאקט וזולגת החוצה היום לקראת סוף הפטנת ) שהווליום נמצע בדומיין הדיגיטאלי ועובד מושלם בכל ווליום אבל בממירים הרבים והטובים שחודרים היום לשוק הווליום מיוסם פחות או יותר כמו בעבר השאלה עם התכנולוגיה הבשילה כך שניתן לקצר את המסלול ולוותר על פרה יעודי ?
צחי לא מדוייק מה שאמרת על TACT. לינגדורף עובדים בצורה אחרת מהאחרים.
הם מורידים או מעלים את המתח של ספק הכח של מעגל הווליום-זה לא קיים באף מוצר אחר בשוק.
את ההמרה (לא בכל הדגמים) הם מבצעים ביציאה לרמקול.(לפחות במילניום) וכנראה גם בסטנוואי לינגדורף(150000 יורו)

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
הNAD שלי חולק את אותה תכנולוגייה !! 390DD
גם ניפורס לדעתי יצאו עם מוצר בתכנולוגייה הזאת .
אני לא השוותי את הפרה ממיר בנד למשהוא אחר רק סאונד כללי מול סאונד כללי .
יש לנד פרה ממיר חדש עם התכנולוגיה הזאת בקבוצת המוצרים היקרה שלהם מבדיקה שביצעתי מחיר בארץ 25-30 אלף
אבל תמיד רובצת עלי העננה של NAD שמדובר בחברה בינונית וזהו ! אני פשוט מחפש פרה ממיר במחיר סביר להתמודד מול הנד . עם תשאל את נמר בלי להקשיב הוא יומר שלנד אן סיכוי ( למרות שהוא בנוי בתכנולוגיה שמנטרלת המון בעיות שיש פפראים אנלוגיים ) אחת האופציות במגירה היא AUDIO GD ואופציות נוספות אפשריות זה ממירים עם ווליום דיגיטאלי . מכאן הגיע השאלה שלי .
כרגע אן לי אפשרות לכוון לפרה וממיר נפרדים .

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
יש לי הגל hd20 לא יכול להחליף פרה אקטיבי,
קוטע את קצוות אין ריגוש, מתאים להחלפה זמנית.

בזמנו, שמעתי אצל חבר HD20 מחובר ישירות למגבר הספק מול אותו ממיר, עובר דרך קדם נחשב. היה הרבה יותר טוב. בסוף הניסוי הוא החליט למכור את הקדם ודומע בחיבור ישיר עד היום.

ב-25 היציאה האנלוגית עוד טובה יותר. אולי כדאי לך לנסות שוב ולחיות עם זה כמה ימים ואז להחליט.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
478
נקודות
83
בזמנו, שמעתי אצל חבר HD20 מחובר ישירות למגבר הספק מול אותו ממיר, עובר דרך קדם נחשב. היה הרבה יותר טוב. בסוף הניסוי הוא החליט למכור את הקדם ודומע בחיבור ישיר עד היום.

ב-25 היציאה האנלוגית עוד טובה יותר. אולי כדאי לך לנסות שוב ולחיות עם זה כמה ימים ואז להחליט.

היי גיא,
תחילה היה מרשים, במפגש אצל גבי ספרתי לו שהממיר מחובר ישירות למגבר
יש שקט ושקיפות,גבי הגיב הרי אמרתי לך לחבר ככה, נזכרתי שבין היתר
המליץ על חיבור הזה,
והיו לי מחשבות כפירה לשים את הפרמייר 14 בלוחות,
אבל אז חיברתי חזרה את ה14 עם kimber ks 1036 כסף ואז בא ניצוץ תודעה
שלא אוכל לוותר עליו, הטקסטורה והכריזמה הבמה הרחבה מקצה עד קצה,
עבר בי גל של חולשה אולי זו החרדה על מחשבה להיפרד ממנו.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
הי יוסי,

מכיר טוב את החולשה הזו וסובל ממנה בעצמי :).

אתמול חיברתי את הלין בחיבור ישיר ומאוד התלהבתי ממה ששמעתי. עם האקוסטיקה הממוצעת שיש לי בדירה החדשה אופי הצליל הקצר יותר משתלב טוב. נסיון דומה שעשיתי בזמנו עם הממיר של בורמסטר היה הרבה פחות מוצלח. אצל חברנו המשותף HD25 השתלב טוב יותר ללא קדם.

כמו תמיד, אין תשובה חד משמעית ורצוי לנסות.

orlr

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
לא פלא,
לין בישרו בפה מלא שוויתרו על הpre ושלדעתם חיבור מערכות הdsm שלהם ישירות להגברה נותנת תוצאה טובה יותר עד כדי החלטה להפסיק לייצר מכשירי pre עצמאיים:

http://news.linn.co.uk/news/2015/05/linn-offer-trade-in-your-pre-amp-for-a-linn-dsm.php

אני חושב שבמכשירים המתקדמים של לין, הווליום עובד על הרמה האנלוגית כמו בpre רגיל ואז אפקט הווליום הדיגיטלי לא קיים.
מאידך יש לי במערכת השניה בחדר linn sneaky ds שבו בוודאות הווליום דיגיטאלי, היה מחובר עד עכשיו דרך ה majik1 הישן והאהוב שלי, ניסיתי לאחרונה לחבר את הרמקולים ישירות לds ( יש לו מגבר צנוע של 20w) והתוצאה לאוזני היתה מפתיעה!!! צליל הרבה יותר מפורט ומאוזן והווליום הדיגיטאלי כלל לא מפריע ( יכול להיות גם ששדרוגי התוכנה שלין משגרים מפעם לפעם שיפרו אף הם את הווליום במכשיר?)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
זה מאוד תלוי לאיזה הגברה הממיר יהיה מחובר בחיבור ישיר.
הרגישות, תאימות האימפדנסים משפיעים במידה רבה על התוצאה שנגזרת מההתאמה ה"חשמלית" בין המכשירים.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
381
נקודות
83
לא פלא,
לין בישרו בפה מלא שוויתרו על הpre ושלדעתם חיבור מערכות הdsm שלהם ישירות להגברה נותנת תוצאה טובה יותר עד כדי החלטה להפסיק לייצר מכשירי pre עצמאיים:

http://news.linn.co.uk/news/2015/05/linn-offer-trade-in-your-pre-amp-for-a-linn-dsm.php

אני חושב שבמכשירים המתקדמים של לין, הווליום עובד על הרמה האנלוגית כמו בpre רגיל ואז אפקט הווליום הדיגיטלי לא קיים.
מאידך יש לי במערכת השניה בחדר linn sneaky ds שבו בוודאות הווליום דיגיטאלי, היה מחובר עד עכשיו דרך ה majik1 הישן והאהוב שלי, ניסיתי לאחרונה לחבר את הרמקולים ישירות לds ( יש לו מגבר צנוע של 20w) והתוצאה לאוזני היתה מפתיעה!!! צליל הרבה יותר מפורט ומאוזן והווליום הדיגיטאלי כלל לא מפריע ( יכול להיות גם ששדרוגי התוכנה שלין משגרים מפעם לפעם שיפרו אף הם את הווליום במכשיר?)

יכול להיות. לי זה יותר נראה אקט שיווקי/מכירתי. מאמין שלא מכרו מספיק קדם מגברים בשביל להצדיק הפעלה של פס יצור.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לרוב, כשעובדים עם ווליום דיגיטלי, כדאי להיות ברמות הגבוהות של הסקאלה שלו, שם יש מינימום ירידה באיכות אם בכלל (תלוי מימוש).

אם דרגת היציאה/ווליום בדאק היא אנלוגית, כמו שיש נניח במכשירים כמו Ear Acute, או בלין שהוזכר, אז בעצם יש כאן מכשיר שמשלב דאק+פרה "רגיל" במכשיר אחד (גם תלוי מימוש), למשל (אם זכור לי נכון) ב ear יש מנורה ושנאי, מה שתורם לתיאום העכבות ונותן אפשרות מגוון רחב יותר של מגברי כוח (מבלי האילוץ של הההתאמה החשמלית, כמו פרה רגיל בעצם).

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
ברשותי PRE+POWER + DAC HD25 של HEGEL .אין מה להשוות בין העבודה עם הPRE לבין בלעדיו כאשר אני מדלג על הPRE המערכת נשמעת הרבה פחות טוב או פשוט לא טוב .
לדעתי זה משקף את רוב היצרנים שעבודה אם פרה תהיה עדיפה על עבודה בלעדיו.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,966
נקודות
113
תיאורטית -- יש טיעונים לכאן ולכאן.
בווליום דיגיטאלי יש ירידה במספר הביטים, בפרה יש הארכת מסלול הסיגנאל, וכד'

מעשית -- כל מקרה לגופו, וכנראה שאי אפשר לדעת מראש.

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור