פיליפס 8404 – מסך LCD עם הילה צבעונית - ביקורת

א

אורח

אורח
השוואה!!

קודם כל, אחלה סקירה.

אני מתלבט לקנות או את המסך הזה או של LG Scarlet 42LH70YR.

אזה מסך יותר שווה?

א

אורח חיים

אורח
אודה מאד למי שיכול להסביר לי מה ההבדל בין דגם ה 8404H ל 8404
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
8404 זה הכינוי הכללי.

א

אורח עדי

אורח
8404

שלום ליאור,
ממש תענוג לקרוא ביקורת כל כך מקצועית ומפורטת. אני מתלבט זמן רב בקניית טלוויזיית LCD ובגלל חוסר הידע שלי בנושא קשה לי להחליט. ראיתי מסכים בחנויות, וקשה להתרשם ולקבל תמונה נכונה ממה שרואים בעין היות והמסכים ממוקמים במקומות מוארים חזק, הכיולים נעשים ע"י המוכרים שאינם ממקצועיים ואיני בטוח שהם מחברים כבלים מתאימים לצפייה מיטבית. אני אוהב שלמות ואם אני קונה מכשיר אני רוצה לקנות את הטוב ביותר שיכול להיות (חוץ ממסכי הלד שהם עדיין יקרים). חשוב לי מאוד לראות במצב סביר גם את השידורים של הערוצים בישראל שאני מרבה

עדי לצפות בהם.ידוע לי שבמסכי Full HD השידורים הישראלים לא נראים כל כך טוב במיוחד ערוץ 11. אני חשבתי ללכת על 8404 (37 אינץ'). אם אפשר הייתי מבקש א המלצתך על מסכים נוספים שווי ערך,או מסך אחד בגודל הזה שלדעתך הוא הטוב ביותר מבינם.
בתודה מראש
עדי סגל

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה עדי.
לשאלתך "המסך הטוב ביותר", ה- 8404 מייצגת תמורה נאה מאוד למחיר, עם חבילת תכונות מרשימה.
אם אתה מתייחס רק לפרמטר של שידורי SD, אז יכול להיות שיש דגמים אחרים שיעלו על הפיליפס בפרמטר הזה, אבל שוב, אם מסתכלים על המסך כ"חבילה כוללת", אז מדובר במוצר מוצלח מאוד.

א

אורח

אורח
עזרה!

שלום ליאור! אני מאוד אוהב את הסקירות שלך, אני חושב שהם עוזרים כאן להמון אנשים בעזרת קניית מוצרים.
השאלה שלי היא: אני מתלבט בקניית מסך 42 Full, כל אחד אומר לי על מסך אחר, הייתי מעוניין שתעזור לי בבחירה לקראת הרכישה. המסכים שהמליצו לי הם: Toshiba 42RV635, Philips 42PFL8404H, LG Scarlet 42LH70YR.
אני אוהב לראות סרטי HD אבל 90% מזמן הצפייה הם כבלים. אני אשמח אם תוכל לעזור לי, בתודה אבי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום לך,
לאחר שקיבלת את שמות כל הדגמים, האם צפית בהם גם במציאות?

א

אורח

אורח
שלום ליאור! לא צפיתי באף אחד מהם, בגלל שבחנויות אי אפשר לראות את הצבע האמיתי של המסכים ואת היכולות שלהם.
אני יודע שיש אומרים שכל אחד ולפי ראות עיניו. אני פניתי אליך מכיוון שאתה בדקת וחקרת את המסכים הללו.

י

י.א.

אורח
ליאור שלום,
אני ממעריצי התמונה של פיליפס, יש לי בבית דגם מדהים שלהם עוד מלפני ארבע שנים 9976 בגודל 32" וגם בחיבור DVI דרך הממיר HD של הוט רואים טוב מאד.
אני עובר דירה לסלון במרחק צפיה של 4.5 מ' והיום התלבטתי קשות בחנות בין ה - 9664 בגודל 47" ל - 9704 בגודל דומה (נדמה לי 46") בשני המכשירים רואים מצויין, האם יש טעם להשכיב עוד 4 א' ש"ח (הצלחתי להוציא את המכשיר ה - 9664 מהיבואן ב - 11 א' ש"ח ועל ה - 9704 רוצים 15 א' ש"ח), המחירים האלה ניתנו כי אנחנו רוכשים שני מכשירים במזומן.
המסך אצלי משמש רק לתמונה, איני משתמש בכלל בסאונד שזו מחלה בפיליפס, הכל מחובר למגבר דנון 3800 ולרמקולים מצויינים ככה שהבדלים בסאונד לא משחקים אצלי.
סרטים אני רואה דרך ה - DVD של פיוניר 610 החדש שהוא מצויין ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח שלאיכות של ה - DVD אין משמעות.
מה דעתך, מה לבחור, הבנתי שהיתרון של ה - LED הוא אורך חיים בלבד וקצת יותר עומק בניגודיות שחור-לבן, האם נכון? האם יש משמעות בכלל להבדל בין המכשירים בשידורים שיש בארץ ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המשמעות תהיה באיכות של הניגודיות, ביכולת להציג שחור בסצינות הכוללות אזורים כהים ובהירים באותה התמונה.
לא בדקתי את ה- 9704, אבל, עד עתה, הניסיון שלי עם LED LOCAL DIMMING מראה שהמנגנון יעיל ומביא לתוצאות מרשימות.
עד כמה יתרון זה משמעותי עבורך? קשה לי להחליט בשבילך...

gil1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
האם ה EPG של השידור הדיגיטלי (DTT) תומך בעברית?

הי,
אני רוצה מאוד לקנות את הפיליפס 8404 ושתשמש גם כממיר דיגיטלי.
מישהו בדק האם ה EPG של השידור הדיגיטלי (DTT) תומך בעברית? (EPG זה המידע הטקסטואלי של מה התוכנית כרגע, מה התוכנית הבאה וכו').
ראיתי שבחלק מהממירים שמוכרים העברית היא הפוכה...
תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לפי מה שידוע לי, ב-EPG של ה- 8404 אין כרגע תמיכה בעברית.

ברשב

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני הולך לקנות מסך LCD של 46-47 אינטש.
הקניה תתבצע בקרוב כי התקלקלה לי הטלויזיה.

פיליפס 8404 היא בהחלט אופציה טובה.
אבל רגע לפני שקונים טלוויזיה ל-10 שנים הסתכלתי על שני דגמים יקרים יותר.

האחד - סוני W5500. מקבלת ציונים גבוהים בהרבה אתרים בינלאומיים.
השני - סמסונג LED UA46 B7000 שנסקר גם באתר זה . והיא טלוויזית ה- LED בעלת המחיר שמתחיל להיות סביר.

אני צופה בתכני SD ו- HD דרך הוט וגם מחבר את הטלויזיה לרשת הביתית לצפיה בתמונות וסרטים מהמחשב. אני מתכנן בעתיד גם לקנות נגן בלוריי.

האם יש לדעתכם לאלטרנטיבות יתרונות ממשיים שנותנים תמורה לתוספת המחיר ?

נערך לאחרונה ב:
א

אורח

אורח
שאלה טכנית

שלום רב ותודה רבה על הכתבה!
הייתי היום בחנות והסתכלתי על שני מסכי ה-LCD של פיליפס: 5604 ו-8404 אחד ליד השני, כאשר ה-ה5604 היה 37'' ו-8404 42''. להפתעתי התמונה ב-5604 הייתה הרבה יותר ברורה, חדה וגם הצבעים יותר חיים, למרות שמדובר בטכנולוגיה פחות מתקדמת מכל הבחינות. אני מודה שלא שיחקתי עם ההגדרות (כי לא ממש ידעתי עם מה לשחק - אני לא מבינה גדולה בתחום) אבל האם יתכן כי ההבדל הוא רק תוצאה של גודל המסך? המוכר לא ידע ממש להסביר את ההבדל ורק חזר שאין מה לדאוג אם לוקחים 5604 בגודל של 42'' זה יראה באיכות של ה-37'' (מה שלא תורם לאמינותו למיטב הבנתי הדלה). אוסיף גם שהשוואה הייתה בצפייה בערוץ 2 - כי זה אחד השימושים העיקריים שלנו.
האם יתכן שההבדל באיכות ובצבעים היא תוצאה של כיווני המסך או שהטכנולוגיה הישנה יכולה להיות זו שמטיבה עם השידורי ה- SD?
תודה מראש

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קודם כל, כשצופים בתוכן SD במרחק זהה בשני מסכים בגודל שונה, ברוב המקרים, במסך הקטן יותר יראו יותר טוב.
בנוסף, הייתי מהמר שיש כאן גם ענין של כיול.

א

אורח

אורח
קודם כל, כשצופים בתוכן SD במרחק זהה בשני מסכים בגודל שונה, ברוב המקרים, במסך הקטן יותר יראו יותר טוב.
בנוסף, הייתי מהמר שיש כאן גם ענין של כיול.

תודה רבה על התשובה המהירה. על אילו פרמטרים עלי לשים לב אם ברוצוני להשוות את הכיולים בחנות חוץ מהבהירות והקונטרסט?
תודה.

dav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
השאלה אל ליאור,
היום כש9664 קיבלה ומקבלת ציונים בערכים גבוהים באתרים בחו"ל,
האם יש אפשרות שתבקר את הדגם?
או את 9704 ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נשקול את הענין.

א

אורח

אורח
הדרכה בעניין טיונר DVB-T מובנה עבור שידורי DTT

ליאור שלום,
הביקורת בהחלט משקפת את המוצר.
כתבת "דגם זה כולל טיונר אנלוגי+ דיגיטלי (מפענח MPEG-4), חיבור אנטנה חיצונית למסך וביצוע סריקה אוטומטית, הביא לגילוי 5 הערוצים הדיגיטליים שמשודרים כיום ללא כל עלות..המצאות ממיר DVB-T פנימי זה, חוסכת ללקוח כ- 400 ש"ח - מחיר עלות ממיר חיצוני עבור שידורי החינם."

האם יש לרכוש אנטנה חיצונית? איזו , כיצד לחבר אותה? האם תוכל לפרט או להפנות להנחיות כיצד מבצעים את הסקירה?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מחברים לאנטנה רגילה - פנימית או חיצונית (בתלוי באיכות הקליטה באיזור שלך).
הסריקה נעשית באופן אוטומטי, דרך תפריט המסך, מפורט בחוברת הפעלה, זה לא משהו מסובך במיוחד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור