מאז שהבאתי את המיקרו סייקי אני לא מצליח לשמוע דיגיטאל.
האנלוג יותר מלא וחי מבלי לאבד שום דיוק ודאנמיות.
אני יודע שהנושא הזה נטחן מיליון פעם אבל אצלי יש a clear winner
וכל השידרוגיתא העתידית תהיה בכיוון הזה.
השקעתי בשתיהם למיטב יכולתי הכספית ואבל בנתיים כל פעם שאני מנגן משהו בדיגיטל .. לא יודע .. משעמםאני לחלוטין בעד להשקיע הרבה יותר על "דרך" אחת לניגון ולהביאו עד לרמה ששואפים/יכולים, מאשר להתפשר על כמה דרכים.
כל אחד כמובן עם בחירתו שלו/שאיפותיו ו-הרפרנס שלו.
אין על הנוחות של הדיגיטאל,אני אישית שומע רק דיגיטל מטעמי נוחות, אבל יצא לי לשמוע אצל חבר, שיש לו אנלוגי ודיגטלי מאוד מושקעים, והתוצאה האנלוגית היא אכן כמו מה שאתה מתאר
השקעתי בשתיהם למיטב יכולתי הכספית ואבל בנתיים כל פעם שאני מנגן משהו בדיגיטאל .. לא יודע .. משעמם
כנראה ראש, STU ופונו של Kondoשמח שבחרת את הדרך שלך...עכשיו נותר להביאו עד לרמה שבאמת אתה שואף...(במידת היכולת וכמובן הרצון).
קודם כל סחטיין על הטעם המוזיקלי. ה-Smiths היא בין הלהקות האהובות עליי. שומע אותם מגיל 15-16 (וכבר עברתי את שנת ה- 50 שלי).השקעתי בשתיהם למיטב יכולתי הכספית ואבל בנתיים כל פעם שאני מנגן משהו בדיגיטל .. לא יודע .. משעמם
אין על הנוחות של הדיגיטאל,
אבל האמת שלפעמים אני מוצא את הפטיפון יותר נוח.
לדוגמה הבוקר כשאני מתארגן לעבודה חצי רדום,
ועל הפלטה של הפטיפון כבר יש תקליט של ה Smiths מאתמול, ותקוע לי שיר בראש שלהם.
כמה כפתורים אחרי זה והמחט כבר בגרוב מבלי להסתכל על שום מסך או להתעסק עם פלאפון, לנווט בין תפריטים, לחפש.
... משהו באנלוגיות של השימוש גם דיי נוח.
אז זהו שאין כאן שום "ספק אם".דיגיטל פותח בפניך עולמות עצומים של מוסיקה שספק אם היית אי פעם מגיע אליהם באנלוג.
ללא ספק.לעומת זאת, הדיגיטל פותח בפניך עולמות עצומים של מוסיקה שספק אם היית אי פעם מגיע אליהם באנלוג.
ללא ספק.
בגלל זה טוב להחזיק גם דיגיטל וגם אנלוג
אפשר להבין אותך, כשהאנלוג עולה לרמה גבוהה התוצאה נפלאה.מאז שהבאתי את המיקרו סייקי אני לא מצליח לשמוע דיגיטאל.
האנלוג יותר מלא וחי מבלי לאבד שום דיוק ודאנמיות.
אני יודע שהנושא הזה נטחן מיליון פעם אבל אצלי יש a clear winner
וכל השידרוגיתא העתידית תהיה בכיוון הזה.
weiss 501איזה דאק/סטרימר יש לך ?
בדיוק,לדעתי, חיות שונות.
ההשוואה צריכה להיות דיגיטל מול דיגיטל ואנלוג מול אנלוג, ולא לנסות לגרום לדיגיטל להשמע "כמו אנלוג" .