פטיפון Triangle Art Concerto במבחן אנלוגי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זו רק ההתחלה. בדרך עוד כמה ביקורות מעניינות על מוצרים מעניינים.

יואל.
לקחתי לתשומת ליבי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
כתבה נהדרת נמר!
אני בלונדון בחדר אחרי הליכה מייגעת אבל עם 3 תקליטים מופלאים שרכשתי, והכתבה הזו באה לי בול!
שמעתי את הפטיפון אצל יגאל עם הראש המדובר ואכן זהו סט מופלא ביותר ונשמע נהדר.
איפה קנית? תו קצת המלצות לחנויות.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
(ורד)גם אני מאוד אהבתי את הפטיפון הזה כשניגן בתערוכה.
יופי של סקירה, נמר.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מה שכתוב באתר של החברה אודות ההיסטוריה שלה זה:

Years of experimenting and tapping into our passion have allowed us to create award-winning Turntables that we are proud to share with the industry

האם זו חברה ותיקה ? מי עומד מאחוריה ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שמעתי את הפט הזה עם הזרוע הזו שבמיבחן.שמעתי אותו עם ראש זול יותר.שמעתי את הזרוע הזו עם פטיפונים אחרים.נכון לא אותה כבילה,אלק',רמקולים....אבל שמעתי אותו עם ציוד טוב ולעניות דעתי אם הפט זרוע לא היו טובים ,זה לחלוטין היה נשמע.אבל לא כך היה שאני האזנתי.לטעמי היה מצוין.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
שמעתי את הפט הזה עם הזרוע הזו שבמיבחן.שמעתי אותו עם ראש זול יותר.שמעתי את הזרוע הזו עם פטיפונים אחרים.נכון לא אותה כבילה,אלק',רמקולים....אבל שמעתי אותו עם ציוד טוב ולעניות דעתי אם הפט זרוע לא היו טובים ,זה לחלוטין היה נשמע.אבל לא כך היה שאני האזנתי.לטעמי היה מצוין.
וואלה שלמה הצלחת לבלבל אותי :מבולבל:
עם מה נשמע טוב ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
כשמחברים מקור לציוד טוב ,דהיינו אלק,כבלים,חשמל,רמקול מיד שומעים התוצאה.(טובה או לא טובה)אני התיחסתי לפט' והזרוע כסט שחובר לציוד מצוין.התוצאה היתה מצוינת
ולא רק זה,באותו סשן על אותו ציוד חובר מקור הרבה יותר יקר.כך שהיה לי רפרנס לתוצאה.

נערך לאחרונה ב:

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
איפה קנית? תו קצת המלצות לחנויות.

קצת באיחור..
את הפנינים רכשתי ברחוב באזור NOTTING HILL - PORTOBELO STREET היה איזה דוכן קטן של בשוק, שם מצאתי את MUDDY WATERS - FOLK SINGER MONO ואת HOWLING WOLF שניהם בהדפסה ראשונה.
קצת קדימה באותו האזור מצאתי את WISH YOU WHERE HERE - PINK FLOYD בהדפסה ראשונה גם כן בריטית

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור