מספיק לי אני אוהב את הצבע...אתה כבר אחרי.
מאמין שאחיה עם השינוי..אם טרם ידעתם ,צבע משנה סאונד.
שלמה הצבע הנ"ל בוודאות נותן סאונד שונה מהצבע ניקל שיש אצלך.
מספיק לי אני אוהב את הצבע...
השינוי יכול להיות גם לטובהמאמין שאחיה עם השינוי..
הכל טוב מוישה הכל טוב....השינוי יכול להיות גם לטובה
באמת מבלי להכנס לסוגי העדפות..(איש הישר בעניו יעשה ואת מי זה מעניין בכלל)זה לא הבדל של אנטריקוט מול סינטה. כי שניהם אנטיריקוט ושניהם סינטה. היום, מבחינת ביצועים, הנעה ישירה בהחלט הצליחו להגיע ליכולות של הנעת רצועה. האמת היא שכבר אי אפשר להבחין בניהם בהאזנה.
כשמחפשים פטיפון, מה שחשוב בהנעה זה שהיא תהיה עם סיבוב מדויק, ושלא תהיינה השראה מגנטית או רזוננס לצלחת. אבל מה שבאמת עושה את ההבדלים בסאונד, זו בכלל לא ההנעה אם כי הבודי והצלחת. למשל, לציר עצמו יש חשיבות גהובב משמעותית מאשר למנוע. גם לגוף הפטיפון יש השפעה משמעותית יותר מאשר המנוע. אז שוב, ההנעה היא לא זו שעושה את הסאונד, למען האמת, היא כמעט ולא תשנה דבר.
מה שאני בא להגיד זה שבחירת פטיפון על פי שיטת ההנעה זה נכון כמו לבחור רופא על פי סוג הרכב שהוא מגיע איתו למרפאה.
באמת מבלי להכנס לסוגי העדפות..(איש הישר בעניו יעשה ואת מי זה מעניין בכלל)
סוג מנוע מאוד משפיע על הסאונד.
עכשיו נשאר רק הכיול הסוםי לסאונד.
סיבוב מנוע והסטייה שלו נמדדים במעלות.כאחד שלא מבין כלום בפטיפונים אבל מבין משהו במנועים :
פעולת המנועה החשמלי לעולם אינה רציפה וחלקה גם במנועה החלק ביותר . החלק המסתובב מקפץ בין מגנטים שיוצרים שדא מגנטי הפוך משלו וכך נוצר הסיביב.
גם עם מדובר במנועים מאוד מדויקים עם טורק מאוד נמוך וגלגל תנופה ענק שאמור לתת פעולה חלקה כמו בפטיפון המנועה עדיין מיצר קפיצות ואת זה הרצועה אמורה לספוג !!
זה לדעתי שורש ההבדל