exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,078
- נקודות
- 113
ואחרי שפינטזנו ....
נחזור למציאות.
Sovereign Turntable MK4
אחלה מציאות, איפה בדיוק הבעיה?
ואחרי שפינטזנו ....
נחזור למציאות.
Sovereign Turntable MK4
מה משנה אם זו הנעה ישירה או רצועה?
אין בעיה, עניין של העדפה.
אחד אוהב סטייק אנטריקוט, אחר אוהב סינטה...
זה לא הבדל של אנטריקוט מול סינטה. כי שניהם אנטיריקוט ושניהם סינטה. היום, מבחינת ביצועים, הנעה ישירה בהחלט הצליחו להגיע ליכולות של הנעת רצועה. האמת היא שכבר אי אפשר להבחין בניהם בהאזנה.
כשמחפשים פטיפון, מה שחשוב בהנעה זה שהיא תהיה עם סיבוב מדויק, ושלא תהיינה השראה מגנטית או רזוננס לצלחת. אבל מה שבאמת עושה את ההבדלים בסאונד, זו בכלל לא ההנעה אם כי הבודי והצלחת. למשל, לציר עצמו יש חשיבות גהובב משמעותית מאשר למנוע. גם לגוף הפטיפון יש השפעה משמעותית יותר מאשר המנוע. אז שוב, ההנעה היא לא זו שעושה את הסאונד, למען האמת, היא כמעט ולא תשנה דבר.
מה שאני בא להגיד זה שבחירת פטיפון על פי שיטת ההנעה זה נכון כמו לבחור רופא על פי סוג הרכב שהוא מגיע איתו למרפאה.
אני לא מבין בכלל באודיו (רק יודע את שאני אוהב), בבשר קצת יותר, ולדעתי..אין בעיה, עניין של העדפה.
אחד אוהב סטייק אנטריקוט, אחר אוהב סינטה...
האם רשמתי שזה הפרמטר היחיד לפיו אני בוחר?
אני כל חיי השתמשתי ב פטיפונים עם הנעת רצועה כך שלא יודע לחוות דעה על הנעה ישירה אבל רק מקריאה על מה שקורה בשוק בתחום ההנעה בדגם הפטיפון שלי, לין סונדק אל פי 12, ההנעה משפיעה מאוד על איכות הצליל.
1. ספקים שונים למנוע של הפטיפון ברמות מחיר שונות של חברת לין משפרות את איכות הצליל.
2. כנ"ל ספקים של יצרנים אחרים לאותו המנוע.
3. החלפת המנוע מ מנוע AC למנוע DC עם ספק מתאים גם על ידי לין וגם על ידי מתחרים משפיעה על איכות הצליל.
נראה לי שהמנוע מהווה נדבך חשוב מאוד באיכות הצליל של הפטיפון.
אריה
גומיות זה לילדות, יש לך בת אתה אמור לדעת.תכלס כן. כתבת: ״והוא לא בעל הנעה ישירה״
אל תגביל את עצמך להנעות.
כמובן עניין של טעם, אני אהבתי, מזכיר את הצבעוניות בשעונים של ג’ייקוב אנד סאנס.בצבעוני הוא מכוער אש. אני בעד צבע אחיד - שחור. אין כמו שחור!
אני לא מבין בכלל באודיו (רק יודע את שאני אוהב), בבשר קצת יותר, ולדעתי..
העדפה בסינטה היא הרצון לאכול בדרגת עשיה מקסימלית של מדיום רייר שמעבר לה הסינטה מתייבשת מחוסר שומן פנימי( גם במבכירות),
ואלה שיעדיפו מדיום ודרומה, יבחרו באנטריקוט ששומר גם בצליה כזו על עסיסיות בגלל השומן הפנימי, בעיקר החלקים שמסביב לעין( לב האנטריקוט), "יונדלך" כפי ששאול עברון (הגדול מכולם) אהב לכנות.
ומכן שלהעדפה אישית יש מניעים,
.
בימים של סגר והמון זמן בבית השאלה מה פטיפון החלומות (ועוד אחד שלא ממש יקר) קצת קטנה..
אני הייתי שואל מה מערכת החלומות שלכם? אם היא כוללת פטיפון אז איזה זרוע וסטייג׳, ראש, איזו הגברה, רמקולים, כבילה... אם דיגיטלי אז איזה מקור (נאס, מחשב, טרנספורט), דאק, הגברה, רמקולים.
מערכת החלומות ובבקשה להתפרע ולמכור את הבית לטובת המערכת כי סוף העולם מגיע וזה הזמן להגשים חלומות...
אתה חושב שאני יכול עכשיו לקנות את מערכת החלומות שלי בהמחאות דחויות?בימים של סגר והמון זמן בבית השאלה מה פטיפון החלומות (ועוד אחד שלא ממש יקר) קצת קטנה..
אני הייתי שואל מה מערכת החלומות שלכם? אם היא כוללת פטיפון אז איזה זרוע וסטייג׳, ראש, איזו הגברה, רמקולים, כבילה... אם דיגיטלי אז איזה מקור (נאס, מחשב, טרנספורט), דאק, הגברה, רמקולים.
מערכת החלומות ובבקשה להתפרע ולמכור את הבית לטובת המערכת כי סוף העולם מגיע וזה הזמן להגשים חלומות...