פורמט חדש לקומפקט דיסק.

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
זה אולי נכון , אבל מה עם המערכת שמוציאה את האות מהמחשב החוצה ?

לא יודע ג'וקר אחי, לא כתבתי על זה מילה, וזה שווה שירשור עצמאי לדעתי. אבל הממשק האופטי שהזכרת לא מוציא קבצי קול, אלא את האודיו בצורה דיגיטלית, אחרי שמערכת ההפעלה קראה את הקובץ, טענה אותו לנגן שלך, וינאמפ או משהו, וזה שלח אותו כסטרים של אודיו לכרטיס הקול. אם כרטיס הקול מנגן את הקובץ בעצמו, או שולח אותו החוצה דרך האופטי זה כבר נושא אחר. מה שכן, אני בטח מסכים איתך שמי שיש לו מערכת רצינית, בטוח יותר משלי, שווה לו להשקיע בכרטיס קול.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
גוקר.יש פיתרונות להוצאת הקבצים

ieee1394 )firewire 400 mb ).יעשה את העבודה. בכל מקרה עדיף להישתמש ב music-server.eAR Music is a harddrive music player, that has been especially designed and optimized to lossless high-end music playback.
Its high quality medico-approved electronic parts are signature quiet and cool running.

Stunning Signal-to-Noise ratio and dynamic range of 113dB with truly balanced Neutrik XLR outputs.

To avoid EMI radiation to the music, the very fine 24-bit / 192 kHz D/A converters from AKM are shielded inside its own shielding box.

Everything works out-of-the-box. eAR Music comes with pre-installed software. The eAR OS is plug-and-play. No setup is necessary. Just connect the cables and enjoy.
אתה יכול לתת קישור למוצר הזה אם אפשר ?
למה פייר וייר יותר טוב מSPDIF , אם לא אכפת לך להסביר לי בצורה פשוטה ?

לליזי בוי הוא מוציא קבצי אודיו , הבעיה היא כפי שהבנתי מחומר בפורום הכחול , שהדאטה אין לה לא שעון ולא קיבוץ של שמאל וימין , כלומר יש ערוץ ימין וערוץ שמאל בפאקטים נפרדים , מבלי שמסנכרנים אותם בזמן , זה אומר שאם הפאקט משמאל היגיע בשבריר שניה שונה מימין , אתה תקבל את ערוץ ימין שונה בטיפה משמאל למשל .
כמו כן כול העובדה שאין את הזמן , כאשר הדגימה עצמה היא תלוית זמן , אומר שהפורמאט הוא דפוק מעיקרו , והוא נושא איתו בעיה אינהרנטית של ג'יטר . אם תשמע פעם נגן היי אנד שטיפל טוב בנושא הג'יטר , אתה תבין עד כמה זה חשוב ועד כמה המוסיקה מקבל חיות שונה לחלוטין

Lazy Boy

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
ג'וקר, אם תרשה לי בסבלנותך, אנסה להסביר לך כמה דברים שלדעתי קצת עירבבת בניהם.
ראשית דאטה: לדאטא אין שעון, כי שעון זה התקן חומרה.... אבל ברור שלדאטה יש מספר ערוצים מופרדים היטב.ובמקרה של סטריאו ימין ושמאל. אני מצטער, אבל אני בשום אופן לא מקבל את זה שבקבצים יש "בילבול" בין ימין ושמאל. ואם לא לזה בתכוונת אז סליחה מראש.
ג'יטר: ג'יטר, אמור להיות תופעה של היפוך פאזה בין ימין ושמאל, וזה רלונטי רק לממשק אופטי. אם במקום אופטי תשתמש בחיבור קואקס, אז לא תהיה לך בעיה כזאת. נקודה. וכן, שעון טוב יסנכרן טוב.
שעון ודגימה: כדי להמיר פורמט דיגיטלי לאנלוגי אתה צריך לדגום אותו. ככל שהדגימה שלך יותר מדויקת אז ההמרה תהיה יותר איכותית. שעון טוב, יהיה מדויק יותר, ולכן יתרום להמרה טובה יותר. צריך להבין כי הדיוק הנדרש הוא עד פי 192 אלף יותר משעון יד, שמדייק כדי שניה.
לא הבנתי את הכונה ב "כאשר הדגימה עצמה היא תלוית זמן , אומר שהפורמאט הוא דפוק מעיקרו". כי אני לא יודע איך אפשר ללהמיר דאטא לזרם בלי דגימה, ואיך לדגום ללא שעון.
נגן היי אנד: לא מכיר היי אנד. אצלי היי אנד זה מסכים. אבל אני לא מבין למה מי שיש לו נגן היי אנד ירצה להוציא אופטי החוצה. בשביל אלף דולאר הנגן צריך לדעת להוציא אודיו מוכן להגברה.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון יש לי המון סבלנות . דבר שני אני שמח לטעות אם מסבירים לי היכן אני טועה כי זו הדרך היחידה ללמוד . ואנשים צריכים ללמוד ולא להיות מקובעים .
ועכשיו אני אנסה להסביר בצורה יותר טובה מה שהתכוונתי ונראה היכן אני טועה :
המקור הבסיסי הוא אנאלוגי שלו עשו דגימה ע"פ הפורמאט של PCM של 1440 דגימות למיליסקונד
בפורמאט SPDIF יש אורך מילה של 32 ביט שמכיל את האות הנדגם (לא כולל את הזמן שלו) ואת הערוץ (ימין או שמאל) , ועוד בדיקות פאריטי ועוד כמה דברים .
כאשר אתה שולח את הדגימה החוצה , ואתה לא נותן את הזמן שלה ו/או מספור עוקב , אתה עלול לקבל את הבעיות הבאות :
דגימה מספר 1398 מצד ימין נקלטה לפני דגימה מספר 1397 שמאל (כשלמעשה שתי ה1397 היו צריכות להגיע באותו זמן)
2 - כול הדגימה מספר 1395 היגיע לפני דגימה 1394
אם יש לך מצב אסינכרוני , ויש לך מספרי דגימה אזי אתה תשלח , ותבקש את הדגימות הקודמות (כי תידע שחסר ואתה צריך לשים אותם אחרי זה שיהיה עוקב ) , אם אין לך מיספור ו/או מיספור הזמן בצורת זמן , אתה אפילו לא תידע שהדגימה לא נכונה מבחינת המיקום שלה

וג'יטר עד כמה שהבנתי , ואולי הבנתי לא נכון ,זה לא רק שאתה לא יודע אם הדגימה שקיבלת היא 0 או 1 או בלשונך היפוך פאזה , אלא זה גם שדגימה באה בתזמון הלא נכון

ומכאן מובן מה שכתבתי , שאם המילה של הפורמאט אינה מכילה מיספור עוקב כולשהו ואת הצ'אנל שלה, אז הפורמאט הוא לקוי מעיקרו כי הוא אינו חסין טעויות

ולגבי נגני היי אנד יש נגנים שמאפשרים להשתמש בהם בתור נגן , ו/או בתור טרנספורט ו/או בתור DAC . אבל זה נכון יותר לנושא של המחשב כמקור

gaga

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אתה יכול לתת קישור למוצר הזה אם אפשר ?
למה פייר וייר יותר טוב מSPDIF , אם לא אכפת לך להסביר לי בצורה פשוטה ?

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
GAGA אני לא ממש מבין מה ההבדל , זה שיש להם מוצרים בפייר וייר לא נותן שום הסבר מדוע זה יותר טוב .
ודרך אגב אני לא מבין למה לקנות מהם מכשיר שעושה ריפ אם אתה יכול לעשות את אותו דבר עים EAC לHD ?
אני ממש לא הצלחתי להתחבר ולהבין מה החברה הזו עושה

gaga

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
GAGA אני לא ממש מבין מה ההבדל , זה שיש להם מוצרים בפייר וייר לא נותן שום הסבר מדוע זה יותר טוב .
ודרך אגב אני לא מבין למה לקנות מהם מכשיר שעושה ריפ אם אתה יכול לעשות את אותו דבר עים EAC לHD ?
אני ממש לא הצלחתי להתחבר ולהבין מה החברה הזו עושה

גוקר, לגבי התקן פייר וייר, אין בידי פרטים טכנים ,אבל משיחות עים מתכנן החברה ,הבנתי שהוא מהיר יותר מכל

התקן אחר ולכן הוא עדיף .קיים גם ב800 mb

לגבי המכשיר! הוא בעצם מבטל את הצורך במחשב ,dac ,pre.cd .ובנוסף יש שלט עים תצוגת lcd שכל הפרטים של הקובץ מופעים. כמובן ווליום קדימה אחורה ועוד.שיא הנוחות.
בשיא האיכות .
מה שהחברה עשתה בעצם היא העלתה רמה בתחום ההי אנד,רק צריך לצאת קצת מהקופסה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור