פורום מערכות החברים!!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אז כן. אחרי שהחלו לחשוף את המערכות הנהדרות של חברי הפורום. החלטתי לפתוח קטגוריה חדשה - ״מערכות החברים״
גם העברתי הודעות ופתחתי לכל אחד ״חדר משלו״.

אם פיספסתי מישהו/משהו, ניתן בהחלט לשלוח לי לינק למקום בו פספסתי עם הנחיה.

כל הכבוד לכם. יש במה להתגאות!

n1957

אוהב את התחום
מעורבות
46
נקודות
18
תודה על הקיטלוג, אני חוזר על כל הסרטונים שהעלו פה החברים, נהנה כל פעם מחדש ומוצא תוספת של תכנים ותובנות.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
שאפו נמר על הרעיון :בעד:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
רעיון מצוין (ורד)

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
רעיון מבורך, למרות שאני לא מזהה את הסרטון שלי.
ישר כח (ורד)

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
רעיון מעולה!

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
מעבר לאיכות, המראה, זמן המחקר, הבדיקה, ובמיוחד המון ניסוי וטעייה, כך אני מבין, שנדרשו לקימום המערכות הללו, הרי שאם אני מתעקש על מכנה משותף הוא בראש וראשונה קשור באלפיון בו הן נולדות והוא מצוי אי שם במעלה הסולם, אי אפשר לברוח מזה למרות שבכל התאורים אין ולו איזכור של המילה שקל או דולר. ולא שיש בכך פסול, כולם עמלו מבוקר עד לילה בכדי להגיע לנחלה הזו ובכך אני משוכנע, גם לא הצדקנות שבטיעון על התקופה, מיליון המובטלים ועוד כהנה וכהנה, אינם צריכים למנוע מאנשים להתגאות ביוצאי חלציהם, זה רצוי, אפילו מרומם נפש, אבל איפה הפרולטריון, מה אין מערכות צנועות שעולות כמו איזה מרים כבלים אקזוטי מפחמן משודרג ( סידרה מרשימה חזותית, אבל מבולבלת להחריד ), שנשמעות יופי ? מצפה לאלו.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מעבר לאיכות, המראה, זמן המחקר, הבדיקה, ובמיוחד המון ניסוי וטעייה, כך אני מבין, שנדרשו לקימום המערכות הללו, הרי שאם אני מתעקש על מכנה משותף הוא בראש וראשונה קשור באלפיון בו הן נולדות והוא מצוי אי שם במעלה הסולם, אי אפשר לברוח מזה למרות שבכל התאורים אין ולו איזכור של המילה שקל או דולר. ולא שיש בכך פסול, כולם עמלו מבוקר עד לילה בכדי להגיע לנחלה הזו ובכך אני משוכנע, גם לא הצדקנות שבטיעון על התקופה, מיליון המובטלים ועוד כהנה וכהנה, אינם צריכים למנוע מאנשים להתגאות ביוצאי חלציהם, זה רצוי, אפילו מרומם נפש, אבל איפה הפרולטריון, מה אין מערכות צנועות שעולות כמו איזה מרים כבלים אקזוטי מפחמן משודרג ( סידרה מרשימה חזותית, אבל מבולבלת להחריד ), שנשמעות יופי ? מצפה לאלו.
הם לא בפורום. עסוקים בלהאזין למוסיקה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אתה מדבר על אנשים או על מערכות? אם באנשים עסקינן, אני יכול לדווח לך שכמות הכסף שיש לי בבנק כרגע מגרדת את ה-10,000 שח מלמטה. ואני לא איל נדל"ן. האם זה מניח את דעתך? אולי נבקש מכל מי שפירסם מערכת הצהרת ממון בנוסף?

לגבי מערכות זולות, הרי מי שמפרסם את שלו הוא מאד גאה במה שיש לו. כיף לו לשתף ולמצב את עצמו גבוה ככל שניתן בסולם המעמדות של "הקהילה". איזה אינטרס, איפוא, יש לאודיופיל הבינוני לשתף? איזה הכרה יקבל?

זו בדיוק הסיבה שאני לא חלק מהפסטיבל הזה, אבל אני עדין חושב שהוא מבורך ברמת הקהילה. פשוט לא ברמת הפרט.

niv100

אוהב את התחום
מעורבות
149
נקודות
43
לא קשור לשום אלפיון קשור לסדרי עדיפויות
אני מעדיף לנסוע בקיה פיקנטו בת כמה שנים במקום במאזדה חדשה
לא לאכול במסעדות
ולהנות ממוסיקה מגבר ורמקולים טובים

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
לי אישית לא משנה מה הרמה וכו של מי שמחליט לפרסם.
ההיפך הוא הנכון..גם חבר פורום עם מערכת זולה מאוד שיזמין אותי לביקור אצלו,אלך בשמחה כשיתאפשר לשנינו.
החברותא הרבה יותר חשובה,לדעת שיש לנו תחביב משותף ונושאי שיחה משותפים על התחום.
בשנה האחרונה אירחתי אצלי לפחות עשרה חברי פורום וזה היה פשוט כיף,שמרנו על קשר,עם חלק מהם גם נפגשתי מספר פעמים.
יש כאן חבר'ה בפורום שהשקיעו לא פחות מאנשים עם מערכת של 6 ו-7 ספרות. אם זה אנשים שאוספים ציוד כבר 40-50 שנה
מפוצצים בציוד וינטאג' מדהים ואוספים רחבים של תקליטים.
התוצאה אפילו לא מעניינת-אותי לפחות כי בסופו של יום כל אחד מאיתנו הוא זה שחי עם המערכת ברמה היומיומית.

נערך לאחרונה ב:

Yuval a

עוסק בתחום
מעורבות
87
נקודות
28
יוזמה מבורכת אבל לא לא לספר גם על רכיבי הוידאו- מסכים, מקרנים וכו...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור