יש לי ראש audio technica at 150 mlx
ההתרשמות שלי דומה מאוד לזה של נמר, אבל יש לי פחות ניסיון בתחום ממנו
לדעתי הפונו מאוד דינמי עם פרוט נהדר, צליל טבעי ובמה גדולה (שמעתי טובים ממנו, אבל הם גם היו הרבה יותר יקרים ) ובמחיר שלו לא מצאתי פונו שהתאים כך לסטאפ שלי.
בקרוב אשמח לארח ולהשמיע
כחול לבן לגמרי.
המתכנן הוא אושיק (ישראלי מלידה), מיוצר ברמת גן (עיר ישראלית לחלוטין) עטוף בדגל ישראל (דגל ישראל ישראלי).
היה באמת לקבל קצת יותר מידע על החברה.
כל פעם שחברה בניכר מוציאה מוצר חדש, הכתבים טורחים להשתפך לפחות 1000 מילים על איך הם נסעו, לקחו את המוצר, דיברו עם הבעלים או קיבלו מהם טלפון, ואז לתת קצת רקע על למה הבעלים הם גאונים מלידה.
פה לא קיבלנו כלום. מלבד העובדה שאושיק עושה כבלים תחת המותג סיגמא, אין שום מידע נוסף וחבל.
יופי של סקירה ומוצר מאוד מסקרן.
באמת ובלי שמץ של ציניות גאווה ישראלית.
האם יש להם גם דגם עם שליטה על הגיין והאם להערכתך יש צורך/יתרון לכזו פונקציה בפונו הזה?
(ובאמת צריך לסדר את הדף, הטקסט גולש הצידה)
היה באמת לקבל קצת יותר מידע על החברה.
כל פעם שחברה בניכר מוציאה מוצר חדש, הכתבים טורחים להשתפך לפחות 1000 מילים על איך הם נסעו, לקחו את המוצר, דיברו עם הבעלים או קיבלו מהם טלפון, ואז לתת קצת רקע על למה הבעלים הם גאונים מלידה.
פה לא קיבלנו כלום. מלבד העובדה שאושיק עושה כבלים תחת המותג סיגמא, אין שום מידע נוסף וחבל.
גם אני לא אוהב ביקורות באורך הגלות, זה מאבד את מהות הביקורת. (הולכים לאיבוד בלי להבין מה הייתה המטרה)
זו הסיבה שאני כן קורא את הביקורות של נמר.
אבל שמדובר על מותג חדש ועוד כחול לבן-כמה מילים על מתכנן המותג היה מוסיף המון.
יקירי, infected mushroom ו- dream theater הם חומרים שלא הייתי בודק איתם גם רמקולים של טלוויזיה. ודווקא את DT אני מכיר מצוין. זה לא אומר שאני חושב שהשימוש שלך בהם הוא פסול. אבל זה כן אומר שאין לי שום יכולת להתייחס למה שאתה כותב עליהם משום שלדעתי זה לא מוסיקה לסקירות כי אין שם מספיק מידע להגיד לי אם מערכת היא טובה מאד או מצויינת.ראשית כדאי שתכיר את המוסיקה שאיתה אני בוחן. כדאי גם שתשמע אותה על הרמקולים שלך. יש סיכוי יותר מסביר שתגלה כמה דברים מעניינים בסקירות שלי אם תבדוק עם מה אני סוקר.
אין שום דרך בעולם לבחון מוצר אודיו בלי מוסיקה. אין גם שום דרך להגיע למסקנות על מוצר אחד ביחס לשני אם קטעי הבדיקה שונים מסקירה אחת לשניה. אני לא אמור לעניין אותך במוסיקה עימה אני בוחן, אני אמור לספק לך מידע לגבי איך הרמקול נשמע לדעתי. זו השיטה שלי, כבר 7 שנים ברציפות.
טעות שלי, התכוונתי מחברי הפורום. אחרי הכל,כולנו רוצים מישהו "משלנו" שעושה מוצרים טובים.הרי הפירגון מבעלי הפורום הוא כמעט כמובן מאליו.
גם אני קיבלתי את ההרגשה הזאת. זה קצת מבלבל. אבל מצד שני, כנראה שאין שורה תחתונה דפיניטיבית. אין טובים ורעים, שחור ולבן. יש מכשיר טוב, עם סייגים קטנים לכאן או לכאן.אם מנסים לקרוא בין השורות, הסקירה הזו קצת מבלבלת, אבל ניתן להבין שאהבת את הפונו הזה.
בדיוק! בגלל זה אני לא מבין הקלטות בודדות. אם אתה רוצה לטייל באוסטריה, או במרוקו, ומחפש סקירה על החוויה הכללית במדינה, יעניין אותך פחות החומוסיה של יוסוף או השטרודל של הנס. יעניין אותך יותר מה המכנה המשותף לכל החוויות.מתנוש, לא הבנתי את הפואנטה.
מדוע חשוב לך איזה קטעים מנוגנים במבחן שכתב כלשהו עושה?
מה שחשוב זה לקרוא כיצד הוא התרשם מהמכשיר, בז'אנרים שונים.
ז'אנרים בהחלט. כל אחד מאיתנו, ככל הנראה, אוהב משהו אחד לפחות בכל ז'אנר. אחרת לא היינו קונים מערכות בעשרות אלפים.העובדה שכתב בוחר לסקור מכשיר בכמה ז'אנרים ומעדכן אותנו בכל סקירה באיזה ז'אנר המכשיר הצטיין יותר או פחות, מסייעת לכל אחד לגבש לעצמו דעה האם המכשיר הזה שווה מבחינתו בדיקה, או לא.