תודהערב טוב רוזי
מחכה לטלפון שלך לתאום ביקור אצלי (אפשר להביא חברים) אני מבטיח שתהנו מאד.
מתאים לך ביום שישי ב-11.00 אצלי?
להשתמע
משה לוי 054-8039031
אהיה בקשר איתך.
תודהערב טוב רוזי
מחכה לטלפון שלך לתאום ביקור אצלי (אפשר להביא חברים) אני מבטיח שתהנו מאד.
מתאים לך ביום שישי ב-11.00 אצלי?
להשתמע
משה לוי 054-8039031
מן הסתם לרוטל הזה יש נתונים אחרים חוץ מהספק ו DF, שאם היית מודע להם היית בורח מהמכשיר. מכשיר לא נשמע רע ככה סתם. לגבי המכשיר שנמדד רע אבל נשמע טוב - יש הרבה עניין של התאמה חשמלית לרמקול כפי שהראיתי בשרשור אחר. לשיטתי - מגבר "טוב" יתאים ליותר רמקולים יותר בקלות - המסע המטורף להתאמה בין רכיבים נגרמת לא מעט מכיוון שיש ציוד שדורש רכיב מקביל בעל מאפיינים מאוד ספציפיים ע"מ להשמע טוב.האמנם נתונים טובים הם תנאי הכרחי?
דווקא זכור לי מקרים שחברים סיפרו על מכשיר שנתוניו לא מחמיאים אבל נשמע נפלא. כמו גם מקרה "רוטל" בעל הספק שרירי ו DF מרשים שנשמע מאכזב....
ארז
ובכלל... אנחנו בפוסט על "סדר בפורום" אז בואו ונלמד משהו מההשתלטות הזו: שתי חברות לגמרי שונות אחת מהשניה,מתרבות שונה,מתחום שונה,אם כי האותו הענף, ומצליחים ליר סינרגיה אחת לטובת מטרה משותפת מבלי לפגוע המרקם הפרטים הקטנים שמיצרים את השלם - הגדול מסך חלקיו.
HIH
מנחם.
לסיכום ועדכון, מיכאל הורחק, משום שמשום מה העניינים איתו תמיד נגמרים בהתכתשות ו"פיצוץ" אישי, תמיד זה הולך למקומות רעים שאינם מאפשרים התדיינות. דיגיסאן פוסל לחלוטין קבלת האזנה כפרמטר למשהו, זה מונע שום אפשרות דיון על התחביב שזוהי מהות הפורום הזה (וניסינו פעמים רבות, האמינו לי), באופן אישי, אני לא מבין מה הוא חיפש כאן בכלל. זה מעבר להסכמה עם דעה כזו או אחרת (כי כל אחד כאן, מייצג דעה אישית משלו), אלא פסילה חותכת של התחביב. והפורום הזה, להזכירכם, נסוב סביב תחביב של האזנה למערכות אודיו.
עמיר הוחזר עם הערה בענין הצפת הפורום, אני מקווה עבורו שיטמיע אותה ויחזור לעסוק בעיקר ולשמח אחרים בנסיונו.
תודה ומקווה להמשך דיונים פורים ומהנים בנושא אודיו וחוויות.
זה אומר שמדברים על אודיו , יותר מעניין לחברה!לי לא משעמם בכלל. להיפך, מעדיף דיונים פוריים מאשר ויכוחים.
אגב, עובדתית, בשבוע האחרון, יש יותר כניסות לפורום אודיו. מה זה אומר?
הוא שאמרתי. כללי המשחק לא השתנו אבל החשש הזה קיים והוא טיבעי לחלוטין.לא מדובר בכללי משחק חדשים באמת, אלא יותר תזכורת למאפיין הבסיסי של הפורום הזה.
פורום אודיו ב- DTOWN הוקם בכדי לשמש בית לאודיופילים באשר הם. כאן יכולים לתקשר בחופשיות על התחביב ולחלוק חוויות ורשמים. הפורום הוקם כאן לאחר שבמקומות אחרים, נפגם האלמנט של שיתוף החוויה וכוסה בערמות של מספרים והתנשאות, עד שחלק לא קטן מהחובבים חשו כמוקצים בתוך תחביבם. יש כאן המון משתמשים עם מגוון דעות, אני בטוח שחלק מהן נוגדות לחלוטין את שלי, למשל, אבל זה אינו רלוונטי בכלל להחלטות הניהול כי לא הדעה שלי היא שקובעת אלא מה שמוביל אותנו כאן הוא הרצון לשמור על בית ומסגרת לחובבי הצליל וציוד האודיו, כך שיוכלו לספר על מה שאוזניהם שומעות ומה שגופם מרגיש.
ראשית, ההשוואה לדיקטאטורה אינה במקום. אני לא חושב שייש דיקטאטורה כלשהי בעולם שתקבל את הדברים שנאמרו כאן על מנהיגיה מבלי שלאומרים ייקרו כל מיני דברים מוזרים. אפילו הצבעה על מאפייני המישטר כעל דיקטאטוריים, כפי שעשית כאן, הייתה מעיפה אותך לבלי שוב תוך דקותיים.יש ארכאת ערעור? גם בדיקטורה אפשר לפנות ולבקש לשנות את ההחלטה. ראה עד כמה מתלוננים על השעמום שפשה מאז הרחקת מיכאל ועמיר מהפורום ועם מי יתנגח עכשיו עמיר עם מי?
איתי? הרי אני בור ועם הארץ !!!
ראשית, ההשוואה לדיקטאטורה אינה במקום. אני לא חושב שייש דיקטאטורה כלשהי בעולם שתקבל את הדברים שנאמרו כאן על מנהיגיה מבלי שלאומרים ייקרו כל מיני דברים מוזרים. אפילו הצבעה על מאפייני המישטר כעל דיקטאטוריים, כפי שעשית כאן, הייתה מעיפה אותך לבלי שוב תוך דקותיים.
שנית, אין לך מה לדאוג להתנגחויות שלי, ולא התנגחתי במיכאל בגלל הכיף הגדול שבעניין.
זה שלקחת על עצמך להגן עליו ועוד כולל הצדדים הטכניים, הייה אפשרי עבורך רק בעיקבות מה שהצהרת על עצמך כרגע בהקשר להתנגחות איתך.
שלישית, אותי אישית מצער שמבין אלה ש"עושים רעש" לא חשוב לך מי "עושה רעש" כשהוא מטעה את הציבור ומי "עושה רעש" כשהוא מנסה להתריע על כך ולהזהיר מפני זה, ושלדעתך דינם אמור להיות דומה.
עמיר
את דיגיסאן לא היה צריך לחסום כלל ( נדמה לי שיואל ציין זאת לראשונה), הוא לא פסל לא את התחביב ולא "קבלת
האזנה כפרמטר למשהו" (?!) , בסה"כ הצביע על כשלים לוגיים בחלק מהטעונים שהועלו כאן :משתומם:
וכן, הוא תרם רבות לאיכות ורמות הדיונים בהם השתתף .
גם עם מיכאל אפשר היה לא להגיע לאן שהגיע .
נ.ב.
ההיגיון הוא אותו היגיון שבעטיו נחסמו בשעתו דיז1 והגו'קר? :עצוב: