oferT
חבר משקיען
- מעורבות
- 46
- נקודות
- 48
מי שאוהב את ה-איר לא יתחבר למטרונום.
למה?
לכן אם אפשר לדעת עם מטרונום היה כלול בהשוואה הנ"ל?
עופר ורוזי.
המטרונום ונה מהאיר בהמון פרמטרים. האמת שמדובר בחיות אחרות ממשפחת צליל שונה לחלוטין.
חתימת הצליל של המטרונום היא מאוד "נכונה". הוא מאוד נטרלי, מאוד מהיר אך לא "רך".
האקיוט הוא מלטף יותר, קצת פחות דינמי אך דינמי מספיק, מאוזן על הצד הנטרלי הנוטה לחמימות.
בקיצור, חיות אחרות עם חותמת צליל שונה מאוד.
השירשור אמנם על מוצרי BLOCK AUDIO, אבל באדיבות רוזי 1 הפך להיות שירשור על ה - EAR, אי לכך אשמח להגיב.
ה - EAR ACUTE מצטיין בטבעיות בלתי רגילה, המתבטאת הן בפירוט, הן בדינמיות, והן בטונליות - אבל החשוב ביותר - מיידיות ו"נכונות" שעושות אותו למוצר מיוחד מאוד. זה מתבטא בכך שאפשר לשמוע אותו לאחר האזנה בפטיפון ללא תחושה שהצליל נעשה מלאכותי. אין שום קומפקט אחר ששמעתי שיכול לעשות את ה"נס" הזה.
ההישג הגדול של טים דה פרוויציני הוא, שכל זה נעשה בלי שום פגיעה בפירוט, בלי שום "חימום" מזויף של הצליל, ובלי שום קומפרסיה.
אז בתחום המחירהגבוה יותר - פי שתיים ומעלה - אני מכיר קופקט מסוים עם יותר באס, וגם קומפקט אחר עם יותר מקרו דינמיות וכן הלאה.
אבל שום קומפקט ששמעתי לא השתווה ל - ACUTE בפרמטרים "אודיופיליים" מסוימים (מיקרודינמיקה, "אויריריות" וכ"ו) - כמה התקרבו, אף אחד לא השתווה. ומעבר לפרמטרים האודיופיליים שהוא עושה מצוין, לאף קומפקט שאני מכיר אין את ה"נכונות" של הצליל של ה - EAR, מי שמכיר את המגברים של EAR , המנגנים בדיוק באותו כוון, מבין למה אני מתכוון.
ה - ACUTE לא שייך לשום משפחה. הוא לא דומה לשום קומפקט. הוא פשוט EAR.
אגב, ה - ACUTE נשמע הרבה יותר טוב עם החלפת המנורות המקוריות הסטנדרטיות שלו במשהוא טוב יותר - EAT הם שילוב שעובד בצורה מושלמת.
הסקרנות שלי ביחס למכשיר מסוים מסופקת רק לאחר ששמעתי אותו בעצמי, מול רפרנס שאני מכיר.
אתה מוזמן להביא אלי את הקומפקט שלך ולהשוות, ואז באמת תוכל לתת חוות דעת ולספק את "סקרנותך". מקווה שלא תתבעס.
אגב, נמר שמע את המכשיר הראשון שהגיע לארץ ולדעתי היו בו המנורות המקוריות. הדור הנוכחי אפילו עוד יותר טוב, והמנורות, כאמור, עושות הבדל משמעותי.
שא ברכות על כך שאתה מביא כל כך הרבה מוצרים שנשמעים יותר טוב ממוצרים מקבילים היקרים מהם בהרבה.
הדיוט וטמבל כמוני לא הצליח למצוא עד היום מכשירים כאילו.
יש לך נגן מעולה/משובח. (Y)
בכלל מצחיק לשמוע שוב ושוב שהמוצרים שלי הם הכי טובים לעומת מכשירים
מגבילים בו ברגע שנמר שבדק את שניהם והרעיף מחמאות גם לזה וגם לזה
באופן שווה פלוס מינוס.לא נורא.
תגיד אתה בסדר?כדאי לציין אולי שהמטרונום שנמר בדק עולה לפחות כפליים - אם אני לא טועה - מה - EAR?
אם זה המצב, , כנראה שגם לדעת נמר ה - EAR הרבה יותר מוצלח.
מעבר לכך, אני מציע שרוזי 1 יתחיל לכתוב על מוצרים שהוא מכיר, לא על מוצרים שמעולם לא שמע.
למה אתה פונה אלי?(shocked)רוזי - חלאס כבר.
כפי שכתבתי בתחילה, השם מחייב והוא אכן נמצא כלא מאכזב. המראה כבש אותי, איכות הבניה הדהימה אותי והסאונד גמר אותי. לראשונה אני מרשה לעצמי להצהיר שמדובר בנגן הטוב ביותר ששמעתי עד היום בביתי.
את הנגן הזה אני משייך למשפחה הניטרלית (שמהווה שאיפה אודיופילית מובהקת). אין לו שמץ של בהירות או תסביכים שגורמים לכל כלי הנגינה להשמע נפוחים וחמים מהנורמלי. הוא דינמי בטירוף! כמה דינמי? דינמי ברמה שהוא מצליח לשכנע כינור שהוא תוף. הוא מהיר מאוד ומפורט להפליא וגם מצליח לנגן כל סגנון מוסיקה ללא שום בעיה.
בכתבה הקודמת פתחתי במשפט "החיים של רוב האודיופילים מתחלקים לשניים: החיים לפני ששמעו מוצר טוב והחיים אחרי ששמעו. זה לא ממש קל לחזור אחורה כאשר מגיע אלי ציוד לסקירה. בהרבה מקרים הרגשתי נורא כאשר הייתי צריך להחזיר ציוד ליבואן". זהו אולי אחד המקרים הקשים ביותר. אני מחליט להודות ולהסתכן בכך שאומר שמשכתי את הסקירה לעוד שבוע תמים על מנת שאוכל להנות מהצלילים