ערב פסיבי לגמרי !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לסיכום ! סגרתי את כולם ,השארתי רק האלגרי ,אין מה לעשות ,הוא הכי טוב .

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
קראתי באיזה מקום שאפשר בתנאים מסוימים לחבר את המקור ישירות למגבר ללא קדם בכלל. אני לא מדבר על דאק עם ווליום דיגיטלי. אולי על ידי ווליום דיגיטלי מהמחשב? מישהו ניסה דבר כזה?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
קראתי באיזה מקום שאפשר בתנאים מסוימים לחבר את המקור ישירות למגבר ללא קדם בכלל. אני לא מדבר על דאק עם ווליום דיגיטלי. אולי על ידי ווליום דיגיטלי מהמחשב? מישהו ניסה דבר כזה?
צריך התאמה חשמלית בין המקור למגבר כוח, כפרה. הפרה עושה את זה.
למשל, אצלי ניסיתי לחבר את הוייס ישירות לפאוורים של הפאס לבס. בהשאווה לקונפיגורציה עם הפרה לקסמן באמצע, זה נשמע פח זבל (או בית שימוש, או ביב שופכין, תלוי איך אתה קורא לזה). אורי, סליחה, זה תסמונת הטורט. אני לא יכול בלי גסות רוח;)

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
מתנוש נשמה הכל טוב. אורי אל תכעס, מתנוש שכח את הכדורים אצלי בבית, אז לקחתי אחד לכן באתי עם הרעיון הזה :)
יודע שצריך התאמה, זוכר שפעם חיברתי הדאק לקסמן ישירות למגבר, ולמסכן אין ווליום... ז"א דאק בלי ווליום ישר למגבר כח ללא שום פרה... לא דיגיטלי ולא אנלוגי... שלטתי על הווליום רק מהמחשב, ונזהרתי לא לפוצץ הרמקולים.. זוכר ששמעו דיי צלול, אבל לא זוכר הרבה מעבר לזה... לפי התאוריה הייתי אמור לאבד רזולוציה... אבל לא ממש זוכר איך היה הסאונד, כי הווליום היה רגיש לכל מיקרומטר הזזה. אם יהיה כח אנסה שוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור