גם לי היה פעם ערב פסיבי לגמרי. ישבתי בכורסה, ולא עשיתי כלום.
(מה המסקנות לגבי הקדמים?)
יש היום חגיגה גם לפסיביים וגם לאקטיבים,
צריך להפעיל waze היום
המסקנות הם שקדם פסיבי הוא כמעט ללא תחרות כשהוא מתאים , הקדם האקטיבי השפופרתי שלי, יש לו יתרונות שאי אפשר לקחת לו ,ויתרונו העיקרי שהוא פחות רגיש לצליל הנגן המחובר אליו, הכוונה היא שהנגן שלי הוא מן נגן חופר ומדויק ,וכל עוד לא מחברים לו כבל חשמל רך ונעים ,השימוש בקדם פסיבי מעביר את הדבר הזה לאוזן מיד לעומת האקטיבי שיש לו אופי משלו ושומר על צליל נעים ,אבל אם סידרת את הנגן , הפסיבי ללא תחרות ,נקי מפורט ,נטול צבע ,בקיצור הכי טוב שאפשר ,(מה המסקנות לגבי הקדמים?)
המסקנות הם שקדם פסיבי הוא כמעט ללא תחרות כשהוא מתאים , הקדם האקטיבי השפופרתי שלי, יש לו יתרונות שאי אפשר לקחת לו ,ויתרונו העיקרי שהוא פחות רגיש לצליל הנגן המחובר אליו, הכוונה היא שהנגן שלי הוא מן נגן חופר ומדויק ,וכל עוד לא מחברים לו כבל חשמל רך ונעים ,השימוש בקדם פסיבי מעביר את הדבר הזה לאוזן מיד לעומת האקטיבי שיש לו אופי משלו ושומר על צליל נעים ,אבל אם סידרת את הנגן , הפסיבי ללא תחרות ,נקי מפורט ,נטול צבע ,בקיצור הכי טוב שאפשר ,
בקשר להבדלים מבוססי השנאים ביניהם ,ההבדל לא משמעותי ,יש לי מיוסיק פירסט כסף ,פרומטאוס ,ואלגרי ,אולי האלגרי קצת יותר מלא (טיפונת ) ,למיוסיק פירסט צליל גדול יותר ,וגם הפרומתאוס מדהים ,האמת היא שהנסיונות הללו מוציאים את החשק ללכת ולקנות קדם חדש ,כיוון שההבדלים זניחים אפילו מהאקטיבי ,דבר אחד כמעט בטוח ,אין חשק לקנות קדם טרנזיסטורי .
איזה ספק כוח לנגן ? לא חושב שאפשר לשפר את הספק שלי , לנגן הזה יש ספק כוח בין המושקעים בתעשיה ,אבל עדיין אין חיסון לאיזה כבל חשמל מחובר אליו .
ההיתי בהופעה של שם טוב לוי עם ביג בנד ביום שישי בזאפה תל אביב ,היה ממש נחמד ,קצת מרענן לשמוע שירים ששר אריק איינשטיין וכתב שם טוב עם המון טרומבונים וסקסופונים בעיבוד נהדר של חברי הלהקה ,מומלץ בכל לב !!!!!אצלי היה ערב קצת אחר,הופעה של דוד דאור ושלמה בר עם הברירה הטבעית.
סוחף ומהנה,מומלץ.
איזה ספק כוח לנגן ? לא חושב שאפשר לשפר את הספק שלי , לנגן הזה יש ספק כוח בין המושקעים בתעשיה ,אבל עדיין אין חיסון לאיזה כבל חשמל מחובר אליו .
אחרי שאתה יושב ושומע ונהנה מהדבר האמיתי ,מה זה משנה כבר פסיבי,אקטיבי...נכנסים קצת לפרופורציותההיתי בהופעה של שם טוב לוי עם ביג בנד ביום שישי בזאפה תל אביב ,היה ממש נחמד ,קצת מרענן לשמוע שירים ששר אריק איינשטיין וכתב שם טוב עם המון טרומבונים וסקסופונים בעיבוד נהדר של חברי הלהקה ,מומלץ בכל לב !!!!!