ערב פסיבי לגמרי !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בגלל שאני מורעל על קדמים פסיבים , ובגלל שזכיתי לארגן לי ארבע קדמים פסיבים , ( ה ״ קוזמו ״ נגדים לא בצילום ) , יש לי ערב מרתק של בדיקת מאיפה משתין הדג משלשה קדמים מבוססי שנאים ואחד נגדים ,
image.jpg

תמונות מצורפות

• image.jpg
    image.jpg
    KB 107.7 · צפיות: 926

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
רק הערה קצרה לבעלי לקסמן , זה שבכל המגזינים נאמר במפורשות שלקסמן עובד טוב יותר בבלנס , לדעתי זה שטויות במיץ , אצלי המצב בדיוק הפוך , הצליל הרבה יותר משוחרר ב. Rca ,
בבלנס הצליל לחוץ , תזזיתי ,ומעצבן .

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
היה לי העונג להתגנב לאמצע ערב הפסיבים המדובר, ואילו התובנות שהגעתי אליהם:

1. RCA באמת נשמע אצלו יותר טוב. קצת יותר רגוע ונקי בגזרה.
2. השטיח החדש פיגוז!! לעזאזל, לא יודע מה עשה, אבל הסאונד אצלו אפילו השתפר מפעם קודמת (עד כמה שאני זוכר). קצת יותר מדוייק ועם זאת עדיין מאוד מוזיקלי עם נקיון ומשקל פסיכים.
3. האלגרי פירק לכולם את הצורה, למרות שהשניים האחרים קרובים.
4. המונובלוקים לקסמן מטורפים. כרגע מרושש, אבל מקווה שמתישהו יהיה לי כזה :) גם אחד סטיראו יספיק... אז אנשים טובים, אם יש פה 50 אלף קוראים, אולי אלווה שקל מכל אחד?
5. שמענו קצת דברים שלא הכרתי, אז יש לי קצת מוזיקה לחקור. מגניב!

ירדנו למטה עם הכלב הגדול והחמוד (הקטן והעארס לא סובל אותי :)) שתינו משקה קר וטרפנו בוטנים. כל זה בפחות משעתיים. אשכרה שהתחיל היום לא ציפיתי שכך יסתיים. יש הפתעות נעימות בחיים.. סוג של כיף קטן מענג ושובר שיגרה שמגיע במקום הנכון ובזמן הנכון לפעמים טוב יותר מהכל. כמו להתעורר ברכבת אחרי בנימינה ולראות פתאום שהתישבה מולך יפהפיה אמיתית.

בקיצור אחלה ערב, אחלה חברה, אחלה סאונד. מה צריך יותר מזה הבן אדם?

(יאללה קליבלנד תתעוררו)

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
גם לי היה פעם ערב פסיבי לגמרי. ישבתי בכורסה, ולא עשיתי כלום.

(מה המסקנות לגבי הקדמים?)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אצלי היה ערב קצת אחר,הופעה של דוד דאור ושלמה בר עם הברירה הטבעית.
סוחף ומהנה,מומלץ.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
(מה המסקנות לגבי הקדמים?)
המסקנות הם שקדם פסיבי הוא כמעט ללא תחרות כשהוא מתאים , הקדם האקטיבי השפופרתי שלי, יש לו יתרונות שאי אפשר לקחת לו ,ויתרונו העיקרי שהוא פחות רגיש לצליל הנגן המחובר אליו, הכוונה היא שהנגן שלי הוא מן נגן חופר ומדויק ,וכל עוד לא מחברים לו כבל חשמל רך ונעים ,השימוש בקדם פסיבי מעביר את הדבר הזה לאוזן מיד לעומת האקטיבי שיש לו אופי משלו ושומר על צליל נעים ,אבל אם סידרת את הנגן , הפסיבי ללא תחרות ,נקי מפורט ,נטול צבע ,בקיצור הכי טוב שאפשר ,
בקשר להבדלים מבוססי השנאים ביניהם ,ההבדל לא משמעותי ,יש לי מיוסיק פירסט כסף ,פרומטאוס ,ואלגרי ,אולי האלגרי קצת יותר מלא (טיפונת ) ,למיוסיק פירסט צליל גדול יותר ,וגם הפרומתאוס מדהים ,האמת היא שהנסיונות הללו מוציאים את החשק ללכת ולקנות קדם חדש ,כיוון שההבדלים זניחים אפילו מהאקטיבי ,דבר אחד כמעט בטוח ,אין חשק לקנות קדם טרנזיסטורי .

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
נשמע שהיה לך יום שישי אקטיבי!

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
המסקנות הם שקדם פסיבי הוא כמעט ללא תחרות כשהוא מתאים , הקדם האקטיבי השפופרתי שלי, יש לו יתרונות שאי אפשר לקחת לו ,ויתרונו העיקרי שהוא פחות רגיש לצליל הנגן המחובר אליו, הכוונה היא שהנגן שלי הוא מן נגן חופר ומדויק ,וכל עוד לא מחברים לו כבל חשמל רך ונעים ,השימוש בקדם פסיבי מעביר את הדבר הזה לאוזן מיד לעומת האקטיבי שיש לו אופי משלו ושומר על צליל נעים ,אבל אם סידרת את הנגן , הפסיבי ללא תחרות ,נקי מפורט ,נטול צבע ,בקיצור הכי טוב שאפשר ,
בקשר להבדלים מבוססי השנאים ביניהם ,ההבדל לא משמעותי ,יש לי מיוסיק פירסט כסף ,פרומטאוס ,ואלגרי ,אולי האלגרי קצת יותר מלא (טיפונת ) ,למיוסיק פירסט צליל גדול יותר ,וגם הפרומתאוס מדהים ,האמת היא שהנסיונות הללו מוציאים את החשק ללכת ולקנות קדם חדש ,כיוון שההבדלים זניחים אפילו מהאקטיבי ,דבר אחד כמעט בטוח ,אין חשק לקנות קדם טרנזיסטורי .

עשית מבחן אוביקטיבי ואין מנצח ברור,כולם יצאו ״זכאיים״ ;)
עכשיו ברצינות, ספק כח נפרד לנגן יפתור את הבעיה, ולא תהיה תלות בסוג
כבל כח ומחירו.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
איזה ספק כוח לנגן ? לא חושב שאפשר לשפר את הספק שלי , לנגן הזה יש ספק כוח בין המושקעים בתעשיה ,אבל עדיין אין חיסון לאיזה כבל חשמל מחובר אליו .

נערך לאחרונה ב:

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
שניצל, יש לי הרגשה שיש מצב שסינרגיה עם נגן מאותה חברה של המונובלוקים תהיה מאוד לטעמך (עד כמה שהצלחתי לקלוט את טעמך).

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איזה ספק כוח לנגן ? לא חושב שאפשר לשפר את הספק שלי , לנגן הזה יש ספק כוח בין המושקעים בתעשיה ,אבל עדיין אין חיסון לאיזה כבל חשמל מחובר אליו .

אתה לא צריך לחשוב.
בשביל לשפר את הספק של ה-emm צריך להחליף אותו באחר, פחות טוב מן הסתם ואז לחזור אליו. רק כך תרגיש את השיפור.
לטעמי הנגן הזה הוא הנגן הטוב ביותר שקיים היום בשוק האודיו.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אצלי היה ערב קצת אחר,הופעה של דוד דאור ושלמה בר עם הברירה הטבעית.
סוחף ומהנה,מומלץ.
ההיתי בהופעה של שם טוב לוי עם ביג בנד ביום שישי בזאפה תל אביב ,היה ממש נחמד ,קצת מרענן לשמוע שירים ששר אריק איינשטיין וכתב שם טוב עם המון טרומבונים וסקסופונים בעיבוד נהדר של חברי הלהקה ,מומלץ בכל לב !!!!!

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

אפשרות השניה, כשיש דרישה מהקלטה ליותר מיץ
מהמגברים,ואין הגברה מספקת לסיגנל מהפרה,
ואם הרמקול לא מספיק נציל,וירד לohm 4,
והסאונד לא מספק,החשוד המיידי הוא פרה הפסיבי
לדעתי זה לא הנגן,תבדוק עם פרה אקטיבי
איכותי מאוד.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ההיתי בהופעה של שם טוב לוי עם ביג בנד ביום שישי בזאפה תל אביב ,היה ממש נחמד ,קצת מרענן לשמוע שירים ששר אריק איינשטיין וכתב שם טוב עם המון טרומבונים וסקסופונים בעיבוד נהדר של חברי הלהקה ,מומלץ בכל לב !!!!!
:בעד: אחרי שאתה יושב ושומע ונהנה מהדבר האמיתי ,מה זה משנה כבר פסיבי,אקטיבי...נכנסים קצת לפרופורציות

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא יכולתי לעמוד בפיתוי ,קניתי את הפרומתאוס ,נכון ,אולי האלגרי קצת יותר טוב ,אבל אין בכלל מציאות כאלו בשוק האודיו יחסית לאיך שהוא נשמע אצלי יחסית למחירו ,חוץ מזה יכול לחברו גם בלנס ואת האלגרי לא ,
האמת אפילו רק הוא מספיק לי מבחינת האיכות.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
תתחדש! עכשיו נשאר רק לייצר ריבונים עם חיבור בלאנס :שתוי:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יש לי

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
אלדר,
אחחח, היו זמנים שבהם כמעט ו"סקלת" אותי אם רק הזכרתי פרה-פסיבי.
היום אתה עם ארבעה... :)

אגב, שים לב שגם לאינטרקונקט יש משמעות ורצוי להשתמש עם אינטרקונקטים בעלי קיבוליות נמוכה.
האינטרקונקט שקניתי בזמנו ממך עבד אצלי טוב, אם אתה רוצה לבדוק אותו אצלך תגיד.

יום טוב,
יובל

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור