עוצמת ווליום במגבר

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
האמת, ב3000 שח הייתי מנסה אינטגרייטד מנורות - נטייה לוינטאג'- ונהנה מסאונד עם אופי שממקסם את יתרונות המדפי שקנית. בתחילת הדרך היה לי גאמו קורנט 145 , מגבר heathkit sa-2 חדר זהה בגודל למה שציינת ונהניתי עד מאוד. מצד שני, המקור שלך זה בטח מבוסס וויפיי/ בלותטות'..? ואז אני מבין צורך ברסיבר מודרני.
כהערת אגב, יש לי תחושה כללית, שבתקציבים צנועים ניתן להנות מתהילות עבר במקום משאריות הווה...:בעד: ( entry level לא השתחל לי טוב למשפט כמו שאריות...אבל זו הכוונה :))

חח כן לגמרי..אבל כמו שאמרת אני מעדיף את חווית האלחוטי למרות שזה לא קריטי,
מה שטוב זה טכנולוגיית Hi-Res שתורמת לחוויה ומצריכה ממני להוציא פחות כסף לבינתיים על כל מיני נגנים למיניהם

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
עזוב. הוא חרא בנאדם. ביקשתי ממנו אחת אחת הכליות שלו בשביל לשדרג רמקולים. לא הסכים!

אין מה לעשות. האיש לא לארג'...
אשכנזי, מה אתה רוצה.

שלמה, תודה על הפירגון כפרה. לא מכיר את הג'אמו. לי יש סלידה אינהרנטית מכמעט כל רמקול שמתומחר בארץ גרוע, פשוט כי יש הרבה רמקולים שמתומחרים טוב.

לגבי המגבר, בוא נעשה לבחור את העבודה:

"היי. קניתי לאחרונה JAMO S803, ואני תוהה איזה הגברה לחבר לו בתקציב של כ- 3000 ש"ח. האם למישהו יש את הרמקול הזה ויכול לספר לי על החוויה שלו? האם הוא ממליץ על המגבר שהוא שידך לג'אמו? ותודה מראש, אבל המלצות כלליות מאנשים שלא מכירים את הרמקול קיבלתי הרבה. זה פחות עוזר. תודה!"

למה

חבר משקיען
מעורבות
826
נקודות
113
jamo של היום חברת מדבקה,שלא מזכירה את שנות הזוהר,כאשר היו מייצרים בדנמרק עם דגמים מוצלחים של סידרת D כמו D-830 ו D-870 ובטח לא ה R-909 הניפלא. אם לא עברו 14 יומיי עסקים הייתי מחזיר אותם באריזה המקורית,מפסיד 5% וקונה משהו יותר רציני. לגבי המגבר אין בכלל מה להשוות בין ONKYO ל ROTEL. רמת הבניה ברוטל הרבה יותר רצינית כולל שנאי טורוידאלי,כבל חשמל נתיק ועוד הרבה דברים קטנים,אבל חשובים לאיכות הצליל. אם הטיונר לא כל-כך נחוץ לא הייתי חושב פעמיים. אגב אם אתה מתעקש על רמקול מדפי, אני יכול להמליץ על ASW Cantius 212 מעודפיי יבוא ב 3500ש"ח http://www.maestroaudio.co.il/mi/sales.asp?gr=

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
jamo של היום חברת מדבקה,שלא מזכירה את שנות הזוהר,כאשר היו מייצרים בדנמרק עם דגמים מוצלחים של סידרת D כמו D-830 ו D-870 ובטח לא ה R-909 הניפלא. אם לא עברו 14 יומיי עסקים הייתי מחזיר אותם באריזה המקורית,מפסיד 5% וקונה משהו יותר רציני. לגבי המגבר אין בכלל מה להשוות בין ONKYO ל ROTEL. רמת הבניה ברוטל הרבה יותר רצינית כולל שנאי טורוידאלי,כבל חשמל נתיק ועוד הרבה דברים קטנים,אבל חשובים לאיכות הצליל. אם הטיונר לא כל-כך נחוץ לא הייתי חושב פעמיים. אגב אם אתה מתעקש על רמקול מדפי, אני יכול להמליץ על ASW Cantius 212 מעודפיי יבוא ב 3500ש"ח http://www.maestroaudio.co.il/mi/sales.asp?gr=

הממ..ידידי אני לא יודע אם שמת לב אבל הרכישה של הרמקולים כבר התבצעה
השאלה שלי עומדת עכשיו לגבי המגבר,הrotel באמת עשה לי רושם יותר מבחינת הבנייה שלו.. אבל חסר לי האלחוטי ,למרות שיש אפשרות לבלוטוס כמדומני שזה בחיבור די ישן ..ואז זה קצת מבאס ..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור