קיבלת כאן תמצית עניינית. באשר לשקע חשמל יש את אלי קאשי שצוין, יגאל לסרי, עופר שחורי, אמיר ארמה. כולם מביאים אביזרי חשמל מציינים.אני מעריך שאם תקבל שלל עצות והמלצות תמשיך להיות מבולבל...
והכל מכוונות טובות.אבל אני בטוח שאם תעביר כבל חשמל ירוק חד גידי בין 2.5-4ממ קוטר גיד.ותקנה שקע חשמל מאלי קאשי תקבל תוצאה מצויינת.אם יש לך 3 פזות ותיעד פזה אחת רק למע תעלה עוד ברמה.ואם לא אז לפחות על הקו המיועד לא ירכבו מזגן מקרר תנור...למרות שבסוף המינוס יהיה משותף.
והוא מבין משהו ? יש מכשירים לבדוק העניין (יש לי שתיים ) , רוב היבואנים לא מתעסקים בזה !כשאני העברתי קו חשמל נפרד למערכת, ביקשתי הנחיות מהיבואן של המערכת שלי.
אריה
אני חושב שהחברה יודעת היטב מה צריך. עד כמה שאני זוכר ההנחיה היתה פשוטה והתייחסה לסוג הכבל ולעובי שלו.והוא מבין משהו ? יש מכשירים לבדוק העניין (יש לי שתיים ) , רוב היבואנים לא מתעסקים בזה !
תודה על ההצעה הנדיבה.אם היה לך מכשיר , היית מבין מיד מתי אתה מחבר מכשיר רועש לקו , ומה לעשות בכדי להעלים הרעש , פשוט מאוד ושום יבואן שאני מכיר לא יכול לפתור לך , ציוד של הוט (יש לי) באמת רועש לכן רצוי לחבר אותו לפאסה שונה במערכת , אבל שתדע שלפעמים בניין שלם וחדש רועש בצורה בלתי סבירה , ויצא לי כבר לחבר המכשירים לרשת של בניין שלם כולל השכנים שמכניסים מכשיר המדידה לקליפינג , איך זה למשל יודע היבואן ?
ואנ בכלל לא בטוח שפתר לך הבעיה אפילו עכשיו כשאנחנו מדברים , תרצה , אמדוד לך !