עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ג'אברין בעסתה אותי....לנמר אתה נותן לייק ולנו הגבלות...:שתוי:

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
הי שלמה,

ראשית, סליחה לכל אחד אם נפגע מדבריי.

שנית, אני מעריך כל אחד וזכותו של הבן אדם לעשות מה שנוח ומתאים לו.

שלישית, סחטיין לכולם עם אלכהול/עישון או בלי.

לבסוף, כואב לי לראות הבן אדם שהוא בעל ערך גבוהה מאד גורם לעצמו נזק בריאותי והתנהגותי במקרים מסויימים בגלל אלכוהול ועישון.

שוב סליחה, תמשיכו להנות ממוזיקה שזה העיקר.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
יאללה, תתמקדו המשפט האחרון של ג'בארין.
בחזרה להנאה מהמוזיקה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הי שלמה,

ראשית, סליחה לכל אחד אם נפגע מדבריי.

שנית, אני מעריך כל אחד וזכותו של הבן אדם לעשות מה שנוח ומתאים לו.

שלישית, סחטיין לכולם עם אלכהול/עישון או בלי.

לבסוף, כואב לי לראות הבן אדם שהוא בעל ערך גבוהה מאד גורם לעצמו נזק בריאותי והתנהגותי במקרים מסויימים בגלל אלכוהול ועישון.

שוב סליחה, תמשיכו להנות ממוזיקה שזה העיקר.

הלו! תרגיע ומיד לפני שאני מספר לכולם שאתה הערבי הראשון שפגשתי שלא שותה קפה. ואם ממש תעצבן אותי, אני מפרסם את זה בכפר.

ועכשיו ברצינות.
לכל דבר יש מינון. יש ששותים ונהנים מהטעם, יש ששותים ונהנים מהטעם ומהראש, יש ששותים ונהנים מהשיכרון.

אני לא מעשן סיגריות כבר 3 שבועות. סיגרים תמיד עישנתי ותמיד אהבתי. השילוב בניהם עושה לי טוב.

לא חלילה שאני עוקץ אותך. אבל אלכוהול לא הופך אנשים לחיות. אנשים חיות הם חיות גם בלי אלכוהול. לצורך העניין, דאע״ש לא שותים ולא מעשנים. אני חושב שאם היו שותים ומעשנים קצת (לא סיגריות רגילות - גראס - במקרה שלהם רפואי), אולי לא היו קיימים כאירגון טירור.

בקיצור. לפעמים מה שרע לגוף הוא טוב לנפש. כמו פיצה בערך.

ולגבי הקפה. אל תדאג, לא אספר לאף אחד. זה ישאר ביננו.

אלי777

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
8
כוסית אחת לנפש לא מזיקה אפילו מועילה (לפי מחקרים מעט אלכוהול ביום אפילו מאריך חיים )

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
טוב מכיוון שגילת עניין הקפה, כשאגיע למרכז אביא לך קפה מיוחד.
קפה ערבי אסלי או מה שנקרא قهوه ساده שזה כן אני שותה.

תמונות מצורפות

• large_1238106590.jpg
    large_1238106590.jpg
    KB 20.9 · צפיות: 422

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
יאאלה בוא למרכז, יהיה לנו לעונג להכין לך קפה של ג'ורג' קלוני:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יאאלה בוא למרכז, יהיה לנו לעונג להכין לך קפה של ג'ורג' קלוני:)

:p:D.

תומר

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
שוב הקטע הזה עם המרכז?
צפון ודרום מתים??

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חביבי. הצפון והדרום זה מוקצה!
אנחנו האליטה! המרכז!!!

ממתי בני אצולה מהמרכז מגיעים לכפרים הללו בצפון ובדרום? o_Oo_Oo_Oo_O

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
צודק...

אבל לדעתי ההסבר נעוץ בטבע עצמו:
נמרים זכרים מסמנים טריטוריה, ואז לא זזים ממנה ושומרים עליה שאף זכר אחר לא יכנס.

hm68

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
8
בחורף אני שומע יותר מוסיקה. לא רק שומע יותר מוסיקה גם מתחבר אליה יותר. יש משהו בגשם הזה, בקור, שמתחבר טוב למוסיקה. הימים האחרונים, שהיו סגריריים במיוחד, הביאו אותי לנירוונה מוסיקלית מוחלטת. זה התחיל אתמול שהכנתי לי את המוסיקה שאשמע בבוקר (אני תמיד מכין לפני שאני הולך לישון את התקליטים לבוקר) ופתאום ברק האיר את השמיים ודקה אחריו רעם נשבר. אמרתי יאללה, נשמע עכשיו איזה תקליט טוב. הנחתי איזה ג׳אז איטי ורגוע על הפטיפון וזהו, שקעתי בתוכו. השעה מאוחרת וצריך לקום מוקדם לקחת את הילדה לגן. אני מוריד את התקליט, שם בעטיפה ומביט החוצה ומבעד לוטרינה הגדולה גשם זלעפות. מה יזיק אם נשמע עוד תקליט אחד? אז קדימה, הנחתי על הפטיפון אינטרמצו של בראהמס, שווה לשמוע את זה כשבחוץ גשום. הדלקתי את האור במרפסת שיוצאת מהסלון ופשוט בהיתי בטיפות הגשם מתנפצות על רצפת העץ - זה היה מהפנט. וככה מצאתי את עצמי בשעה 3 וחצי בלילה, שומע את התקליט האחרון מכל מה שהיה אמור להתנגן בבוקר, ובוחר לי סט חדש, אפילו רומנטי יותר. היום בבוקר אישתי והילדה יצאו לטייל, ואני לבד - סוליקו מתענג על חורף גשום, מוסיקה טובה, גלנליווט 18 משובח והוצאתי מהיומידור שלי סיגר ויקטור סינקלר בוהימיאן בלאק. השילוב רבותי, השילוב הכמעט קדוש הזה, הביא אותי לטראנס המוחלט.

אז כן. סט מדהים של מוסיקה קלאסית טובה, ויסקי שלא מהעולם הזה, סיגר עם גוף מלא וכבד, יום גשום והנה לכם המתכון המושלם לאושר.

שימשיך גם מחר. אני מתכנן משהו דומה.
ללא מילים

תמונות מצורפות

• IMG_0519.JPG
    IMG_0519.JPG
    KB 175.9 · צפיות: 498
  • IMG_0518.JPG
    IMG_0518.JPG
    KB 107.8 · צפיות: 474

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
קשה, קשה מהנייד. מצלמים תמונה ורוצים להעלות, אבל צריך להתעסק עם הגודל של התמונה, ממשק ההעלאה מזעזע. חברים, זה פתיר.
למשל אני עכשיו שומע מוסיקה ורציתי לחלוק את האווירה החורפית. אזה התאמצתי להקים את הישבן מהספה ולצלם, אבל כדי להעלות את התמונה אני צריך לשלוח אותה למחשב השולחני או להתעסק עם שינוי הגודל שלה בנייד. הגיוני? לא. הפסד קטנצ'יק של כולנו ודוגמא קלאסית לאיך מאבדים תוכן.

בכל מקרה , משום מה בחורף המערכת אכן נשמעת טוב יותר. אולי כי האשה לא בבית והשכלתי לכבות את האור. :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור