שלמה חבר יקר.
ראשית נהנתי לשמוע את חוות דעתך ואני תמיד נכון לקבל ביקורת על כל כתבה שתהיה והיא אפילו מבורכת.
לגבי הטוקבקים. תמיד יש תגובות טובות ותגובות פחות מפרגנות {ששנינו יודעים מהיכן הן מגיעות}. האמת היא שהמטרה די ברורה והיא לקדם את התחום.
אינני זוכר שמישהו אי פעם הרים את הכפפה וניסה לעשות עשירית ממה שאני וליאור עושים בתחום הזה ברמת הפירסום, השיווק, החשיפה והאור שאנו שופכים על תחום הסטריאו בארץ. אנו עומלים קשה על מנת לספק לכם כתבות וצילומי ווידאו על התחום ולאחד כמוך שכותב שהכתבה מקסימה בעיניו מלמדת אותי ששווה לי ולליאור להשקיע בתחום הזה, הרי המטרה היא להסב הנאה.
נכון- יש מקניטים תמיד, יש כאלה שמסטלבטים וצוחקים מאחורי הגב והאמן לי שלמה ידידי, אין לזה משמעות בעיני כלל, בסך הכל אינני זוכר שאחד מהם הצליח לעשות בכל שנותיו את מה שאני וליאור עשינו בחודש בודד וזה סוף סוף להראות תכלס את התחום ולא רק לכתוב עליו כמה מילים, בנוסף מבחני רמקולים ענקיים ראש בראש כמו שלא עשו מעולם בארץ ואני בספק אם בעולם. שנינו יודעים כי תמונה אחת שווה אלף מילים ומבחינתי ווידאו שווה אלף תמונות.
אין זה מפריע לי שיש זילזול ברחבי הפורומים השונים כנראה שכמו שאודיו הוא התחביב שלי התחביב שלהם זה לקטר, וזה בסדר גמור.
כמו שציינתי. זו סידרת כתבות והיא תחשוף בפניכם עולם ומלואו, אנשים מיוחדים שכייף ללמוד מהם, אודיופילים עם נשמה חמה שיודעים להעריך את התחום. אנשים שאני אישית מעריך מאוד. ותאמינו לי שזו רק ההתחלה, מצפה לנו שנה פוריה ביותר בתחום עם הרבה כתבות, את חלקן תאהבו ואת חלקן כנראה שפחות אך כולן בסך הכל הן למטרה אחת בלבד. לקדם את התחביב הזה ולחשוף אותו לציבור.
שלמה בנימה אישית ידידי.
אני מעריך את דעתך מאוד ולוקח לתשומת ליבי את דברייך.