סקירה: LG 32PC51 מסך בייבי פלזמה לקטנים

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
סיפור עם מוסר השכל בהקשר של חנות: כשקיבלתי את המסך, נתקלתי בתופעה מעצבנת, לא משנה איך כיוונתי את התמונה, לאחר פרק זמן קצר היא חזרה למצב "דינמי" - מה שכמובן מקצין את הניגודיות ורווית הצבעים למידה מוגזמת ומלאכותית.

החלטתי לנקוט באיפוס הגדרות כללי. לאחר ביצוע האיפוס, הופיעו שתי ברירות לבחירה: מצב "בית" ומצב "חנות".
בקיצור, מצב "חנות" מכריח את המסך לעבוד במצב תמונה דינמי, מה שמצד אחד מבליט את התמונה בהשוואה למסכים אחרים בתצוגה, אך מצד שני עושה עוול לטבעיות הצבעים והניגודיות.

עד כמה שזה ניתן, מומלץ לבצע גם בחנות כיול בסיסי לפחות של ניגודיות/בהירות/רווית צבעים על מנת להגיע להתרשמות מהביצועים האמיתיים.

הבעיה קיימת גם בסוני.

עופר אבידן

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי את אותו דגם ב-42 .מה סקארט RGB . איזה מבין 2 הכניסות שנראות זהות. תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא יודע לגבי הדגם שלך, זה כתוב בחוברת ההפעלה.
חוץ מזה, קל לגלות: מגדירים את אות הסקארט בממיר כ-RGB, מחברים לשתי הכניסות ורואים היכן זה בסדר.

עופר אבידן

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על תשובתך המהירה. אני חיברתי כבל 21 פינים בין הממיר לטלויזיה עם הגדרת RGB בממיר והתמונה נראית בדיוק כמו בחיבור RCA שהיה קודם לכן. בחוברת ההפעלה של הטלויזיה אין כל אבחנה בין שתי כניסות ה- SCART למרות שאחת מהן אמורה להיות "מלאה". תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ההבדל לא אמור להיות דרמטי, אבל כן אמורים להיות יותר פירוט וחדות בתמונה.

yoniho

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יציאת סאונד

שלום !

לאחר ביקור בפורום, רכשתי את ה"בייבי פלזמה". תודה על הייעוץ !

המתקין חיבר לי את יציאת "Variable Out" למערכת הסטריאו, אבל זה לא עובד כמו שצריך - רק כשאני שם את הטלויזיה על מקסימום ווליום (100), אני שומע משהו חלש מאד דרך המערכת, וזה מלווה בזמזום חזק מאד - ברור שככה זה לא אמור להיות. נראה שהחוטים מחוברים נכון, והם עבדו עם הטלויזיה הישנה - כך שהם תקינים.
האם מדובר בתקלה או בכוונון כלשהו ?

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדש!
על איזה אותות אודיו אתה מדבר, של ממיר טלוויזיה או גם מקורות אחרים (כמו DVD) ?
האם הסאונד נשמע בסדר ברמקולי הטלוויזיה?
לאיזה כניסה ברסיבר מחוברים הכבלים?

yoniho

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין לי ממיר, אני מתחבר לRF...
לא בדקתי את הDVD - הוא אמור לשדר לטלויזיה והטלויזיה למערכת - אין קישור ישיר בין הDVD למערכת.
רמקול הטלויזיה עובד בסדר גמור וכך גם המערכת (כששומעים רדיו).
הכבלים ברסיבר מחוברים לVideo1 IN - כך היה עם הטלויזיה הישנה וזה עבד יופי (ההבדל היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שבטלויזיה הישנה גם יציאת הוידאו - הצהוב - היתה מחוברת. בLG אין כזו יציאה). ניסיתי לחבר אותם לCD לצורך בדיקה - אבל קיבלתי אותה תוצאה.

תודה,
יוני

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אולי יש בעיה ספציפית במעבר דרך RF
הייתי בודק את האודיו בחיבור למקור נוסף.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור