לאחר המיבחן שערכת,איך היית "מודד" באחוזים את:
-היתרון שלה בשידורי לויין/כבלים ביחס למסכי LCD בגודל "32
מול
-החיסרון שלה בשידורי HD ביחס למסכי LCD בגודל "32
כלומר:בהנחה שהשימוש שלי (נניח) הוא 50-50 ,היכן אני "מרוויח" יותר בשיקלול שני השימושים הללו-בפלזמה או ב LCD.
נ.ב
1.אם המסך עדיין אצלך-האם תוכל לבדוק האם פונקציית PIP(שקיימת בוודאות במסך)ניתנת לתיפעול עבור 2 מקורות אנלוגיים במקביל(לדוגמה-2 ממירי YES שמחוברים באמצעות סקארט RGB).
2.לא ציינת במאמר שפירסמת שתפריט המסך הוא בעברית.
3.לינק לאתר היצרן משום-מה לוקה בנתונים חסרים(N).
להלן לינק "עשיר" יותר:
http://www.getit.co.il/Tender/43577/
מסכים דקים נוצרו לדבר אחד בלבד וזה שידורי HD. מי שרואה HD או מתכוון בעתיד לראות שידורי HD לא צריך את המסך הזה. היבואן הביא אותו רק בגלל שהשידורים בארץ נראים על הפנים ברוב הטלויזיות והוא מנסה לעשות כסף מזה.
לטעמי אין מקום למכשירים כאלה בסלון ביתי ועדיף לחיות עם CRT עד שרמת השידור בארץ תהיה טובה ורק אז לקנות מסך דק.
מומלץ שתראה אותה בעיניים ואז תבין כי במסך בגודל 32" ממרחק 2.5 - 3 מטר אין ל-HD משמעות כה גדולה (גם עליה תכנים כאלו נראים טוב מאוד).
בטח שיש! צבעים טובים יותר עומק טוב יותר, על מה אתה מדבר.
מעבר לזה, אתה מפספס את ייעודו של הדגם הזה: הוא מיועד בעיקר לחדרי שינה, שם צופים בעיקר בשידורי טלוויזיה.
וגם אם פורמטי ה-HD יכנסו לחדר השינה, שוב, גם על המסך הזה הם יראו טוב מאוד.
מומלץ שתראה אותה בעיניים ואז תבין כי במסך בגודל 32" ממרחק 2.5 - 3 מטר אין ל-HD משמעות כה גדולה (גם עליה תכנים כאלו נראים טוב מאוד).
מעבר לזה, אתה מפספס את ייעודו של הדגם הזה: הוא מיועד בעיקר לחדרי שינה, שם צופים בעיקר בשידורי טלוויזיה.
וגם אם פורמטי ה-HD יכנסו לחדר השינה, שוב, גם על המסך הזה הם יראו טוב מאוד.
מסכים דקים נוצרו לדבר אחד בלבד וזה שידורי HD. מי שרואה HD או מתכוון בעתיד לראות שידורי HD לא צריך את המסך הזה. היבואן הביא אותו רק בגלל שהשידורים בארץ נראים על הפנים ברוב הטלויזיות והוא מנסה לעשות כסף מזה.לטעמי אין מקום למכשירים כאלה בסלון ביתי ועדיף לחיות עם CRT עד שרמת השידור בארץ תהיה טובה ורק אז לקנות מסך דק.
השידורים האלו(ערוצי 2,10 וכד') ימשיכו להיות "על הפנים" במשך ה-4 השנים הבאות(להערכתי).
באותן 4 שנים-המסך הזה נותן תמורה מיטבית ביחס לכל LCD שקיים בשוק(בעיקר לאלו ששימושי הצפייה שלהם בכבלים/לויין הם באחוזים גבוהים-חדר שינה ,למשל).
בגלל זה-אני באמת מאמין שהדגם הזה יהיה להיט,ואכן-הייבואן יעשה הרבה כסף כתוצאה מזה
תתחדש!
מבחינתי זה כמו לחבר לרכב סוס שייקח אותו ממקום למקום, אבל אני כנראה לא דוגמא.
לא הבנתי את כוונתך..
למה אתה לא דוגמא?
יש לך שימושים נוספים בחדר שינה?אתה גולש שם? אתה מביא לשם חברים כדי לצפות ביחד בהיידפ?
אצל רובנו-השימוש העיקרי שם הוא SD.
Sonus יש לך דעות מאוד מוצקות בנושא וטוב בשבילך, אבל זה לא במקום לדחוף אחרים להסכים איתך.
זכותם של אחרים לדעות אחרות גם אם אתה לא מסכים איתם.
אני רכשתי מסך פלזמה לחדר שינה שהוא לא HD READY ואני לא מתכוון לראות שם תכנים של HD רק חדשות בבוקר וסרט לפני השינה. אני לא רואה שום הגיון להשקיע כסף נוסף עבור מסך שיתמוך בצורה חדה יותר ה HD לכך. זה נראה בזבוז כסף לכן למסך הזה יש את הקהל יעד שלו ורק חבל שהוא לא היה בנמצא כאשר אני חיפשתי מסך
אני משתמש במכשיר בחדר שינה לHD, גולש באינטרנט ורואה סדרות.
מה הקשר לחברים? אתה קונה טלויזיה בשביל חברים?
תחשוב גם על העתיד, אלא אם אתה מתכוון עוד שנה לקנות שוב טלויזיה חדשה.
ראשית-השימושים שלך שונים משלי.
ושנית-אני בטוח שבכל פעם שאתה מעביר ל-SD-אתה מתאכזב מהתמונה(אולי זו הסיבה שאתה לא צופה בזה??..)
לאנשים שעיקר הצפייה שלהם ב-SD-זה לדעתי ה מסך(כך חשבתי,וגם דעתי "חוזקה" ע"י ליאור)
לגבי החברים-לא הבנת את כוונתי,אולי בגלל הניסוח הבעייתי שהשתמשתי בו...הכוונה שלי הייתה שגם בפלזמה הזו -תכני HD אמורים להיראות דיי טוב,אלא אם כן אתה מחפש שלמות מלאה(לכן השתמשתי בעניין ה חברים=כדי להרשים אותם)
ולגבי העתיד:אם כבר עכשיו תכני היידפ נראים טוב מאד(וליאור הוא לא הראשון שטוען את זה)-אז מה אמור להיות שונה בתחום בעתיד??
ומנגד..
לאותם אלו שרוצים לראות כמו "בני אדם" תכני SD במשך 4 השנים הקרובות-יש לך להמליץ על איזו LCD שתיתן תמונה טובה יותר? לדעתי לא.
מקווה שהבנת את כוונתי....
בהחלט שאני מבין אותך אבל אם SD זה כל מה שאתה רואה תשאר עם CRT.
למה להוציא 5000 ש"ח על מכשיר שיראה פחות טוב מכל CRT ב 2000 ש"ח? אה, נכון, עיצוב
לא פספסתי, אתה המלצת לי והלכתי לבדוק.
אני מחובר ל HD בחדר שינה עם הסוני 32 ועם סטרימר אני מעביר הרבה סדרות לשם גם. התמונה מעולה ונראת הרבה יותר טוב מה LG.
היום שהHD כבר בפתח זה בזבוז לקנות אותה.