- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/focal-stellia
על מה אתה ממליץ ?המחיר שלהם גבוה מאד לתמורה
שקלתי לקנות
השוואתי אותם לאוזניות רבות
אפשר לקבל איכות טובה בהרבה במחירם
אחרי חקירה לא קטנה קניתי kennerton Rognirעל מה אתה ממליץ ?
המחיר לא הגיוני למי, לך ?אחרי חקירה לא קטנה קניתי kennerton Rognir
מבחינת אוזניות סגורות הכי טוב ששמעתי
ואגב פוקל, אין שום דרך בארץ לשמוע את האוזניות האלו לפני קנייה. הייתי צריך לחפש מישהו שרכש ויעשה לי טובה ובדיעבד מזל שהתעקשתי. לא הגיוני לקנות אוזניות ב 13 אלף שח ע״ס סקירות.
לא מתווכח עם הטעם שלךהמחיר לא הגיוני למי, לך ?
במקרה חבר טוב רכש את ה Stellia ואת האוטופיה של פוקאל, שנינו ברוב המקרים העדפנו את ה Stellia על האוטופיה היקרה יותר.
לדעתנו ה Stellia מהווה מציאה לתמורה.
מה ההיגיון בכל רכיב אודיו, חושב שמגבר בולדור שווה 200k דולר או שהרכיבים בגריפון אייפקס באמת עולים רבע ממחיר הרייטיל ?לא מתווכח עם הטעם שלך
לדעתי הרוב יעדיפו את האוטופיה למרות שאין מה להשוות אוזניות פתוחות לסגורות
מה שהתכוונתי שלא הגיוני זה לא המחיר
לא הגיוני שאני לא יכול לשמוע אוזניות במחיר כזה לפני קנייה. היבואן צריך לדאוג שיהיה ניתן לשמוע אותן , אוזניות זה לא רק סאונד, יש נוחות ששונה לפי מבנה הראש והאוזניים, כמה הן מחממות, כמה נוח להאזין להם זמן רב וכו
לקנות רק ע״פ סריקה לא הגיוני לדעתי
שוב, לא מתערב להם בתמחור.מה ההיגיון בכל רכיב אודיו, חושב שמגבר בולדור שווה 200k דולר או שהרכיבים בגריפון אייפקס באמת עולים רבע ממחיר הרייטיל ?
לגבי חוסר אפשרות האזנה, מסכים, אבל זה לא רק כאן.
הרבה דברים בחווית הרכישה השתנו בעולם, תזכיר לי איזה נסיעת מבחן יכול אדם לעשות ברכב של טסלה, מכול דגם ? נאדה, מדובר ברכישה און לין.
באמת לירן, נסה בבקשה לבדוק M9 או רכיבי אודיו חצי אקזוטיים, יאכטה, בית, כזה שבסוף עלול לעלות גם עשרות מיליונים, תגלה עולם מופלא של דברים יקרים שאי אפשר לבדוק לפני רכישה.שוב, לא מתערב להם בתמחור.
טסלה זה כמעט הדוגמא היחידה אבל זה בכל העולם שאתה לא יכול לבדוק
הייתי בניו יורק בחנות B&H , כל האוזניות מכל הרמות של פוקל ויצרנים רבים אחרים מודגמות.
אתה יכול לבוא בשקט ולחקור כמה שתרצה מה שהכי מתאים לך.
כאן היבואן אומר לך תקנה בלי להאזין. תסמוך על סקירות של אחרים.
אם מדובר על אוזניות של מאות שקלים זה בסדר אבל במחירים האלו לקנות ע״פ סקירה הזוי בעיני
אני לא מבין למה אתה מצדיק את זהבאמת לירן, נסה בבקשה לבדוק M9 או רכיבי אודיו חצי אקזוטיים, יאכטה, בית, כזה שבסוף עלול לעלות גם עשרות מיליונים, תגלה עולם מופלא של דברים יקרים שאי אפשר לבדוק לפני רכישה.
גם בארה"ב ההצע של אודיו שניתן לבדיקה, בטח אצלך בבית הולך ומצטמצם, רכישות גם בסכומים גבוהים מאוד עברו להיון און לין, כמה אודיופילים מוגבלי תקציב ממש לא מרגשים את עולם המסחר הנוכחי.
אין קשר להצדקה )גם לי חבל שכבר כמעט לא רואים מוצרים בהדגמה(, אך זה העולם כיום, בטח עם כול הבעיות בשרשרת האספקה.אני לא מבין למה אתה מצדיק את זה
לא לגיטימי שלפני שתרכוש אוזניות ב 13000 שח תרצה לבדוק אותם?
אולי לך 13000 שח זה כסף קטן. לרוב האנשים לא
אני ספציפית אם הייתי רוכש אותם בלי לשמוע הייתי מתבאס
אם יבואן מביא מוצרים כאלה שיתן אופציה לבדוק
מהיבואן הרשמי TR נמסר כי אפשר להגיע להאזנה באולם התצוגה של היבואן הרשמיאחרי חקירה לא קטנה קניתי kennerton Rognir
מבחינת אוזניות סגורות הכי טוב ששמעתי
ואגב פוקל, אין שום דרך בארץ לשמוע את האוזניות האלו לפני קנייה. הייתי צריך לחפש מישהו שרכש ויעשה לי טובה ובדיעבד מזל שהתעקשתי. לא הגיוני לקנות אוזניות ב 13 אלף שח ע״ס סקירות.
מהיבואן הרשמי TR נמסר כי אפשר להגיע להאזנה באולם התצוגה של היבואן הרשמיאני לא מבין למה אתה מצדיק את זה
לא לגיטימי שלפני שתרכוש אוזניות ב 13000 שח תרצה לבדוק אותם?
אולי לך 13000 שח זה כסף קטן. לרוב האנשים לא
אני ספציפית אם הייתי רוכש אותם בלי לשמוע הייתי מתבאס
אם יבואן מביא מוצרים כאלה שיתן אופציה לבדוק
זה חדשמהיבואן הרשמי TR נמסר כי אפשר להגיע להאזנה באולם התצוגה של היבואן הרשמי
ואצל המשווקים המורשים.