מעניין מי הבאה בתור של גיגאנטומניה טידאל?
נ.ב. אבל דבר החדש הזה נראים ממש יפה בעיני...
ממרום שנותי מעולם לא חשבתי שכל פריט במחיר הזוי מעיד על טיבו.
מאחר ויכולותי אינן בשמיים תמיד שאפתי רק לקצה גבול האפשרויות שלי,לא יותר.
אולי זה מעיד גם מגבלותיי,הרי כל אלה שהשיגו השגים(לאו דווקא פיננסיים) היו בעלי דימיון ושאיפות מעבר למצופה.
הרמקולים מיועדים לבתים בקומת קרקע. זה כתוב בברושור שלהםהבעיה 'היחידה' ברמקולים האילו זה המשקל. כושר נשיאה ממוצע של רצפה בארץ הוא כ300קג למר.
חלאס חברים, הרי אין לכם מושג איך הם נשמעים.
קצת מזכיר את משל השועל והכרם- אם לא הצליח להכנס, בוודאי הענבים הם בוסר.
אני מנחש שאם החברות טורחות לתכנן מגדלי יוקרה כאלה, יש להם חשיבות מבחינה תדמיתית וכנראה שיש גם מי שיקנו את המפלצות. שיהיה להם לבריאות.
שלום לחברי הפורום,מזכיר לי את איש השיווק yg שהקים חברת רמקולים על שמו. רמז שהאלומיניום שהוא משתמש זה ממש כמו מטוסי קרב. כדי לגרום לתיבה שקטה . פרסם שהוא המציא את הרמקול הכי טוב בעולם ומכר במחיר שאז נראה שערוריתי של 100,000$. הרבה אנשים השתכנעו ואילו שלא היה להם 100,000 קנו דגם "זול יותר". אחרי שהוכיח מכירות-מכר את שם המוצר ומה שמסביבו לסינים (עוד אקזיט ). אילו שנשארו תקועים עם הרמקולים "הכי טובים בעולם" לא מצליחים למכור אותם במחירים של פרוארק.
אז הרמקול של מגיקו במליון דולר מסמן ליין חדש של דגמים במחירים נמוכים ממליון דולר
יוסיפרפקציוניזם היא סגולה רעה, לקחת דבר כמעט מושלם ולנסות לעשות אותו ליותר מושלם ולרוב להיכשל, מה שהם מנסים לעשות זה לתקן משהו בתוכם, אתה פיני קרוב יותר לאיזון, ועדיף כך.
הרבה יותר כיף/יצירתי לפתח/ליצור רעיונות/מוצרים בסביבת "Money no Object "
שלום יואב,שלום לחברי הפורום,
הלקוח שלי תומר צין המליץ לי להבהיר כמה עובדות לגבי הציטוט שלעיל של חבר הפורום slim1900, שאותו אינני מכיר אישית. אינני נוהג בד"כ להגיב להודעות בפורומים, מן הסיבה הפשוטה שלכל אדם יש זכות לדעתו. בנוסף, הדיון הזה הוא בעיקרו על רמקול של מתחרה, ואינני רוצה להסיט את תשומת-הלב מן הרמקול של מג'יקו, שבו הם בוודאי השקיעו עבודה רבה ומגיעה להם ההצלחה המתבקשת מכך. אולם, הפעם ההודעה כללה כמה עובדות שגויות, ולכן נעניתי להמלצתו של תומר עבור הבהרת עובדות בלבד. להלן תשובתי:
הקמתי את חברת YG Acoustics בשנת 2002. ניהלתי את החברה במשך 15 שנים, וב-2017 מכרתי אותה לחברת השקעות מקומית מאזור דנוור שבו גם אני מתגורר (אף אחד מהם איננו סיני). אני עדיין עובד בחברה כמהנדס ראשי (מאז ומעולם הייתי איש תוכנה והנדסה - מעולם לא הייתי איש שיווק), ואני מקווה להמשיך לעבוד בה עוד שנים רבות. אם מי מכם חושש שהחברה בידיים זרות או כל חשש אחר, אשמח לארח כל אדם שחושש מכך לסיור במפעל.
ברצוני לסיים באיחולי הצלחה למג'יקו על הרמקול החדש, ואבקש שאם מישהו רוצה לשאול אותי כל שאלה לגבי מה שכתבתי לעיל נא לפנות אליי באופן פרטי, כדי לא להסיט את הדיון.
איל שני עלה עליו קודם
יוסי
תחשוב על גלילאו,ניוטון,אילון מאסק,איינשטיין,אלון וולף,יאיר תמם,לורנס דיקי(נאוטילוס+vivid)יואב גבע,ועוד רבים אחרים.
אילולי הדמיון וההעזה לא היו מגיעים לאן שהגיעו,מדי פעם הם יוצאים מגידרם וממציאים דבר שבעיננו נראה פלצני.
אל תשכח שישנם כאלה שמחיר הרמקול האמור קטן מהריבית היומית שלהם,ומה אם אחד מהם אודיופיל...?
סליחה שהכנסתי שלושה מדענים למשוואה,"ואף על פי כן נוע תנוע"