אמרו שה CD הרג את התקליט - אז אמרו.
אמרו שהאינטרנט יהרוג את הספרים - אז אמרו.
אמרו שהאינטרנט יהרוג את העיתון - אז אמרו.
המצלמה בסמרט פון תהרוג את ה DSLR...אמרו? לא יודע אם אמרו או לא מה כן:המצלמה בטלפון הנגישה את הנצחת הרגע בתמונה לאנשים שספק אם קודם לכן היו אוחזים בידם מצלמה כלשהי.
לא הייתי ממהר להרוג טכנולוגיות ישנות כי יש חדש. הרבה פעמים אילו החדשות מנגישות טכנולוגיה לכאלה שקודם לכן לא היו חשופים אליה או נמנעו מלהשתמש בגלל סיבות מסיבות שונות,ומשונות.
פעם היה עידן האבן,אחר כך עידן המתכות (ברזל ונחושת) ואחריהן קמו,ונפלו,ציבילזציות (רומא ויוון למשל) שהשפיעו השפעה מכרעת על העולם. עכשיו אנחנו נמצאים בעידן המידע. ואחד המאפיינים של העידן הזה הוא הנגשה של מידע (ותמונה היא גם כן מידע) לאוכלוסיות שקודם לכן פשוט לא יכלו להשתמש בטכנולוגיות שהיו בשימוש. הוא הדין לעניין המצלמה בטלפון החכם.
מנחם
אני מאלו שאוהבים את התאור שלך,
אבל אם נהיה הוגנים,
ה CD הרג את התקליט (לא בצדק) , נכון שזה חוזר קצת, ואני מאלו שאוהבים את התקליט ומשלם הרבה מאוד כסף על תקליט טוב שפעם עלה כמו CD
האינטרנט הרג את ה CD
האינטרנט סגר הרבה עיתונים,
המצלמה בסמרטפון הרגה הרבה יצרני מצלמות,
פחות אנשים מסתובבים עם מצלמה , הווה אומר מחיר המצלמות DSLR יעלה עוד ועוד...
אני מסתובב בטיולים עם 2 מצלמות , אחת מצלמת וידאו מקצועית (שמצלמת גם תמונות רגילות יותר טוב מכל סמרטפון שקיים בשוק בזכות העדשות) והשניה סמרטפון, ואני היחיד מבין כל החברים שיש לו 2 מצלמות...
אין מה לעשות, הרוב מסתפקים בסמרטפון (שלא בצדק)
אז חשבתי, אולי אני זקן ששומע תקליטים, קורא עיתון (יש לי מנוי) ומסתובב עם מצלמה גדולה ?