deathonearth
חבר מתחיל
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
ייתכן, אך מצד שני, אני הלכתי לחנות שבה היו בתצוגה טושיבה (לֶדִים), שארפ (לדים) ופנסוניק (פלזמות).
והאמת?
האמת שאחרי כל השבחים ששמעתי באתר הזה (ובאתרים מחו"ל) על הפלזמות של פנסוניק,
התאכזבתי עד עמקי נשמתי.נכון, מצד אחד, חיליפה שחורה היתה חליפה שחורה, והשחור היה הרבה יותר מכל שחור במסכים המתחרים.מצד שני, בתוך השחור נעלמו פרטים!
איפה התפרים? הכפלים? המכפלות? מה החוכמה בשחור בצבע שחור עם כל הפרטים נעלמים בתוכו?
השארפ הראה שחור סבבה לגמרי (כלומר, כזה שאני לא אומר לעצמי: "למה זה לא שחור יותר?"
למרות שאני עד במו עיניי שיכול להיות שחור יותר) וגם לא החסיר פרטים, והטושיבה הראה את כל הפרטים, אבל השחור היה משהו בין סגול לאפור.ואז הגיע ה SD.
והאמת?
האמת שאחרי כל השבחים ששמעתי באתר הזה (ובאתרים מחו"ל) על הפלזמות של פנסוניק,
התאכזבתי עד עמקי נשמתי.נכון, מצד אחד, חיליפה שחורה היתה חליפה שחורה, והשחור היה הרבה יותר מכל שחור במסכים המתחרים.מצד שני, בתוך השחור נעלמו פרטים!
איפה התפרים? הכפלים? המכפלות? מה החוכמה בשחור בצבע שחור עם כל הפרטים נעלמים בתוכו?
השארפ הראה שחור סבבה לגמרי (כלומר, כזה שאני לא אומר לעצמי: "למה זה לא שחור יותר?"
למרות שאני עד במו עיניי שיכול להיות שחור יותר) וגם לא החסיר פרטים, והטושיבה הראה את כל הפרטים, אבל השחור היה משהו בין סגול לאפור.ואז הגיע ה SD.
גם בשידורי ה SD הפלזמות איכזבו אותי עד עמקי נשמתי (רחמים, רחמים על הנשמה! פעם שנייה באותו ביקור?).
כאן בפורום רואים תמונות מתוך לונדון וקירשנבאום שניראה שהפלזמות מושלמות ב SD, אבל בחנות?
הרגשתי שיורקים לי בתוך העיניים! וראיתי מכל מיני מרחקים. נעתי קדימה ואחורה. ואכזבה? - בעינה..
כאן ראוי לומר 2 דברים מהותיים:
א. אציין שמבחינת איכות התמונה, הטושיבה פשוט בלטה מעל כולם, גם בSD וגם בHD,
הבעיה איתה היתה (לא, דוקא לא השחור-סגול-אפור) שהיא מבריקה!
הטושיבות האלו הן פשוט מראות! לא כייף..
ב. שאם ישנה שיטה לכוונן את הטלויזיות לשידורי SD איכותיים בפלזמות,
כמו הצילום של מתוך לונדון וקירשנבום בביקורת פלזמה של פנסוניק - אני אשמח לדעת אותה,
ואני בטוח שכמוני - כולם.זה הכל..לסיום רק אומר שהפנסוניק ST30 החדשה ניצבה לה בחדר אחר משאר הטלויזיות כמו מלכה,אבל למען האמת?..
למרות שאיכות התמונה שלה היתה טובה משל יתר הפלזמות, זה היה ניראה כגימיק שיווקי,ולצערי הרב,
גם היא איכזבה בשידורי ה SD שלה. רציתי לבוא עם כל הדעות הקדומות ולשכנע את עצמי שאני טועה.
שהיא מושלמת. שהיא 5 עיגולים של מנהל האתר.אבל... באמת באמת שלא הצלחתי
כאן בפורום רואים תמונות מתוך לונדון וקירשנבאום שניראה שהפלזמות מושלמות ב SD, אבל בחנות?
הרגשתי שיורקים לי בתוך העיניים! וראיתי מכל מיני מרחקים. נעתי קדימה ואחורה. ואכזבה? - בעינה..
כאן ראוי לומר 2 דברים מהותיים:
א. אציין שמבחינת איכות התמונה, הטושיבה פשוט בלטה מעל כולם, גם בSD וגם בHD,
הבעיה איתה היתה (לא, דוקא לא השחור-סגול-אפור) שהיא מבריקה!
הטושיבות האלו הן פשוט מראות! לא כייף..
ב. שאם ישנה שיטה לכוונן את הטלויזיות לשידורי SD איכותיים בפלזמות,
כמו הצילום של מתוך לונדון וקירשנבום בביקורת פלזמה של פנסוניק - אני אשמח לדעת אותה,
ואני בטוח שכמוני - כולם.זה הכל..לסיום רק אומר שהפנסוניק ST30 החדשה ניצבה לה בחדר אחר משאר הטלויזיות כמו מלכה,אבל למען האמת?..
למרות שאיכות התמונה שלה היתה טובה משל יתר הפלזמות, זה היה ניראה כגימיק שיווקי,ולצערי הרב,
גם היא איכזבה בשידורי ה SD שלה. רציתי לבוא עם כל הדעות הקדומות ולשכנע את עצמי שאני טועה.
שהיא מושלמת. שהיא 5 עיגולים של מנהל האתר.אבל... באמת באמת שלא הצלחתי