סמסונג גלקסי S4 – מה התחדש?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה רוכש גלקסי אס. 4?

גלקסי אס. 4 - שכולולים High End - עיצוב Low End
HTC One - שכולולים Low End - עיצוב High End

תומר

אתה באמת הולך לרכוש מכשיר בגלל ה "שכלולים High End" כסיבה עיקרית? בכנות
אני מבין שאנשים הולכים לרכוש מכשיר בגלל עיצוב כמו שאני מבין שנשים הולכות עם נעלי עקב כי זה נראה יפה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לפי שמועות מחיר המכשיר לפני מס הוא 579 דולר שאם זה נכון - זה מחיר מוצלח מאוד למכשיר כזה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אתה באמת הולך לרכוש מכשיר בגלל ה "שכלולים High End" כסיבה עיקרית?

בקשר לכתבה, אני קורא לה Galaxy Time (זמן ומקום האירוע), הלילה בין חמישי לשישי היה אחד הלילות הפעילים ביותר לחובבי הגאדג'טים. כמו לצפות במופע ספורט חשוב ב-1 לפנות בוקר, אלפי קוראים התייצבו לצפות בשידור החי של הכרזת המכשיר הגלקסי אס 4. לא מעט התפעלו מהחידושים, וגם חלק התאכזבו, אבל מה שבטוח: יש לנו כאן מתמודד חזק.

כרמי,

אני לא מתכוון למשפט הזה ברצינות. אם יהיה כמו בשנה שעברה...מחיר של 3,200 ש"ח (בערך) דרך היבואן הרישמי, לתקופה של מספר ימים, האם יהיה זה סמסונג גלקסי אס. 4?

תומר

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
במחיר של 3200 ש"ח אני רוכש אחד

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כרמי,

להזכירך, זמן קצר אחרי ההכרזה, היבואן הישראלי מכר את המכשיר ב-3,500 ש"ח. מאז עברו הרבה מים בירדן והמחירים ירדו (ראה אקספיריה Z עולה 3,999 ש"ח). יש סיכוי שהמכשיר ימכר ב-3,200.

יש סיכוי...

תומר

תומר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
המחיר של ה Z הוא של יבוא מקביל - אני מקווה שביום שלישי נשמע מחיר של היבואן הרשמי שמנסה לתת מחיר אטרקטיבי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור