סמארט TV או סטרימר

ניר מאור

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
חברים יקרים

אני כהרגלי שומע DEEZER דרך הסמארט TV המחובר ל DAC
האם חיבור סטרימר ל DAC ישפר את השמע ?

נערך לאחרונה ב:

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
מה שאר רכיבי המערכת? איך אתה מחבר את הסמארט tv לדאק?
חסרים המון פרטים ואי אפשר לנחש.

ניר מאור

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
מה שאר רכיבי המערכת? איך אתה מחבר את הסמארט tv לדאק?
חסרים המון פרטים ואי אפשר לנחש.

הטלוויזיה מחוברת עם כבל אופטי ל DAC וממנו ב XLR לפרוססור של ROTEL המחובר לעוד פאוורים , האחד 5 ערוצים , והשני 2 ערוצים , כאשר אני שומע מוזיקה דרך ה DAC רק הפאוור של ה 2 ערוצים עובד בסטריאו

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
סביר להניח שכן, יהיה שיפור. גם יכול להיות שלא. הכח יכול להיות. השאלה יותר תלויה ב:
1. מה התוכניות שלך לטווח הארוך עם המערכת. אם אתה רוצה לסגור פינה צרכנית ולהרגיש טוב עם עצמך שקנית סטרימר, ופה זה נגמר, לא יודע אם הייתי משקיע דווקא שם. אם אתה בונה מערכת בהדרגה וזה הצעד הראשון, אז זה צעד נכון, אם כי, הייתי עושה דברים אחרים קודם.

2. מה התקציב שלך לרכיה ומה שאר הציוד. אמרת רק רוטל. איזה דאק? איזה רמקולים?

3. כמה גמישות יש לך בשליטה בסאונד. אם אתה רוצה להמשיך להשתמש בטלויזיה כממשק הסאונד אז אתה מוותר על הרבה אפשרויות, ובמקרה כזה, ההגבלות הופכות את ההחלטה לעוד פחות כדאית. אלא אם כן תגיד לי שאתה יכול להתקין עוד אפליקציות בטלויזיה.

בקיצור, הסט אפ כרגע הוא קומבינה שתביא אותך למקום מוגבל. סטרימר יפתח לך אפשרויות לממשקים ואיכות סאונד ע"ח נוחות שליטה מהטלויזיה. וכל זאת כשאתה צריל להפנות לענין בין כמה אלפי שח לכמה אלפי דולרים. אחרת זה לדעתי מיותר.

ניר מאור

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
סביר להניח שכן, יהיה שיפור. גם יכול להיות שלא. הכח יכול להיות. השאלה יותר תלויה ב:
1. מה התוכניות שלך לטווח הארוך עם המערכת. אם אתה רוצה לסגור פינה צרכנית ולהרגיש טוב עם עצמך שקנית סטרימר, ופה זה נגמר, לא יודע אם הייתי משקיע דווקא שם. אם אתה בונה מערכת בהדרגה וזה הצעד הראשון, אז זה צעד נכון, אם כי, הייתי עושה דברים אחרים קודם.

2. מה התקציב שלך לרכיה ומה שאר הציוד. אמרת רק רוטל. איזה דאק? איזה רמקולים?

3. כמה גמישות יש לך בשליטה בסאונד. אם אתה רוצה להמשיך להשתמש בטלויזיה כממשק הסאונד אז אתה מוותר על הרבה אפשרויות, ובמקרה כזה, ההגבלות הופכות את ההחלטה לעוד פחות כדאית. אלא אם כן תגיד לי שאתה יכול להתקין עוד אפליקציות בטלויזיה.

בקיצור, הסט אפ כרגע הוא קומבינה שתביא אותך למקום מוגבל. סטרימר יפתח לך אפשרויות לממשקים ואיכות סאונד ע"ח נוחות שליטה מהטלויזיה. וכל זאת כשאתה צריל להפנות לענין בין כמה אלפי שח לכמה אלפי דולרים. אחרת זה לדעתי מיותר.

בסך הכול אני מרוצה מאוד מהשמע של המערכת שלי , אני תמיד מחפש מה לשפר , אני קצת פריק של רוטל והכל אצלי רוטל כולל ה DAC ,
אני לא מאספני קבצי מוזיקה וסרטים , מקורות השמע שלי הם מ DEEZER ומ CD
היה נדמה לי שלסמוך על חיבור טלוויזיה כמקור שמע לא מספיק איכותי

ניר מאור

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
20191204_163117.jpg

תמונות מצורפות

• 20191204_163117.jpg
    20191204_163117.jpg
    KB 100 · צפיות: 190

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63

וואו
סאט מושקע ויפה יש לך.
הייתי מתחיל עם חיבור הדאק ללפטופ. אם אתה חושש מפרוססים שרצים בלפטופ אתה יכול לפתוח יוזר חדש ולהתקין רק תוכנות רלוונטיות.
נשמח לעדכונים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור