סלקציה לאירוע בחברת מוראל

• פותח הנושא Dr dB
  • פורסם בתאריך

Dr dB

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
נרשמתי לאירוע ממש עם פרסום ההודעה. לא קיבלתי תגובה ולא קיבלתי תגובה גם בספאם ולא קיבלתי תגובה בכלל. התעלמות מוחלטת. אז אולי היתה סלקציה ולדעתי זה ביזיון. מהתמונות והתגובות יש רושם שכמות המוזמנים הייתה מצומצמת בעיקר למקורבים ושאר ירקות ושכל השאר ימתינו לתגובה. מי שהיה אחראי לזה אין לו מקום בעולם.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
בחייאת לא היגזמת ?
מאחר ולא נרשמתי ולא השתתפתי, כקורא מהצד אני חושב שנסחפת :עצוב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נראה לי שאתה מתבלבל, אני מסתכל ברשימת הנרשמים, היא נפתחה ב- 23/04 ואתה נרשמת ב- 25/04 בשעה 19:19 שזה שלושה ימים אחרי פרסום האירוע, הרבה אחרי שהמקומות התמלאו. זה לא ממש "נרשמתי לאירוע ממש עם פרסום ההודעה".
באירוע היו חברים ותיקים, היו חברים חדשים, חברים עם הרבה הודעות וחברים עם מעט הודעות בפורום. מומלץ לבדוק את העובדות לפני שאתה מתפרץ בזעם וזורק מילים עם קונוטציה של שואה.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
דוחה ומקוממת התבטאות שכזו,אולי נציע לצלוב את המארגנים בכיכר העיר (אומלל שכמוך לא קבלתה הזמנה לארוע).
שקול את מלותיך !!!

ruti

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
8
דוחה ומקוממת התבטאות שכזו,אולי נציע לצלוב את המארגנים בכיכר העיר (אומלל שכמוך לא קבלתה הזמנה לארוע).
שקול את מלותיך !!!
מסכימה עם כל מילה.
גם אני ראיתי באיחור את המודעה ולכן לא נרשמתי כי היה ברור כי כל הקודם זוכה ללא סלקציה.
לא אסון .עוד יהיו ארועים מעניינים.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
"יש שמועה שהבכינות הינה העסק המצליח בישראל"
חחחחחחח
;)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
רותי,

חבל שלא נרשמת, היית שומעת את הרמקולים שלך...

תומר

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
נרשמתי לאירוע ממש עם פרסום ההודעה. לא קיבלתי תגובה ולא קיבלתי תגובה גם בספאם ולא קיבלתי תגובה בכלל. התעלמות מוחלטת. אז אולי היתה סלקציה ולדעתי זה ביזיון. מהתמונות והתגובות יש רושם שכמות המוזמנים הייתה מצומצמת בעיקר למקורבים ושאר ירקות ושכל השאר ימתינו לתגובה. מי שהיה אחראי לזה אין לו מקום בעולם.

טיפוס חביב.
קודם כל קופץ, מאשים ומאחל איחולים לבביים - "מי שאחראי לזה אין לו מקום בעולם ......" (אם זו לא אלימות מילולית, אני לא יודע מהי אלימות מילולית).
רק אחר כך בודק את העובדות.
מתוק שכזה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,954
נקודות
113
טיפוס חביב.
קודם כל קופץ, מאשים ומאחל איחולים לבביים - "מי שאחראי לזה אין לו מקום בעולם ......" (אם זו לא אלימות מילולית, אני לא יודע מהי אלימות מילולית).
רק אחר כך בודק את העובדות.
מתוק שכזה.
אכן -- רק שלדבר אחד כאן אין שום ראיות -- לזה שמהתוק הזה בכלל בדק את העובדות באיזשהו שלב... :(

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
חברה ..............למה לשקר לו ? אני לא מבין .....הוא עלה עלינו הפעם.......:כל-הכבוד:
כולנו עברנו סלקציה מקיפה מאוד, מבחנים קשים ביותר וכנראה גם נראים הרבה יותר טוב כי הרי מצלמים שם .............לש-ון

il62

עוסק בתחום
מעורבות
32
נקודות
28
איך נמר עבר את הסלקציה !!!!!!!

איתי_הגיתי

חבר משקיען
מעורבות
48
נקודות
48
אני ידעתי מראש שלא אעבור את הסלקציה...

GTV

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לDR DB
רק כדי שתהיה רגוע .. אני חבר חדש. נרשמתי וקיבלתי הזמנה.

מן הסתם כשהיה עוד מקום...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
דוקטור.
הייתי ממליץ על התנצלות. קודם מהסיבה שנרשמת מאוחר ובמיוחד לאור המסקנה שאני וליאור (האחראים על הרשימה) צריכים להעלם מהעולם.

מה אתה אומר. אולי תתנצל?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איך נמר עבר את הסלקציה !!!!!!!

לא עברתי. התגנבתי!!!

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
אוו,איזה חברה נהדרים יש פה,
השמצות ,האשמות,קצת בדיחות,הרבה קיטור(אדים)כמו בקטר,
בקיצור לא משעמם,אחלה לוח יש לנו פה.
חברה תרגיעו ,בפעם הבאה אני יוותר על המקום שלי ,
במידה והד"ר ירדם בשמירה...

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אין מצב בו מישהו מרצונו החופשי, בחר באפי.
לבטח שלמונים !!

: -)

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
אין מצב בו מישהו מרצונו החופשי, בחר באפי.
לבטח שלמונים !!

: -)

לש-ון

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
הפוסט הזה והתגובה של הנהלת האתר מזכירים לי את הבדיחה הישנה על אותו אחד שמתפלל יום יום במשך שנים לאלוהים שיתן לו פעם אחת לזכות בלוטו. ניגש מלאך לאלוהים ומבקש - תראה כמה נחמד האיש הזה ושנים הוא מתפלל - תן לו לזכות פעם אחת. עונה אלוהים למלאך: הייתי נותן לו לזכות כבר מזמן אבל הוא לא ממלא טפסים.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור