- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
מתחת לקשיחות המדומה והעצבנית.
לב של זהב
ידעתי מראש שזו תהיה התגובה של אלדר.
לאלדר יש לב רחב. אין לי ספק!
מתחת לקשיחות המדומה והעצבנית.
לב של זהב
חברים יקרים וטובים.
התגובות שלכם מרגשות. ברור כמה חברי האתר יודעים לגלות אמפטיה במצבים כאלה.
אבל אנחנו (צוות האתר) הציב בפניו מטרה. לעזור לחבר, לאיש מיוחד שתרם בהתנדבות שנים מחייו לילדים ונערים שנפלטו ממערכת החינוך. צח בהחלט זקוק לחיזוקים ואמפטיה. אך המאמר הזה מבקש משהו נוסף וכמה שזה נשמע ״גס״ וישיר מדובר על תרומות.
צח זקוק לכסף בשביל לשרוד. המשפחה זקוקה לכסף בשביל לטפל בצח. המיטה שעליה שוכב צח 24 שעות ביממה נתרמה מיד שרה. בחודשים האחרונים שוגר אליהם מכתב ועליהם להחזיר אותה. זה אומר שצח ימצא בבעיה קיומית. הוא חייב מיטה שמותאמת למצבו ואין להם כסף לרכוש כזו. המשפחה מכרה את כל מה שהיה ניתן למכור על מנת לקנות לצח זמן חיים (ממש ככה) והמלאי הולך ואוזל. התרומות שלנו יעזרו לצח לחיות בכבוד. שום דבר הוא אינו למותרות, התרומות שלנו יקנו לו חיים. אנא, תרמו לו. כל סכום יתקבל בברכה.
תודה מראש על העזרה והנכונות.
למה לא תכנס לכאן אמא של צח ,או צח בעצמו עדיף ? שיגידו לנו כמה עולה המיטה ,? אנחנו כבר נארגן אותה ,באיזה קופ"ח הוא חבר?בשביל מה יש לנו מנהל בכללית כאן?
לדעתי צריך מטרה מוגדרת ,המיטה הבעיה ,נקנה מיטה ,אני בזמנו קניתי לאימי זל מיטה דומה ,עלתה 6000 שח ,מה הבעיה ? נתחלק ,נעמיס על הגג של ה320 המיטה ,ושלום ,רק תנו מטרה מוגדרת ,ככה סתם לשלוח כסף לאיזה תהום לא בא לאף אחד!
למה לא תכנס לכאן אמא של צח ,או צח בעצמו עדיף ? שיגידו לנו כמה עולה המיטה ,? אנחנו כבר נארגן אותה ,באיזה קופ"ח הוא חבר?בשביל מה יש לנו מנהל בכללית כאן?
לדעתי צריך מטרה מוגדרת ,המיטה הבעיה ,נקנה מיטה ,אני בזמנו קניתי לאימי זל מיטה דומה ,עלתה 6000 שח ,מה הבעיה ? נתחלק ,נעמיס על הגג של ה320 המיטה ,ושלום ,רק תנו מטרה מוגדרת ,ככה סתם לשלוח כסף לאיזה תהום לא בא לאף אחד!