סיפורו של צח – האם מוזיקה יכולה לתת טעם לחיים?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חברים יקרים וטובים.

התגובות שלכם מרגשות. ברור כמה חברי האתר יודעים לגלות אמפטיה במצבים כאלה.
אבל אנחנו (צוות האתר) הציב בפניו מטרה. לעזור לחבר, לאיש מיוחד שתרם בהתנדבות שנים מחייו לילדים ונערים שנפלטו ממערכת החינוך. צח בהחלט זקוק לחיזוקים ואמפטיה. אך המאמר הזה מבקש משהו נוסף וכמה שזה נשמע ״גס״ וישיר מדובר על תרומות.

צח זקוק לכסף בשביל לשרוד. המשפחה זקוקה לכסף בשביל לטפל בצח. המיטה שעליה שוכב צח 24 שעות ביממה נתרמה מיד שרה. בחודשים האחרונים שוגר אליהם מכתב ועליהם להחזיר אותה. זה אומר שצח ימצא בבעיה קיומית. הוא חייב מיטה שמותאמת למצבו ואין להם כסף לרכוש כזו. המשפחה מכרה את כל מה שהיה ניתן למכור על מנת לקנות לצח זמן חיים (ממש ככה) והמלאי הולך ואוזל. התרומות שלנו יעזרו לצח לחיות בכבוד. שום דבר הוא אינו למותרות, התרומות שלנו יקנו לו חיים. אנא, תרמו לו. כל סכום יתקבל בברכה.

תודה מראש על העזרה והנכונות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
חברים יקרים וטובים.

התגובות שלכם מרגשות. ברור כמה חברי האתר יודעים לגלות אמפטיה במצבים כאלה.
אבל אנחנו (צוות האתר) הציב בפניו מטרה. לעזור לחבר, לאיש מיוחד שתרם בהתנדבות שנים מחייו לילדים ונערים שנפלטו ממערכת החינוך. צח בהחלט זקוק לחיזוקים ואמפטיה. אך המאמר הזה מבקש משהו נוסף וכמה שזה נשמע ״גס״ וישיר מדובר על תרומות.

צח זקוק לכסף בשביל לשרוד. המשפחה זקוקה לכסף בשביל לטפל בצח. המיטה שעליה שוכב צח 24 שעות ביממה נתרמה מיד שרה. בחודשים האחרונים שוגר אליהם מכתב ועליהם להחזיר אותה. זה אומר שצח ימצא בבעיה קיומית. הוא חייב מיטה שמותאמת למצבו ואין להם כסף לרכוש כזו. המשפחה מכרה את כל מה שהיה ניתן למכור על מנת לקנות לצח זמן חיים (ממש ככה) והמלאי הולך ואוזל. התרומות שלנו יעזרו לצח לחיות בכבוד. שום דבר הוא אינו למותרות, התרומות שלנו יקנו לו חיים. אנא, תרמו לו. כל סכום יתקבל בברכה.

תודה מראש על העזרה והנכונות.

איך מעבירים $$?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש פרטי חשבון בכתבה ומספרי טלפון, אם תצטרך עזרה נוספת, אנחנו כאן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
למה לא תכנס לכאן אמא של צח ,או צח בעצמו עדיף ? שיגידו לנו כמה עולה המיטה ,? אנחנו כבר נארגן אותה ,באיזה קופ"ח הוא חבר?בשביל מה יש לנו מנהל בכללית כאן?
לדעתי צריך מטרה מוגדרת ,המיטה הבעיה ,נקנה מיטה ,אני בזמנו קניתי לאימי זל מיטה דומה ,עלתה 6000 שח ,מה הבעיה ? נתחלק ,נעמיס על הגג של ה320 המיטה ,ושלום ,רק תנו מטרה מוגדרת ,ככה סתם לשלוח כסף לאיזה תהום לא בא לאף אחד!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
למה לא תכנס לכאן אמא של צח ,או צח בעצמו עדיף ? שיגידו לנו כמה עולה המיטה ,? אנחנו כבר נארגן אותה ,באיזה קופ"ח הוא חבר?בשביל מה יש לנו מנהל בכללית כאן?
לדעתי צריך מטרה מוגדרת ,המיטה הבעיה ,נקנה מיטה ,אני בזמנו קניתי לאימי זל מיטה דומה ,עלתה 6000 שח ,מה הבעיה ? נתחלק ,נעמיס על הגג של ה320 המיטה ,ושלום ,רק תנו מטרה מוגדרת ,ככה סתם לשלוח כסף לאיזה תהום לא בא לאף אחד!

:בעד::בעד:

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
:בעד:
לשם שינוי אנחנו מסכימים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
דיברתי כרגע עם אמא של צח, הם בעיצומם של טיפולים כרגע, לא יכולים להכנס לאתר. מחר הם יעשו את זה ויקראו את התגובות האחרונות שעדיין לא ראו. מה שנראה פשוט עבורכם הוא משימה עבורם, אבל תודה על המאמצים ונעשה הכל שהמאמצים הטובים כאן יצאו לפועל.

il62

עוסק בתחום
מעורבות
32
נקודות
28
מרגש ומחמם את הלב !
אנשים נדירים...בגלל זה אני מת על הפורום הזה ..המנהלים שלו כותבים מהראש אבל מחליטים מהלב
ליאור ונמר אתם אנשים נדירים באמת כל הכבוד ...
אני רק עכשיו קורא את השרשור ואני ממש מתרגש
עם חברת מוראל אני עובד והסלוגן שלי עליהם הוא שמוראל תמיד מעלה את המורל -שי בחור אציל נפש וזו בדיוק ההתנהגות שלו ...הוא מזהה צורך וחוסך את המשך הדיבור ...קיבלת ..תמיד התשובה באופן קצר -כמובן עם גיבוי של המנהלים הנפלאים שם ...מוראל -מכרתי את נשמתי לחברה הזו!
כל הכבוד לעופר עלמני שהפך את סמליין לאחת החברות האהובות בחנויות ועשה מהפך בסמסונג !
וזיו ...מה יש לדבר -שזיו פניך תמיד יאיר !ואם תפתח סניף בחיפה אשמח להיות זכיין שלך ....חחח
כל הכבוד !

Mj23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אנו ,משפחת סרור,מודים מקרב לב לליאור,נמר,זיו,חברת מוראל וחברת סמסונג על התרומה.
תודה לאלדר על הרצון לסייע בטיפול השיניים.
אנו מודים כמובן גם לכם,חברי הפורום,ומבקשים את עזרתכם.
שתי ההוצאות הדחופות ביותר הם:
ביטוח לרכב נכים (הביטוח מסתיים היום וממחר לא ניתן להסיע את צח לטיפולים)-7,173 ש״ח
עוזרת במשרה חלקית (לצח אין אפילו מטפל)-5,000 ש״ח כל חודש

יש לנו צרכים רבים נוספים,בניהם בניית יחידת דיור המותאמת למגבלותיו של צח,מטפל צמוד,
מערכת ישיבה לסלון,כורסה לצח,הממריצה את הדם (כורסת מסא׳ז׳),ציוד שיקומי,כיסוי ההוצאות החודשיות הגבוהות מאוד,הנובעות ממצבו של צח ועוד ועוד...
סך כל ההוצאות הוא מאות אלפי שקלים.
שבת שלום ושוב תודה לכולכם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חברים.

כל הנסיונות של אלדר לטפל בצח עלו בתוהו. כפי שכתבנו בכתבה צח סובל כבר תקופה מכאבי שיניים נוראיים ועל מנת לטפל בו צח זקוק למרפאה המותאמת לנכים. אלדר כמובן מיד התנדב וניסה במשך כמה ימים למצוא פתרון לבעיית הגישה למרפאה. אפילו ניסה לבדוק אופציות לטפל בו בעצמו בבית חולים. אך לצערינו הנסיונות הרבים כשלו.

צח סובל מאוד. כרגע הדבר החשוב ביותר הוא לגייס לו 50,000 ש״ח עבור טיפול שיניים. אנא חברים, בתוך הרכישות של הכבלים והמגברים נסו למצוא איזה תרומה עבורו. ככל שעובר הזמן מצבו של צח נעשה קשה יותר. ואני חוזר חברים. כל סכום שתוכלו לתרום יתקבל בברכה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אני חושב שהדבר החשוב ביותר הוא הביטוח למכונית.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
בקשר לכאבים! עולה כמה גרושים להעלים אותם ,לא בעיה ,פניתי לקופ"ח מכבי בקשר לטיפול ,יש לי חברים מנהלים ,יחזירו לי תשובה ,
בקשר לשתל וכתרים ,יכול לחכות קצת ,לא? לא חיבים להיות פיקס דווקא עכשיו בעניין ?,יש דברים יותר מעניינים ,אולי באמת בקשר לביטוח של המכונית ,אולי יש לנו סוכן ביטוח כאן ,יסדיר לנו מחיר טוב ונשלם ביחד,צריך לקבוע מי יאסוף הסכום ,לא ישלחו כסף לתהום של משפחת סרור ,
עוד פעם ,אני חוזר ואומר ,תנו לנו פרויקט קטן ,נגמור אותו ,נדבר,ושילך לגזבר שלנו ,והוא ישלם הפרויקט .

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אין בעיה תציבו מטרה/פרויקט נעזור כמה שנוכל.

Mj23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכל החברים !
הוצאות דחופות:
ביטוח רכב-7,173 ש״ח
החלק הדחוף בטיפולי השיניים (שני ניתוחי הרמת סינוס פתוחה ופתירת הזיהום)-עשרות אלפי ש״ח
מטפל לצח במשרה חלקית (אנו כבר קורסים )-5,000 ש״ח
כורסא לצח,הממריצה את הדם-10,000 ש״ח
עלויות הטיפול בצח חוץ מהמטפל-אלפי ש״ח בחודש
בניית היחידה המותאמת לצח והציוד השיקומי-מאות אלפי ש״ח

יש הוצאות רבות נוספות כמו לקנות מערכת ישיבה לסלון ועוד ועד...

תודה רבה מקרב לב !

נערך לאחרונה ב:

Mj23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכל החברים !
הוצאות דחופות:
ביטוח רכב-7,173 ש״ח
החלק הדחוף בטיפולי השיניים (שני ניתוחי הרמת סינוס פתוחה ופתירת הזיהום)-עשרות אלפי ש״ח
מטפל לצח במשרה חלקית (אנו כבר קורסים )-5,000 ש״ח
כורסא לצח,הממריצה את הדם-10,000 ש״ח
עלויות הטיפול בצח חוץ מהמטפל-אלפי ש״ח בחודש
בניית היחידה המותאמת לצח והציוד השיקומי-מאות אלפי ש״ח

יש הוצאות רבות נוספות כמו לקנות מערכת ישיבה לסלון ועוד ועד...

Mj23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ברור לנו שלא ניתן להשתלט על הכל ביום אחד.
נודה לכם שהיום יהיה כסף לביטוח,וממחר תעשו כראות עיניכם ותתרמו כפי מתנת ידכם.
ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון 052-2600500 ולחשוב ביחד איך לגייס כסף ולהגשים את שאר המטרות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור