מוכרח לכתוב שממש נהנה כאן מחילוקי הדעות בין מצדדי רמקולים בעלי ממברנות מסוגים שונים ,לבין בעלי רמקולים קרמים ,שיש בכתיבתם מין רוח קלה ,כזו המנשבת באולימפוס ,
האמת ,אני נמצא די באמצע ,מצד אחד מודע לשקיפות ולמהירות שבצליל ממברנות קשות מאוד כמו בדרייברים של "אקוטון" שנמצאים בטידל ואיזופון (גאודר) ,ובאמת צריך להחזיק בספה כשרמקול כזה בא לידי ביטוי ,
מצד שני יש רמקולים בעלי ממברנות רכות יותר ,וגם להם יש את הקסם שלהם ,העסק יותר רך ,יותר "מתנדנד " על חשבון רזולוציות ,יותר קל להגיע איתם לתוצאה מרגשת הרמונית ועשירה ,
אבל לצערי אין בתחום הזה אולימפוס ,יש כמוני המון אודיופילים שממש נהנים ללכת ולשמוע את הקרמיקה בעיצומה אצל חברים ,אבל אזור הנוחות שלהם נמצא אי שם בפוליפרפילן ,נייר ,או כל מיני ממברנות קשיחות ,אבל לא על גבול של קליפת ביצה ,
תן לבעל רמקול בעלי אלמנטים של אודיוטכנולוגי קצת צליל קרמי בבית ,והרגת אותו ,איפה הליטוף?,איפה המשכיות התווים ?,איפה החיבור ביניהם ?,בקיצור מי שמורגל לצליל הזה ,וזה מה שמפעיל לו את
מרכז הרגש ,המרכז הזה לא יעבוד בצליל קרמי אצל האודיופיל המורגל ,לעומת זאת אני גם מבין את ה"חבורה הקרמית" ,שבאה להאזין לקבוצה השניה אצל חברים ,הרי הכל נשמע להם עמום ,סתום ,נפוח ,ואיטי ,ואז מזדחל לנפשם באיטיות מן בוז וזילזול לצליל המוגבל משהו של הממברנות הרכות ,
ישנם כמובן שלבי ביניים שבו בעל מרמקול קרמי קונה ציוד רך ,שפופרתי או לא ,כבלים חמים מנחושת ,ספיגה חזקה של מיד וגבוהים בחדר ,וכל זאת בכדי לעדן ולהוריד טיפה את ה"טבע" הקרמי כדי לנסות ולהניע את "מרכז הרגש" ,
האמת היא שאני בעצמי בשלב של משא ומתן חברי לרכוש רמקול קרמי אחרי שחברי מיצה אותו עד דק ,אבל אין בכוונתי למכור בשום אופן את הרמקול היישן והמעופש שלי ,פשוט כי אני פוחד!!! , כן ממש פוחד להשאר לבד עם רמקול קרמי למרות יכולותיו !!!,זה מפחיד כמו להשאר לבד עם כוכבת פורנו כל ימיך ,אולי זה יותר מידי? אולי לא מגיע לי ? אני זקן ועייף ,לך תסתדר עם אחת כזו ,תמיד טוב ללכת לגרוטאה שאתה מורגל אליה ,היא כבר תקבל אותך בכל מצב ,אפילו שחבריך מהאולימפוס שואלים אותך "מה קרה לך?
ואז כצורך התגוננותי נגד היסוס באם לרכוש רמקול כל כך "יכולתי " אתה מפתח תיאוריות הצדקה למצב המביך שאתה נמצא בו ,כמו למשל - יש לי בס יותר עמוק! הבס המהיר שמה לא טבעי! המיד שלי יותר אורגני מהדבר הלבן והמקוטע הזה ! הטויטרים הקרמים כמו הדיימונדים נותנים פיצפוצים של קיימים בטבע ! מי הפרייר שישלם לגרמנים כל כך הרבה כסף בשביל כמה דרייברים לבנים ! לך תתאמץ שנים להרגיע את המפלצת הזו ! עוד לא נוצר מגבר שיכול להשמע טוב עם האנומליה הזו !
אבל אני כמו שהחזקתי שנים ציוד שפופרתי גדול בשלוב טרנזיסטורי במקביל ,טוען שניתן להנות גם מזה וגם מזה ,רק שישחרר לי כבר ה"ערבה" במחיר שלא צריך למכור ביצה (אצלי זה יותר יקר מכליה )
ולסיום - בשביל נמר, כמה אומטיקונים שניתן לפזר בתוך התוכן בכדי שהמסר יהיה מובן