סיכום הערב בפורום אודיו

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עוד ערב סוער בפורום...
למה? אנשי אודיו מיוחדים? סוערים? ווכחנים? אגואים? טיפוסים שגרתיים או מיוחדים?

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לקח לי זמן לחמם את שפורפרות במגבר (החשמל הערב לא היה משהו)- אז בנתיים אפשר לבדוק מה מצב האגו היומי של חבר מאוד קרוב

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
עוד ערב סוער בפורום...

תמיד יהיה מי שירגיז את השני בין אם זה מוצדק או לא.
זה לא צריך להפריע כל עוד לא ממש נכנסים לקללות ולא ראיתי שהגענו לזה אפילו לא קרוב.
העניין חדש לך?

בקשר ליבואנים,
אין להם מקום בפורום אודיו. נקודה.
אי אפשר לתת לאדם שמתפרנס מאודיו לכתוב בפורום אודיו. הוא לעולם יהיה משוחד.

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור,
אתם סלחנים מידי...

.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
בקשר ליבואנים,
אין להם מקום בפורום אודיו. נקודה.
אי אפשר לתת לאדם שמתפרנס מאודיו לכתוב בפורום אודיו. הוא לעולם יהיה משוחד.
זכותם לדבר, אתה לא חייב להקשיב... זאת דעתי.

אני אף פעם לא אבין את כל הוויכוחים בפורום - זה מקום לעזור אחד לשני, להחליף רעיונות, להתייעץ וכו'. (ורד)

rahoz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני דווקא בעד המשך המדיניות הקיימת, חושב כמו Sonus שלא הגענו למיץ של הזבל ומדיניות קשוחה בהרבה תהיה תעודת פטירה לאתר.

לגבי היבואנים, חושב הפוך מ Sonus לתת להם להמשיך, הם יכולים לתרום מניסיונם, עם פיקוח כזה או אחר, כפי שבוצע עד היום.
לגבי היבואנים שהחליטו להכנס להתנגחויות- זה רק עושה טוב לקהל הלקוחות (שאינם טיפשים) לראות עם מי באמת יש או עדיף שלא יהיה להם עסק, כל מי מהם שהשתתף עד כה ב"תיגרות" רק ירה בעצמו- יש כאלה שיורים בראשם ויש ברגלם, שימשיכו....

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
אני רוצה להביע את עמדתי בסוגיה, אתמול היה ערב נדיר במשמעותו כפורום אדיופילי- וחבל שהדבר נחשב לבעיה שצריך לשנותה.

כך נראים חיים בפורום אמיתי לטעמי- סערות, מריבות, התפייסויות, מידע שנזרק לאוויר, המולה מסחרית, והרבה מאמץ שנדרש להפריד בין הכל ולאסוף לחיקך את מה שרלוונטי לגביך.

בעת ובעונה אחת 'התפרצו' לאוויר 3 עד 4 נושאים שכל אחד מהם כלל מעורבות גבוהה (רגשית ועניינית)- סוף סוף יש פורום שדן בנושאים ספציפיים, מעמת גישות, בוחן את בסיס ההשקפות, נותן עצות והמלצות, בקיצור- תוסס וערני.

ומה אתם רוצים? הורדת תמונות מהאינטרנט כתוכן, משאלים מנומנמים, חילופי פרחים ונשיקות של תיתחדש (במקרה הטוב) או בוא נלך לאכול חומוס (במקרה הרע).

מתי יצא לחברי הפורום להקלע לאש צולבת על שנאים מבדלים- ושתנסו תבינו מה גודל הדרמה. איפה יצא לחברי הפורום להתמודד עם הפילוסופיה השיווקית של היבואנים- שאינה כרוכה במתק שפתיים לא ענייני.

ותרשו לי לבצע השוואה לתרבויות דיון, כאלגוריה- אתמול הפורום נראה כמו דיון בפרלמנט הבריטי עם הרבה קריאות בניים, ציקצוקי בוז, וחילופי עקיצות. ובשום שלב הוא לא דמה לפרלמנט קוראני שמתרחשים בו אירועי אלימות גרידא.

אז אם מוצרים אירופאים ולא מהמזרח הרחוק זו האידאה, אז למה אנחנו מתחבקים עם הפולקטיקל קורקט האמריקאי ? הוא כזה נעלה על המסורת הבריטית.

ותפסיקו עם מנגנוני הצנזורה הוולונטרית- הסוחרים רוצים להתקוטט שיהנו, רוצים 'לקרוע' את הטענות המסחריות תצטרפו לדיון, מה זה האובר כללים ופיקוח, יש איזה תחום בחיים שתסכימו לחנה בבליות הזאת ? יש איזו שיטה דמוקרטית שמקבלת על עצמה מיגבלות כה בלתי סבירות ?

מאז שמרטין הכניס לדיון את חרדת הקודש של נימוסי שולחן לפורומים אדיופילים, נולדה 'כת' החרדים למשמע רעשים, ויש איזה באזז של שקט גם אם הוא רפש.

וכל הסיפורים האלו על התרחקותם של אנשים מהפורומים 'הבעייתיים'- אני רואה איך נראים הדיונים בפורום הכחול וכמה הם לא מושכים קוראים מאז הווסדות הפורום כאן, ואיזו סערה חיובית של השוואות, דיונים, מפגשים מתרחשת פה.

להמציא נתונים שיתאימו לאיזה פולני מנומס זה נחמד- אבל אין לזה שום קשר למציאות.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם תוטל פה משטרת הצניעות (עבורי היא צביעות) ויוטלו חוקי צנזורה על יבואנים וסוחרים, ויוטלו עונשים על חסרי מתק שפתיים - לפורום לא יהיה עתיד.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
אם תוטל פה משטרת הצניעות (עבורי היא צביעות) ויוטלו חוקי צנזורה על יבואנים וסוחרים, ויוטלו עונשים על חסרי מתק שפתיים - לפורום לא יהיה עתיד.

אני איתך!
אבל ליאור בסך הכל שאל אם הכל בסדר, לא נראה לי שדווקא פה תהיה צנזורה זו או אחרת. (Y)

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
חופש הביטוי כאן אכן מוצא חן בעיני, אבל, גם בשם חופש הביטוי צריך בכל זאת להזהר מחציית קוים של טעם טוב ופגיעה אישית ולא עניינית.

לא מעט שירשורים, לטעמי, חצו קו זה (אם כי לא בהרבה).

אני בהחלט בעד המשך המדיניות הנוכחית לרבות מתן במה חופשית לעוסקים בתחום...לקוראים יש מספיק הבנה לברור להם את המידע הנכון מתוך ההתקוטטות האינטרנטית.

שלמה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
עוד ערב סוער בפורום...

לכל אתר יש חוקים (אין צורך לציין למה חשוב לשמור ולאכוף אותם).
בתקופה האחרונה, הגבולות נחצים ואנו קוראים יותר ויותר תכנים מוציאי לשון רע וכאלה בעלי אופי אלים! תכנים הגורמים נזק או פוגעים ברגשות החברים, כאלה הנוגדים את רוח האתר או הפוגעים בו, תגובות מתלהמות והתקפות אישיות כנגד מי מבין גולשי הפורום, הכתובים בשפה לא ראוייה.
זאת ועוד, ישנם גולשים העוסקים בתחום, המפרסמים בפורום תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי. מה יקרה אם יהיו פה 15 נציגים של חברות מסחריות וכל אחד מהם יכתוב בפורום ככל העולה על רוחו? לאן נגיע?
לדעתי, יש לאכוף את החוקים בצורה יותר תקיפה, על מנת שנוכל להנות מהפורום לאורך זמן רב.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אתמול היה אחד הערבים היותר מוצלחים

תוססים/דינאמיים של הפורום - מקווה שזאת רק ההתחלה להמשך
פורה יותר.אגב,אני לא ראיתי שום בעיה אתמול מלבד עקיצה כזאת או אחרת מצד היבואנים.

ליאור, אני לא רואה שום בעיה בכתיבה של יבואנים כאן,נהפכו. שיכתבו כמה שהם רוצים{ללא פרסום עצמי, כמובן} כל עוד נשמרים כללי כבוד מינימאלי,מה איכפת לנו? הרי תרומתם מבורכת וחשובה להתפתחות הפורום, והאודיו בפרט. {מי שחושב אחרת טועה}
אני יותר מבטוח שהם לא חושבים שאנחנו "עדר" של טיפשים? אנחנו הרי מכירים את הנפשות הפועלות בתחום -ויודעים מי מתכוון לעזור/לכוון למוצר מסוים -ומי מכוון{ממליץ} למוצרים שלו,גם אם זה נעשה באופן סמוי/אקיף. {הרי כל בר דעת מבחין ויודע זאת ..} אז שלא יעבדו עליכם -תנו להם לכתוב כאבת נפשם...כל עוד זה ענייני ותורם לדיון הספציפי.

בכלל.... אני לא מבין על מה התרעומת שלכם,שם{בכחול} אתם מתלוננים על "עודף" שרשורי צחוקים/דוחקות/שטויות {מחקו את המיותר} ופותחים בשביל זה פוסטים מיוחדים לתלונות! וכאן, גם לא טוב? נו... מה יהיה איתכם? :rolleyes:

נערך לאחרונה ב:

Erez

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אין מה להתרגש יותר מידי....זה הראי שלנו בתור ישראלים..

אותו אחד(ישראלי פלוני),עוקף תורים,חותך בכבישים,פוגע בכבוד האדם,חוסר תרבות דיון (ראה כנסת)...הרשימה ארוכה מאד.(כולל פירוק ברזים מחדר המלון).

לרובנו יש שכן כזה או שאנחנו גם כאלה - טמפרמנט ישראלי מזרח תיכוני מצוי.

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
צנזורה טלפונית?

האם גם אתם מקבלים טלפון אשר בו אנשי האתר מביעים את מורת רוחם ממה שניכתב
שניות לאחר פרסום התגובה
גם בפרטי נימסר לי שאני לא היחידי,הייתכן שמנסים לכוון אותנו לכתוב בעברית תמה(תמע) ובנוסף מפציצים את החברים בטלפונים מכוונים-לא נראה לי!י
מעבר לזה מאוד הצטערתי לקרוא מאורי שאני הורס לו הפורום יחד עם אילן ודיז ושהוא רוצה לעזוב את פורומנו
ואני דווקא רוצה לבקש ממך לא לעזוב ,אני אשתדל לפחות לא להיות הגורם הגורם מכיון שהדבר
אינו נעים לי וחברתך תחסר מאוד
לגבי מעורבות היבואנים ישנו אחד שהוא "נחש מתת לקש" ושיטה זו מלווה את כתיבתו כחוט השני, ותמהני לפעמים לגבי תמימותם של חברי הפורום שלא מצליחים להבחין בארס המפעפע מכתיבתו ואפילו היא עטופה במילים יפות והתחסדות אין קץ
אני בזה סימתי וחוזר מיד לדרך הישר ושיהיה לנו ערב טוב ונעים

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
My opinion-forum is exciting reading. I,of course, don't agree with 95% of opinions but it doesn't matter. At the end there is local place to discuss sound and not lcd. And the censoring must be minimal and mostly toward idiots. The definition of "idiots" I leave to management. I hope I won't get any telephones-mostly because there are very few people which know me personally(I hope) and I am not interested in Jewish wars. I had one on Tapuz long time and it's enough for me. And dealers-why not,let them write about their things. In any case they all bastards(joke) n​

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מתמיה

כנראה שאני לא נימנה במועדון יחידי הסגולה שמקבלים טלפונים בהולים למהות כתיבתם.
גם מיילים אני לא מקבל....:מה??????????: {כמובן שזה לא ישנה במאומה את דרך מחשבתי/כתיבתי...}

לגבי היבואנים שכותבים? כתבתי את דעתי בנושא,וציינתי "...שכל בר דעת יודע את כוונת היבואנים, זה או אחר..." מבלי להיכנס לנימה אישית.

אנשים תמימים תמיד יהיו,וזה השכר לימוד שהם ישלמו. {לדאבוני}

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
עופר, האם סימנת את האופציה "קבל עידכונים בטלפון" תחת לוח בקרה אישי->אפשרויות ?

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מייל יש

עופר, האם סימנת את האופציה "קבל עידכונים בטלפון" תחת לוח בקרה אישי->אפשרויות ?

לא. {זה היה בהומור,אם לא הבנת...}

וכמו שציינתי - זה לא אמור להשפיע על דרך כתיבתו של מישהו מהמשתתפים,כל עוד הוא מביע את דעתו בנועם הליכות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חחח טלפונים :)
את היחסים הטלפונים בין נמר לאלדר נשאיר לעצמם (אלא אם ירצו לערב אותנו בהם).

לגבי הפורום באופן כללי, אכן, לא פשוט למצוא את הדרך שבין מתן חופש ביטוי מלא מול עצירת פגיעות בנפש או כוונות מסחריות גלויות/נסתרות מצד העוסקים בתחום.

אין מה לומר, נוצר כאן מקום מפגש תוסס וחי ואני שמח על כך, רק חשוב לי שזה לא יהיה על חשבון מפגעים נפשיים כאלו או אחרים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור