- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/garmin-fenix-8-event
הי מיכאל, היכן אתה רץ? אם רק במסלולים מסודרים, אז ה- Fenix 8 עלול להיות overkill. יש בו מפות שמתאימות לאלו שרצים בשטח, במסלולים לא מסומנים, ושלל תוכניות מדידה ואינספור. הסנסורים שלו הם דור 5, אז הם גם אמורים להוות שיפור. בקיצור, יש למה לצפות ולבדוק בסקירה.
מבחינת מדדי בריאות, הוא הרבה פחות מספק נתונים בהשוואה סמסונג watch 7 שסקרתי לאחרונה. יש לו דופק, מתח, איכות שינה ובעתיד AKG.
אבל הוא מתמקד בתוכניות ספורט בהתאם ליעדים שאתה מגדיר לו, שזה אחת הסיבות העיקריות בגללן ספורטאים קונים גרמין.
ECG פעיל ומאושר ב- סמסונג watch 7, ולכן אינני רואה סיבה רגולטורית לאיסור לגרמין. באירוע טענו שיאושר בישראל בשנה הבאה.EKG זה נחמד, נכון, אבל לא נראה לי שזה יעבור אישורים בארץ. כמו שפיצ'רים של טלפונים בתחום זה חסומים בארץ
אבל כדי שזה יהיה ממש טוב צריך לישון עם השעון, ואני לא רוצה. ניסיתי תקופה
ECG פעיל ומאושר ב- סמסונג watch 7, ולכן אינני רואה סיבה רגולטורית לאיסור לגרמין. באירוע טענו שיאושר בישראל בשנה הבאה.
אני מבין אותך בנוגע לקושי לישון עם השעון. גם אני לא הצלחתי להתמיד בזה לאורך זמן.
ההנחה הזו שגויה. הממשקים והתפריטים שונים בין הסדרות. זה לא כמו סמארטפון של סמסונג שהתפריט זהה בכל הסדרות. גרמין עושים בידול בין הסדרות, ובין הדגמים, כך שהתפריטים שונים, ואפילו המפות ניראות אחרת. ההבדלים לא רק בגודל המסך והרזולוציה שלו. לדוגמא, בפניקס 8 המפות כוללות הצגה של האזורים המוצללים כדי שלא ירוצו בשמש. זה ופיצ'רים חדשים אחרים, לא קיימים בדגמים אחרים, כדוגמת ה- 965 של רונן שיש לו גם מפות.שעון יפה,
אבל עדכוני תוכנה מגיעים לכל המכשירים
ההנחה הזו שגויה. הממשקים והתפריטים שונים בין הסדרות. זה לא כמו סמארטפון של סמסונג שהתפריט זהה בכל הסדרות. גרמין עושים בידול בין הסדרות, ובין הדגמים, כך שהתפריטים שונים, ואפילו המפות ניראות אחרת. ההבדלים לא רק בגודל המסך והרזולוציה שלו. לדוגמא, בפניקס 8 המפות כוללות הצגה של האזורים המוצללים כדי שלא ירוצו בשמש. זה ופיצ'רים חדשים אחרים, לא קיימים בדגמים אחרים, כדוגמת ה- 965 של רונן שיש לו גם מפות.
ההנחה הזו שגויה. הממשקים והתפריטים שונים בין הסדרות. זה לא כמו סמארטפון של סמסונג שהתפריט זהה בכל הסדרות. גרמין עושים בידול בין הסדרות, ובין הדגמים, כך שהתפריטים שונים, ואפילו המפות ניראות אחרת. ההבדלים לא רק בגודל המסך והרזולוציה שלו. לדוגמא, בפניקס 8 המפות כוללות הצגה של האזורים המוצללים כדי שלא ירוצו בשמש. זה ופיצ'רים חדשים אחרים, לא קיימים בדגמים אחרים, כדוגמת ה- 965 של רונן שיש לו גם מפות.
אני לא מכיר פתרון מבוסס שעון ל-metrics אמינים של אימוני כח.כל דבר מעבר לריצה, עם דגש עם אימון בחדר כושר
אני לא מכיר פתרון מבוסס שעון ל-metrics אמינים של אימוני כח.
יש כמה חברות שעושות את זה על בסיס ניתוח וידאו, וכמה על בסיס חיישנים (על 4 גפיים). וגם אלו - עדיין חצי אפויים ודורשים אינטגרציה עם חדר הכושר.
בלי קשר, צריך להגיד משהו בזכות הרובסטיות של הפניקס ושאר דגמי ה"אדוונצ'ר" של גרמין. בחור קשוח בשביל ערימת אלקטרוניקה ארוזה בצפיפות...