חבל שלא נסיתם לחבר את המק עם כבל קואקס ודונגל M2TECH hiFace היתם מקבלים תוצאה הרבה יותר טובה ולא סנטטית כמו כבל ה Usb.המקבוק אייר 13 בגרסת 2014 ותוכנת הניגון הייתה 3 AMARRA
החיבור היה ב USB ל DAC והמוזיקה קבצי הי-רז 96-24
היה באמת ערב מקסים, בנוסף למוזיקה לחברה - גליתי שאני עדיין מת על "במבה"
תודה לכולם
אם המחשב מקונפג נכון ואתה עובד עם כבל קואקס ההשוואה לתוצאה של סידי טוב תהיה קשה מאד..כאחד שלא היה שם, מעניין לדעת עד כמה המחשב היה קרוב בביצועיו לפטפון ולנגן CD, בהתחשב בעלות הנמוכה יחסית של ה- DAC והמק
חבל שלא נסיתם לחבר את המק עם כבל קואקס ודונגל M2TECH hiFace היתם מקבלים תוצאה הרבה יותר טובה ולא סנטטית כמו כבל ה Usb.
מנסיון שלי עם המק החיבור עם usb נשמע רע על כל הדקים שבדקתי. לכל כבלי ה usb שנבדקו אצלי היה מחנה משותף אחד:הייתי בארוע ואתה חושב שהמחשב נשמע סנטטי?
חחח. הכוונה לסנטטי זה שהצליל פחות נעים ונשמע יותר בכיוון אנליטי, פחות חי ומעייף לאורך זמן בחלק מהכבלים.הנה צץ לו מונח חדש בהקשר של סאונד. סינטטי.
אז זה טוב או לא ?
לפחות לא צריך לגהץ. (אולי בגלל שהסאונד כבר שטוח?)
לפחות הארוע עבר בשלום ולאף אחד לא נשמטה הלסת.. וגם לא דווח על מתעלפים
מנסיון שלי עם המק החיבור עם usb נשמע רע על כל הדקים שבדקתי. לכל כבלי ה usb שנבדקו אצלי היה מחנה משותף אחד:
כולם נשמעו לטעמי פחות מוזיקליים מחיבור הקואקס. אציין שהיו אצלי כבלי usb מכל טווח המחירים, גם יקרים מאד!
אם זה היה המחשב שלך והדגמת אותו ככה אז עכשיו זה באמת אישי חח.מה הקשר לרוח טובה או משהו אישי - אומנם זה היה המחשב שלי, אבל אני איש של אנלוג ואת התוכנה התקנתי רק עבור ההדגמה הזו - זו לא הצורה בה אני שומע בבית.
אבל לתת חוות דעת על סט אפ שלא שמעת ? זה באמת לא רציני
ההדגמה היתה מבחינתי החלק המעניין ואכן חשתי בהבדלים לטובת האנלוגי. אשמח רק לקבל את שמות הקטעים שנוגנו כדי לנסות ולשחזר בבית,
הקטע הקלאסי שנוגן היה הפרק הראשון מתוך הקונצ׳רטו לפסנתר של ג׳ורג׳ גרשווין, ב-פה מז׳ור.
פרט פיקנטי: ג׳ורג׳ גרשווין, ממניחי היסודות למוזיקת הג׳אז בעולם, היה יהודי מברוקלין. השם המקורי: יעקב גרשוביץ..