היי רויטל,הי
מישהו מכיר סטרימר של חברת esoteric japan
הקשיב ניסה ו....תודה רויטל
,תודה ,
אבל רוצה לחפור קצת...
הבכיר שלהם הוא כמה k אירו
וכל כמה זמן מוציאים דגם בכיר יותר!!!
ויש לי cd משולב דאק
אני זקוקה רק לסטרימינג
עד כמה זה מצדיק לשלם כך עבור שיפור המקור ?
יש לך המלצה על סטרימר אחר וטוב
אחיתופל .
אם המטרה היא רק סטרימר שיחובר לדאק ב USB לדעתי אין צורך להשקיע יותר מדי,תודה ,
אבל רוצה לחפור קצת...
הבכיר שלהם הוא כמה k אירו
וכל כמה זמן מוציאים דגם בכיר יותר!!!
ויש לי cd משולב דאק
אני זקוקה רק לסטרימינג
עד כמה זה מצדיק לשלם כך עבור שיפור המקור ?
יש לך המלצה על סטרימר אחר וטוב
+1אם המטרה היא רק סטרימר שיחובר לדאק ב USB לדעתי אין צורך להשקיע יותר מדי
אפשר לקחת משהו פשוט כמו רסברי פי 4 ולהתקין עליו volumio - יש לו אפליקצית שליטה מצויינת , מתחבר לטידל קובוז ספוטיפיי, כולל airplay ,BT ותחנות רדיו אינטרנט
כולל מארז וספק יעלה כמה מאות ש״ח
תודה אני אבדוק
למה ? מה הסיבה ?אחיתופל .
תקציב מכובד מאדhtt
אף פעם לא חיברתי דרך usb
ורציתי לשאול אפשרות נוספת היום cd משולב דאק "סביר" mf 6
כדאי להפריד לדאק בנפרד, וסרימר בנפרד בהינתן הסכום שלי 20000k
המלצה טובה ומקווה שיגיעו להשמיע אצליבכלל - המלצה, לכי לשמוע , בלי לחץ , קחי את הזמן
תעבור שוב על השרשורלא מבין משהו, היא ביקשה סטרימר שיתחבר לדאק, וכמעט כל ההמלצות הן על סטרימר שכולל דאק.
מה לגבי סטרימר פשוט ב 4K שיהיה גם ROON ENDPOINT בשביל העתיד? כמו הפרוג'קט או הלינדמאן שאצל רועי? קודם צריך לבחון אם האפליקציה מספקת, ואם הקישוריות מתאימה ל דאק.
יש כמובן סטרימרים יותר יקרים בטווח נרחב.
עומר.
ה r pi לא רלוונטי, אם אני קורא בין השורות היא מחפשת מקור מושקע יותר ושיהיה appliance ולא מוצר שמתחזקים.תעבור שוב על השרשור
קיבלה גם המלצה לסטרימר פשוט שהוא גם roon endpoint ועולה כמה מאות ש״ח ולא 4000
היא שאלה לגבי רכישה של דאק וסטרימר בנפרד ופה ההמלצה עם התקציב המכובד ללכת על שילוב
זו בין היתר השאלה שלי , להשאיר את הקיים ולקחת סטרימר נטו ? מצד שני להפריד למכשיר שהוא רק דאק ומכשיר נוסף שהוא סטרימר ומכשיר נוסף שהו cd .
דאק הוא מוצר שאיכותו מושפעת ממחירו או שכולם עושים את אותה פעולה וזה לא מכשיר שנכון לתקצב אותו גבוה ?
ואם דאק + סטרימר אז להשתמש בסי די שלי רק כנגן ?
הציעו לה מוצר בעלות גבוהה והיא שאלה על סטרימר זול , אחרי שהבהירה את התקציב קיבלה גם אפשרויות בהתאםה r pi לא רלוונטי, אם אני קורא בין השורות היא מחפשת מקור מושקע יותר ושיהיה appliance ולא מוצר שמתחזקים.
לגבי הדאק והסטרימר יש מצב שאתה צודק, לא הבנתי אם הכוונה להשתמש בדאק שכבר יש או לשפר אותו.