האם יש פתרון לבעיית ניתקי אודיו במקורות 5.1 כמו נטפליקס כאשר המי בוקס מחובר לרסיבר באמצעות HDMI ?
D danik56 אוהב את התחום הודעות 140 מעורבות 15 נקודות 18 27/4/19 #1 האם יש פתרון לבעיית ניתקי אודיו במקורות 5.1 כמו נטפליקס כאשר המי בוקס מחובר לרסיבר באמצעות HDMI ?
D danik56 אוהב את התחום הודעות 140 מעורבות 15 נקודות 18 28/4/19 #3 נכתב ע"י liorkoren: עדכנת לגרסת קושחה אחרונה? לחץ כדי להרחיב... כל פעם שיש עדכון אני מעדכן בתקווה שזה יפתור את הבעייה. העדכון האחרון מלפני כשבוע גם הותיר את הבעייה קיימת. מעניין אם בגירסה החדשה של המי בוקס פתרו את זה
נכתב ע"י liorkoren: עדכנת לגרסת קושחה אחרונה? לחץ כדי להרחיב... כל פעם שיש עדכון אני מעדכן בתקווה שזה יפתור את הבעייה. העדכון האחרון מלפני כשבוע גם הותיר את הבעייה קיימת. מעניין אם בגירסה החדשה של המי בוקס פתרו את זה
Cloudy חבר משקיען הודעות 803 מעורבות 313 נקודות 63 27/5/20 #4 היו לי המון ניתוקים שונים ומשונים, בשורה התחתונה הזמנתי כבלים חדשים HDMI 2.1 לכל השרשרת (סטרימר לרסיבר ורסיבר לטלויזיה) וחסל סדר ניתוקים.
היו לי המון ניתוקים שונים ומשונים, בשורה התחתונה הזמנתי כבלים חדשים HDMI 2.1 לכל השרשרת (סטרימר לרסיבר ורסיבר לטלויזיה) וחסל סדר ניתוקים.