Taiko.
שרת עם לוח אם asus, שתי מעבדי אינטל XEON, ספק כוח לינארי, SSD, קירור פסיבי, שמריץ וינדאוס.
זה פאקינג מחשב PC במארז ממש יפה!! שעולה יותר ממאה אלף פאקינג שקל!!
אין שום דבר מיוחד בחומרה שלו.
Part 1 - Introduction and Digital Audio Optimization Foundations (Link) Part 2 - Enter the Extreme Part 3 - First Impressions and Basic Configuration (Link) Part 4 - Tweaking Up the Extreme (Link) Part 5 - Extended Listening Impressions, Learnings, and Conclusions (Link) In Part 1 (LINK) of this ...
audiophilestyle.com
עוד פעם, מעבד לא מייצר רעש. הלוח אם מייצר את הרעש שמועבר ב USB בשביל זה יש Galvanic Isolation ברוב הדאקים.
הינה, הסבר פשוט
תודה, את ההסברים אני מכיר, מחשבים לא זרים לי.
הטלפון הנייד שלך הוא גם מחשב, אין בעיה לחבר אותו לדאק ולהשמיע ממנו מוזיקה, האיכות...תרשה לי.
זה שבטייקו יש גם רכיבים של מחשב, לא אומר ולא מחייב שישמע כמו...מחשב רגיל. אגב, טייקו זה לא רק רכיבי המחשב, יש הרבה השקעה מסביב.
אולי לך או לי "אוסף הרכיבים" מרגיש שנמכר במחיר מופרז אבל על זה בהמשך.
המחיר הוא עניין של הצעה וביקוש, כל עוד יש מי שמוכן לשלם, ומכל סיבה, לא רואה בעיה לבקש איזה מחיר שרוצים.
בד"כ, אלה המתלוננים על תימחור הם אלה שידם לא משגת מוצרים כאלה, אז מתחילים ברציונאליזציה של עלות הרכיבים טרם שמעו את המוצר.
רמקולים זה בד"כ אוסף של דרייברים, תיבה וקרוס. לא הנדסת חלל שתביא את האנושות לישב את המאדים, ועדיין לא חסרים רמקולים במחיר אסטרונומי
יין הוא בסה"כ מיץ ענבים מעופש, ועדיין יש בקבוקים שנמכרים בעשרים שקלים ואחרים בעשרים אלף שקלים.
רוצה לומר, קודם תאזין למכשיר ואח"כ תקבע אם מחירו מוצדק או לא עבורך.