סטנד למערכת עם מדפים ארוכים מעץ

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
שום נגר לא יעשה את זה יותר טוב.
נגר בכלל לא לוקח בחשבון את נושא הדרישות לבידוד ושיכוך. הוא בכלל לא מכיר אותן.
כולנו מכירים את נושא הנראות של הסטנד מול ההנהלה.
יש לך 2 אופציות:
א. סטנד אודיו יעודי.
ב. סטנד מנגר וכד' עם אביזרי שיכוך יעודיים.

תחושתי מהיכרותי איתך,
לך על אופציה ב'.
אם אכן זה מה שיהיה אשמח לעזור ולהכווין.
תודה, האם אופציה א' כוללת גם סטנד אודיו יעודי עם מדפים רחבים והאם גם אותו אפשר לשפר עם אביזרים נוספים ?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,246
נקודות
113
גם סטנד יעודי ניתן לאבזר. אין לזה סוף.
סטנדים אודיופילים עם מדפים רחבים קיימים. יש בארץ כמה יבואנים שמביאים מוצרים טובים.
רמות המחיר בהתאם לרמת המוצר. רק קח בחשבון את העלויות. פרט לסוליד טק של זיו,
אתה מדבר על 5 ספרות.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
תודה, האם אופציה א' כוללת גם סטנד אודיו יעודי עם מדפים רחבים והאם גם אותו אפשר לשפר עם אביזרים נוספים ?

מניסיון אישי,

לפני יותר מעשור הייתי בצומת שלך, החלטתי להזמין סטנד ע"פ תכנוני מנגר תוך שימוש בחומרים טובים, המחיר היה אטרקטיבי אבל התוצאה היתה רחוקה מסטנד יעודי, בסופו של דבר רכשתי סטנד יעודי טוב.
עשה לעצמך טובה, אם אין לך את המזומנים כרגע, חסוך את הכסף ורכוש סטנד יעודי לכשיתאפשר לעצמך, אגב תמיד ישנה אופציית יד שניה.

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
סטנד ייעודי תמיד "יותר עדיף" אבל הדרישות שלך איזוטריות קמעה למיטב הבנתי (אורך לא סטנדרטי, מדפי עץ וכ'ו), ואני לא מכיר את המערכת שלך ואת סדרי העדיפויות שלך.
אם אתה רוצה להמשיך במסלול אודיופילי, אז כמובן שעדיף סטנד מיועד לסטראו.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
סטנד ייעודי תמיד "יותר עדיף" אבל הדרישות שלך איזוטריות קמעה למיטב הבנתי (אורך לא סטנדרטי, מדפי עץ וכ'ו), ואני לא מכיר את המערכת שלך ואת סדרי העדיפויות שלך.
אם אתה רוצה להמשיך במסלול אודיופילי, אז כמובן שעדיף סטנד מיועד לסטראו.
הדרישות איזוטריות ביחס לסטנדים כי אני בודק אופציה לסטנד שיהיה דומה למזנון ויספק את אשתי. זה אילוץ.
המערכת שלי (שאלת קודם) מקורות : נגן EAR aqute 2 פטיפון lin lp12 עם קדם פונו פרפיקס של naim, יש גם DAC בסיסי.
מגבר supernait 2 של naim audio עם ספק חיצוני של טדי פרדו. רמקולים של פוקל 926 מסידרת Aria

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
בסיכומו של יום חגגתי בשבוע שעבר 44 שנות נישואין.
וזה אומר:שאני מאושר בחלקי,והמתכון...פשרות לכל אורך הדרך :נשיקה:
מצטרף לברכות ליום הנישואים.(ורד) עם פשרות וחיים בהרמוניה אתה קיבלת מערכת מצוינת ואשתך קיבלה מזנון נאה.
ומה אני ? לי אין סטנד יעודי ,לאשתי אין מזנון, המערכת על הריצפה מתבייש להגיד כמה זמן. מישהו יכול להמליץ על מטפל זוגי:oops:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מזל טוב פיני :שתוי:

וואוו!! כבוד!!
מזל טוב!!

מצטרף לברכות ליום הנישואים.(ורד) עם פשרות וחיים בהרמוניה אתה קיבלת מערכת מצוינת ואשתך קיבלה מזנון נאה.
ומה אני ? לי אין סטנד יעודי ,לאשתי אין מזנון, המערכת על הריצפה מתבייש להגיד כמה זמן. מישהו יכול להמליץ על מטפל זוגי:oops:
השבוע הזה עשה לי נחת.
תודה חברים יקרים :מלאך:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור