אתה כותב שטויות ברמה שעדיף לא לענות לך בכלל. גם מצלמה של טלפון עונה לדרישות המשתמש, במיוחד כשאין לו מושג מה הוא רוצה מהמצלמה ומה זו איכות תמונה.
טוב שלא הגזמתה בהשווה. והציוד שלי לא הרבה יותר זול אז בטוח לא חסכתי.אי אפשר לנהל דיון עם הטענה שלך. אתה טוען שפיאט 127 איכותית כמו מרצדס 500 עבורך. ברכותיי, אתה לא זקוק למצלמה הזו, חסכת הרבה כסף.
מצחיק שזה מה שמפריע לך כי גם התמונה הסופית היא תרגום דיגיטלי של המציאות...מה שרואים דרך עינית זה מה שרואים גם ללא מצלמה זו המציאות בדיוק כפי שהיא 100 % מה שרואים בצג או דרך עינית דיגיטלית זה תירגום דיגיטלי של המציאות וזה הבדל עצום !
זכותך לא להסכים ומן הראוי לציין שלא התנסת כלל במצלמה. אישית, אני נוהג לחוות דעה נחרצת על מכשירים / מוצרים רק לאחר שהתנסתי איתם בפועל.טוב שלא הגזמתה בהשווה. והציוד שלי לא הרבה יותר זול אז בטוח לא חסכתי.
אני מאוד מצטער אבל אני לא מסכים עם המסקנה של המאמר ואני גם חושב שמן הראוי לציין שיש אלטרנטיבות שיותר טובות בתחומים מסוימים ופחות טובים באחרים.
זכותך לא להסכים ומן הראוי לציין שלא התנסת כלל במצלמה. אישית, אני נוהג לחוות דעה נחרצת על מכשירים / מוצרים רק לאחר שהתנסתי איתם בפועל.
באיזה פרמטר או על איזה סקלה את מודד איכות תמונה? מה זה איכות בכלל? טווח דינמי? כמות רעש? רזולוציה?
מה אני באמת חושב, זה שצריך להפסיק לזרוק כל מיני סיסמאות כמו הטוב ביותר ואיכות תמונה בלי שום קוטקסט ולהתמקד במה שמשתמשי קצה ישתמשו בו.
אני גם חושב שסוני במצלמות היום זו החברה הכי אובר הייפ שקיימת בשוק, שמתמקדת בעיקר בספקים מרשימים במקום להנדס מוצרים טובים לצילום.
לצורך העניין אני לא רואה שום בעיה שאולימפוס ב 300$ תתחרה בסוני הזאת הכל תלוי בדרישות המשתמש.
הרי כולנו פה מצלמים ב-raw ב-Adobe RGB ועובדים עם מסכי EIZO מכויילים ל-colorspace של המדפסת ועשים פוסט פרוססינג בלייטרום עם עריכה בפוטושופ לפני כל הדפסה, נכון?
וזה נכון שמצלמות DSLR אין מיצב בפנים אבל יש בעדשות, אז לא הבנתי מה היתרון המהותי פה?
אני גם חושב שסוני במצלמות היום זו החברה הכי אובר הייפ שקיימת בשוק, שמתמקדת בעיקר בספקים מרשימים במקום להנדס מוצרים טובים לצילום.