- מעורבות
- 1,629
- נקודות
- 113
כן. קשה לו. עזוב יא כרמי. בוא לא נחרב לגיא את השרשור.
צודק סליחה
כן. קשה לו. עזוב יא כרמי. בוא לא נחרב לגיא את השרשור.
גיא באמת שאין מילים יותר מתאימות מ"סגירת מעגל". עכשיו הגיע זמן לנוח על זריי דפנה ולהתמסר לצלילים הקסומים של מערכת על,שהצלחת לבנות בפרק זמן כל-כך קצר. נ.ב. המהלך היה די צפוי, ובסוף הלכת על סוס בלגי.http://www.dtown.co.il/forum/threads/חשמל-כבלים-ומחשבות-חרטה.52514/page-3#post-366671
נח ומתמוגג מהסאונד, מזל שהיום שבתון ויש אפשרות להנות מכל הטוב הזה.
מתחבר לרציו, באמת לא מובנת לי ההתנפלות ולא רק בפן הטכני, אבל כבר התרגלנו שבכל הנוגע לעלויות, הס מלהזכיר הרי זו חדירה לרשות הפרט, התנפלות של פרולטרים מורעבים, סטלין ולנין כמו שגלנט אביר הימין שלנו אמר בטעם רב והתנצל. בקיצור מעשה מגונה. ובאמת ובתמים מברך את החבר חובב האודיו והזמן היקר ( לאחרון גם אצלי שמורה פינה חמה ואפילו היה אוסף לא רע של כל מיני וינטג'ים יקרים שנגנב לצערי ברובו ) על הרכישות האחרונות שגם אם הן עולות ככה וככה ( בלי מספרים כזכור ), הכי חשוב שהוא גם יכול לממן וגם יכול להנות וללא רגשות אשם. מברוק אח שלי.לדעתי הפעם רוברט שאל שאלה לגיטימית מבחינה טכנית, רק שהחישוב הכלכלי היה מיותר. השאלה היא מכיוון שמדובר בקלס A וכל הזמן יש זרם בסטנד ביי האם צריך לכבות את המגבר כשלא משתמשים?
מתחבר לרציו, באמת לא מובנת לי ההתנפלות ולא רק בפן הטכני, אבל כבר התרגלנו שבכל הנוגע לעלויות, הס מלהזכיר הרי זו חדירה לרשות הפרט, התנפלות של פרולטרים מורעבים, סטלין ולנין כמו שגלנט אביר הימין שלנו אמר בטעם רב והתנצל. בקיצור מעשה מגונה. ובאמת ובתמים מברך את החבר חובב האודיו והזמן היקר ( לאחרון גם אצלי שמורה פינה חמה ואפילו היה אוסף לא רע של כל מיני וינטג'ים יקרים שנגנב לצערי ברובו ) על הרכישות האחרונות שגם אם הן עולות ככה וככה ( בלי מספרים כזכור ), הכי חשוב שהוא גם יכול לממן וגם יכול להנות וללא רגשות אשם. מברוק אח שלי.
מקנא בך
קבעו לי תוכניות להיום עד צאת הנשמה
נמר גרר אותך להציב שלטי בחירות בצמתים בין ראשון לנס ציונה ?
אשתי ובנותיי היקרות "גררו" אותי לסיבוב סביב אזור המרכז (לא מעט תחנות)
שתסיים ברק אין אשמח לשמוע את הקסם שלך
כמובן שאתה מוזמן גם לשמוע אצלי