סגירת מעגל נוספת (אוזניות)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הgs1000 מגיעות באריזת קרטון של 20 שקלים. אלו אוזניות של מעל 4000 שקלים ואין לאריזה שכזאת שום הצדקה.

בזה אתה צודק. חברה שמרנית, שמרנית מידי אולי. אבל אני מכיר הרבה מוצרים שבאים באריזות מאוד יפות. אריזה זה חלק לא זול חביבי, על מנת לשמור על רווח מסוים צריך לוותר על משהו. אם בחרו באריזה אז אין לי בעיה עם זה. הבעיה מתחילה כשחברה מחליטה לקצץ במוצר עצמו ולא בהצגתו.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
Audeze היא חברה נהדרת, כבודה מונח במקומה אבל מדובר ב2 סוגי סאונד שונים לגמרי, הבמה שלהם יותר צרה מהבמה של המקבילים מגראדו, כנ"ל לגבי ההפרדה/רקע שחור בין התדרים. הפירוט של הAudeze טיפה יותר טוב והבמה יותר קדמית. הAudeze ברמות המקבילות לזו שקניתי דורשות הגברה ומקור לא נייד בשביל להישמע במייטבם, הGS1000E נשמעות פנטסטי עם הMOJO ואני בטוח שגם ישמעו טוב עם הנגן הנייד IBASSO 80 ולכן לא היה בכלל שאלה מהי הבחירה הנכונה כי הרי אין טעם לשמוע באוזניות בבית כאשר יש לך סט אפ אודיו איכותי ותקליטים באיכות גבוהה.

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
גם וילסון היו

ככה עד שפוקל סגרו להם את השיבר וסקאן ספיק עושים להם שני דרייברים אחרים.

גם טידל ככה, איזופון, מרטן, אופרה, קארמה ועוד טונות של יצרנים. אין לזה שום משמעות.

גראדו היא אחת מהיצרניות הבודדות שממש מצליחות בתחום של האוזניות הפתוחות. וכמה בכלל אפשר לחדש? חוץ מפוקאל עם האוטופיה והאלייר אין שום חידוש באוזניות. יש פתוחות, סגורות, אלקטרוסטטיות וזהו.

אתה מתכוון לזה שהם לא הוציאו משהו שונה ממה שהיה להם? נכון. כי אני לא מוצא סיבה לעשות את זה. לגראדו יש צליל שיש למעט מאוד אוזניות במחיר שפוי אם בכלל. ואני מכיר, מכיר היטב אפילו את הקולקציה שלהם. מהדור של אז ועד החדשות ביותר.

איפה באמת?

נו והמכנה המשותף של כל החברות שהזכרת אני מניח הוא שהן כולן בוטיק, בלי יכולת מו"פ רצינית וכולן גובות סכומים אסטרונומים, כמו שמתבקש מהמעמד כמובן.

גראדו אחת החברות המצליחות בתחום האוזניות הפתוחות? אולי בקרב אודיופילים דוסים קלולסים כמו שיש פה בשפע. בעולם הגדול הם כבר הרבה אחרי ימי התהילה שלהן. כשרק התחלתי בתחום לפני כעשור כל דיון שלישי בערך היה בהקשר כזה או אחר של גראדו. היום אולי דיון אחד מבצבץ בעמוד הראשי שם וכך גם במקומות אחרים של מביני עניין. ואתה אומר שאני לא קשור למציאות? גראדו ומחיר שפוי....? עשה לי טובה :)

לגבי כמה אפשר לחדש: HD800 56mm ring radiator, beyerdynamic T1 1.5 Tesla magnetic influx, Fostex TH900 Biodynamic driver, Sony Z1R 70mm Composite driver כל מהפכת הפלאנר בערך, דרייבר אלקטרוססטי מיוצר בלמינציה... אני חושב שהבנת שיש עוד חידושים חוץ מפוקאל.

Audeze היא חברה נהדרת, כבודה מונח במקומה אבל מדובר ב2 סוגי סאונד שונים לגמרי, הבמה שלהם יותר צרה מהבמה של המקבילים מגראדו, כנ"ל לגבי ההפרדה/רקע שחור בין התדרים. הפירוט של הAudeze טיפה יותר טוב והבמה יותר קדמית. הAudeze ברמות המקבילות לזו שקניתי דורשות הגברה ומקור לא נייד בשביל להישמע במייטבם, הGS1000E נשמעות פנטסטי עם הMOJO ואני בטוח שגם ישמעו טוב עם הנגן הנייד IBASSO 80 ולכן לא היה בכלל שאלה מהי הבחירה הנכונה כי הרי אין טעם לשמוע באוזניות בבית כאשר יש לך סט אפ אודיו איכותי ותקליטים באיכות גבוהה.

שמעתי רק את הLCD2 שלהם וזה היה מזמן, כמה מהדורות לפני הנוכחית. קשה לומר שהתלהבתי מהסאונד בזמנו, הוא היה לי הרבה יותר מדי כהה והאמת שאני מעדיף את הRS1 שהיו לי על פניהן. אבל באופן כללי, לשים אותן ואת גראדו באותה רמה טכנית זה פשוט לא רציני. למשל תסביר לי איך לגראדו יכולה להיות הפרדה טובה כאשר אחוזי העיוות בGS1000 גדולים יותר בעשר סדרי גודל לפחות מאלה של הLCD2 לאורך הטווח (עפ"י מדידות של Innerfidlity.com).

נערך לאחרונה ב:

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
הסברתי לך אבל אתה לא טורח לקרוא את מה שכתבתי, הכל שאלה של טעם וכפי שכבר ציינתי, הצורך בניידות, את מי מעניין הנתונים הטכניים (שגם על הנייר הם מעולים, דרך אגב)? אתה שומע עם האוזניים או עם מה שכתוב על הנייר? זו בדיוק התשובה שקיבלתי שהעברתי ביקורת על המארז לגראדו בכבודה ובעצמה.

דרך אגב שמעתי את הHD 800, הסאונד בהיר מדי לטעמי ולא נעים להאזנה בהשוואה לGS1000E שניתן להאזין דרכם בכיף למוזיקה זמן רב. ולסיכום ידידי, יש פירמות שנותנות יותר באס או מייפות את הסאונד בצורה זו או אחרת, המארז יותר נוצץ, נתונים על הנייר יותר מרשימים, חדשנות וכדומה, אבל בסופו של יום בחרתי נכון ואני שמח שכך, צר לי שאתה לא מסכים אבל זה רק מוכיח שצדקתי, יש לגראדו מעריצים ומשום מה שונאים, משהו שאין לאף פירמה אחרת בתחום, זה רק מראה שמדובר בחברה מיוחדת לטוב ולרע.

נערך לאחרונה ב:

Ilyan

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
זה לא בהכרח עניין של מעריצים ושונאים, כאמור אני כבעלים לשעבר של RS1 באמת הערכתי את הגוון האקוסטי המאוד מקסים שהיה להן, הן עשו בעיקר גיטרות באופן ממכר ביותר לפי מה שזכור לי. העניין הוא שמי שאיכפת לו גם מיכולות טכניות אבסולוטיות וכן, גם כפי שהן משתקפות ממדידות, אז גראדו כיום הם לא בדיוק שחקן רציני. מעבר לזה, אני מצטער אם הייתי קצת מילטנטי מדי ואני מסכים שאם אתה שלם עם הקנייה ומרוצה מהסאונד אז בחרת נכון, תתחדש ותהנה.

נ.ב- אתה באמת מצליח להסתובב עם הGS1000 בחוץ באושר וחוסר מודעות עצמית מוחלט? אם כן, :כל-הכבוד:

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
זה לא בהכרח עניין של מעריצים ושונאים, כאמור אני כבעלים לשעבר של RS1 באמת הערכתי את הגוון האקוסטי המאוד מקסים שהיה להן, הן עשו בעיקר גיטרות באופן ממכר ביותר לפי מה שזכור לי. העניין הוא שמי שאיכפת לו גם מיכולות טכניות אבסולוטיות וכן, גם כפי שהן משתקפות ממדידות, אז גראדו כיום הם לא בדיוק שחקן רציני. מעבר לזה, אני מצטער אם הייתי קצת מילטנטי מדי ואני מסכים שאם אתה שלם עם הקנייה ומרוצה מהסאונד אז בחרת נכון, תתחדש ותהנה.

נ.ב- אתה באמת מצליח להסתובב עם הGS1000 בחוץ באושר וחוסר מודעות עצמית מוחלט? אם כן, :כל-הכבוד:

גם אם ישלמו לי אני לא אצא איתם בחוץ, אפילו בבית רצוי שאף אחד לא יראה אותם עלי, הם נראות מגוחך אבל לא לזה התכוונו המשוררים ממשפחת גראדו, הכוונה שלהם הייתה סאונד נטו, כעת אני שומע 4 עונות, הכינור מרחף, יש טימבר, על הבמה כבר דיברנו (לעצום את העיניים ולהרגיש שנמצאים באולם הקונצרטים) שומעים אפילו את הנשימות של הנגנים, הזויי וכיף בו זמנית,שיהיה לכולנו לילה טוב.

נערך לאחרונה ב:

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
לי יש את הדגם i של הgs1000’ אז אני דווקא די מקווה שקפיצות הטכנולוגיה בין דגם לדגם אינן כלכך משמעותיות....

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
מה זה משנה אם אתה נהנה מהם ואם לא החלפתה אותם בדגם אחר כי היה חסר משהו. שאלה חשובה, האם משהו התפרק עם הזמן או שהכל תקין?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור